QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 15:58)
[color=deeppink]Kaip nebūna popierinių etikečių???
Kad nevadintumėte manęs "nesveiko proto" siunčiu visoms nuorodą, pasižiūrėti kaip yra iš tikrųjų.
Kad nevadintumėte manęs "nesveiko proto" siunčiu visoms nuorodą, pasižiūrėti kaip yra iš tikrųjų.
Ar as jus vadinau nesveiko proto?
Vel kaltinate be irodymu. Noreciau pamatyti kur jus taip isvadinau?
Beja, turiu kelnaiciu, pirktu tiesiai is VS, be jokiu tarpininku, JOKIU popieriniu etikieciu nera. Turiu netgi kelias poras supakuotas (matosi, kad pakuote nebuvo pazeista, maiselis nepazeistas) padaryciau nuotrauka, kad isitikintumet, bet bijau, kad busiu apkaltinta, jog nuemiau etiketes.
Tai norite pasakyti, kad man isimties tvarka VS atsiunte neoriginalia preke?
QUOTE(benitaa @ 2012 04 02, 17:12)
ar kasnors galetu paaiskinti ka reiskia 30'inseam?
niekaip nesuprantu del kelniu ilgio
niekaip nesuprantu del kelniu ilgio
cia yra vidines klesnes ilgis, padauginkit is 2.54 ir gausite cm
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 02, 17:41)
Na tai va sakau,kad kazkas cia ne taip... VS skelbimu lentoje viena karta mane galvojau gyva sues, kai pasakiau,kad kazkokius neorginalius rubus pardavineja moterys su perkirptom etiketem, nes kiek esu siuntusis niekada negavau perkirptom etiketem arba tos modainternacionale firmos...kaip puole mane visos savo originalumus irodineti ir mane kvailinti viesai, pradejo saipytis,kad as turbut niekada rubu nesisiunciau is VS, kad nesamones kalbu...ta "originaluma" ir turejau omeny pirkta ne tiesiai is VS psl.oi tos pardavejos... dar meluoja,kad siunciasi tiesiai is VS psl. ....oi tos lietuvaites. Aciu uz ats.
Rubai tiek su perkirptom tiek su neperkirptom etiketes gali buti originalus. Tik vieni pirkti tiesiogiai is VS, kiti is isparduotuviu arba ebay (kas nebutinai reiks, kad tai neoriginalios prekes).