Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 15:58)
[color=deeppink]Kaip nebūna popierinių etikečių???  blink.gif
Kad nevadintumėte manęs "nesveiko proto" siunčiu visoms nuorodą, pasižiūrėti kaip yra iš tikrųjų.

Ar as jus vadinau nesveiko proto?
Vel kaltinate be irodymu. Noreciau pamatyti kur jus taip isvadinau?

Beja, turiu kelnaiciu, pirktu tiesiai is VS, be jokiu tarpininku, JOKIU popieriniu etikieciu nera. Turiu netgi kelias poras supakuotas (matosi, kad pakuote nebuvo pazeista, maiselis nepazeistas) padaryciau nuotrauka, kad isitikintumet, bet bijau, kad busiu apkaltinta, jog nuemiau etiketes.
Tai norite pasakyti, kad man isimties tvarka VS atsiunte neoriginalia preke?
QUOTE(benitaa @ 2012 04 02, 17:12)
ar kasnors galetu paaiskinti ka reiskia 30'inseam?

niekaip nesuprantu del kelniu ilgio  doh.gif

cia yra vidines klesnes ilgis, padauginkit is 2.54 ir gausite cm smile.gif
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 02, 17:41)
Na tai va  doh.gif  sakau,kad kazkas cia ne taip... VS skelbimu lentoje viena karta mane galvojau gyva sues, kai pasakiau,kad kazkokius neorginalius rubus pardavineja moterys su perkirptom etiketem, nes kiek esu siuntusis niekada negavau perkirptom etiketem arba tos modainternacionale firmos...kaip puole mane visos savo originalumus irodineti ir mane kvailinti viesai, pradejo saipytis,kad as turbut niekada rubu nesisiunciau is VS, kad nesamones kalbu...ta "originaluma" ir turejau omeny pirkta ne tiesiai is VS psl.oi tos pardavejos... dar meluoja,kad siunciasi tiesiai is VS psl. doh.gif ....oi tos lietuvaites. Aciu uz ats. 4u.gif

Rubai tiek su perkirptom tiek su neperkirptom etiketes gali buti originalus. Tik vieni pirkti tiesiogiai is VS, kiti is isparduotuviu arba ebay (kas nebutinai reiks, kad tai neoriginalios prekes).
Atsakyti
sveikos mergaites noriu paprasyti Jusu pagalbos 4u.gif
pagaliau issirinkau maudymosi kostiumeli bet...
noriu JUSU paklausti ar virsus laikysis sio modeliuko gal kuri turite???? ar gerai laikosi gal zinote?:-)
taip pat jei klubai mano 88cm tai ar uzteks man xs ar vis delto s kelnaites jau reiktu imti ar sio modeliuko jos labai zemos?
taip pat dar del virsaus dydzio dvejoju mano liemenes (NE VS) su push up 80A KAI KURIU B
o vs viena turiu be push up 36b tai didele koki dydi imti gal patarsite:-)
is anksto dekoju visoms atsakiusioms 4u.gif
stai mano issirinktas maudymosi kostiumelis
http://www.victorias...name=vsdWrapper
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 02, 20:16)
Beja, turiu kelnaiciu, pirktu tiesiai is VS, be jokiu tarpininku, JOKIU popieriniu etikieciu nera. Turiu netgi kelias poras supakuotas (matosi, kad pakuote nebuvo pazeista, maiselis nepazeistas) padaryciau nuotrauka, kad isitikintumet, bet bijau, kad busiu apkaltinta, jog nuemiau etiketes.

tikrai buna be tu popieriniu etikeciu siunciantis is vs psl, pati irgi turiu. is sexy little things kolekcijos ant kelnaiciu nebuvo tos etiketes popierines pas mane. ant daugumos buna. turiu namie dar visai naujas dvejas kelnaites neisimtas is maiseliu ir ant tu vienu nera , o ant kitu yra.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 02, 17:41)
Na tai va  doh.gif  sakau,kad kazkas cia ne taip... VS skelbimu lentoje viena karta mane galvojau gyva sues, kai pasakiau,kad kazkokius neorginalius rubus pardavineja moterys su perkirptom etiketem, nes kiek esu siuntusis niekada negavau perkirptom etiketem arba tos modainternacionale firmos...kaip puole mane visos savo originalumus irodineti ir mane kvailinti viesai, pradejo saipytis,kad as turbut niekada rubu nesisiunciau is VS, kad nesamones kalbu...ta "originaluma" ir turejau omeny pirkta ne tiesiai is VS psl.oi tos pardavejos... dar meluoja,kad siunciasi tiesiai is VS psl. doh.gif ....oi tos lietuvaites. Aciu uz ats. 4u.gif

Matyt neaiskiai paraset ten, ka turit omeny. Nes ar perkiprta etikete ar ne, tai nerodo originalumo - tai tiesiog dazniau parodo is kur pirkta (is VS puslapio neperkiptos, o ebay ar isparduotuvese perkerpa daznai - cia tiesiog tam ,kad apsisaugotu nuo grazinimo atgal i parduotuve, t.y. tiesiai i VS).

O Moda International nera velgi neoriginalai - tai vienas is brand'u, kuriuos VS puslapis pardavineja. Victoria's Secret rasoma tik ant apatiniu, maudomuku ir naktiniu, o ant kitu rubu net keletas firmu buna (dar liemenukus kazkada kitos firmos pardavinejo ir maudomukai kartkartem buna kitu firmu).

QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 02, 18:41)
Aciu uz ats. 4u.gif as irgi kiek esu ko siuntusis is VS kokybe nuvyle, VS JAV laikoma zemam lygi, kaip pvz.Vokietijoje H&M, kaip patys vokieciai sako, tai studentu parduotuve. O pas mus tas VS tai kazkas ohoho ir visos labai visko nori. Maudomai man labai grazus, apatinio trikotazo turiu, bet naktinukai, pora megztuku nesiojasi tikrai prastai. Si modeli ziurejau, bet nerizikavau pirkti, todel lygiai tokio pat modelio nusipirkau kitos temos g.gif

Nu nesutikciau, kad studentu parduotuve VS ir kad laikoma zemu lygiu cia JAV. schmoll.gif Kaip tik visi kazkaip net nustemba, kad tik VS apatini trikotaza perku ir vis komentuoja, kad gi brangu labai sitoj parduotuvej. O siaip tiesa, kad Pink serija megsta studentes, bet tai nebrangi ji ir yra.

QUOTE(Zirafa09 @ 2012 04 02, 18:53)
O nuo kada nera mokesciu iki 518lt as maniau, tik iki 75lt?

Iki 75Lt nieko nereikia moket, nuo 75Lt iki 518Lt eina 21% PVM, o virs 518Lt jau ir muitas prisideda.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 02, 20:16)
Tai norite pasakyti, kad man isimties tvarka VS atsiunte neoriginalia preke?

Nežinau kur ir kokias kelnaites pirkote. Jei VS-įdėkite orderį, tada bus aišku apie ką eina kalba ax.gif

Informacija

Į aukščiau nurodytą nuorodą nufotografavau ir įdėjau savo vieno iš gautų siuntinukų užsisakius online būdu VS sąskaitą (angliškai orderis), kam įdomu užsukite pažiūrėkite.

Jei pardavėja pirko VS online-ji privalo turėti būtent tokius, o ne kitokius dokumentus. Todėl prašykite pardavėjų prieš perkant prekę juos parodyti.
Jei jums sako, kad prekės pirktos tiesiogiai JAV esančiose parduotuvėse-turi būti VS parduotuvės čekis.
Atidžiai viską apžiūrėkite.
Atsakyti
Ai, nebera prasmes kazka rasyt... duosiu kelai geriau 4u.gif Matau, kad visos temoj supranta kas ir kaip, tai jungiu ignora kai kam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 balandžio 2012 - 00:51
QUOTE(shopingas @ 2012 04 03, 01:49)
Ai, nebera prasmes kazka rasyt... duosiu kelai geriau  4u.gif Matau, kad visos temoj supranta kas ir kaip, tai jungiu ignora kai kam  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 03 balandžio 2012 - 06:21
Bandau save isivaizduoti - siunciu uzsakyma tarpininkei is VS ir gavusi skaicius, pareikalauju man atsiusti skanuota saskaita, nes kas ten gali zinot, is kur ji perka? Nesvarbu, kad gaunu ruba su neperkirpta etikete, bet visko gali buti, kad tarpininke ruba pirko ne VS, o isnarse visa interneta ir rado analogiska modeli, spalva, dydi ir pigesni, ir dar su neperkirpta etikete, nupirko toki ir bando man prakist. Cia jau vos ne detektyvinio filmo siuzetas gaunasi. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 03 balandžio 2012 - 07:57
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 19:05)
Taip. Importo PVM neapmokestinamos prekės, kurių bendra vertė neviršija 75 Lt, išskyrus etilo alkoholį, alkoholinius gėrimus, apdorotą tabaką ir etilo alkoholio turinčius skystus parfumerijos, kosmetikos, tualetinius preparatus (www.cust.lt)

Jei perkate iš internetinės parduotuvės:
1. Jei prekių suma+parsisiuntimo išlaidos yra iki 518 lt sumos, jūs mokate tik 21 proc. PVM nuo bendros sumos ir pašto tarpininkavimo mokestį-30 lt.
2. Jei prekių suma + parsisiuntimo išlaidos yra didesnės nei 518 lt suma , jūs mokate 21 proc. PVM nuo bendros sumos, 12 proc. muitus kiekvienai prekei atskirai ir pašto tarpininkavimo mokestį (iki 1000 lt prekių sumos-30 lt, nuo 1000 lt-daugiau).

Perkant uz 518, mokesciu gaunasi 108+30=140lt, tai nezinau ar verta cia paciai pirkti, geriau is tarpininkes manau imti...
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 04 03, 09:07)
Perkant uz 518, mokesciu gaunasi 108+30=140lt, tai nezinau ar verta cia paciai pirkti, geriau is tarpininkes manau imti...

Tikrai? Nejaugi biggrin.gif

O kaip tada, jei perki pvz. 5 prekes (pati viena ar susikooperuovus kelios merginos) ir šituos mokesčius padalini ant visų lygiai? mirksiukas.gif Skaičiuojam skaičiuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 03 balandžio 2012 - 08:32
Tai jei skaiciuojat viska, skaiciuokit ir siuntimo kaina.
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 03, 01:14)
Nežinau kur ir kokias kelnaites pirkote. Jei VS-įdėkite orderį, tada bus aišku apie ką eina kalba  ax.gif

Taigi sakau VS pirkau. Pati, tiesiogiai. Tik invoice nesaugau, gavusi ismeciau. Tai viskas, mano kelnaites nurasytos prie neoriginaliu prekiu? biggrin.gif
Beja, ne as viena tokias gavau. Matyt VS nemegsta lietuviu ir joms siuncia trusikus be etikieciu biggrin.gif
Atsakyti