Labai bijau moderatorių
Ir kaip moderatorė minėjo, čia tam ne vieta
paprikyt, aš jums parašiau, kur kreiptis, jei turite įrodymų dėl sukčiavimo.
Turiu šitą VS megztuką
Pirktas prieš porą mėnesių, būnant JAV, iš victoriassecret.com. Kokybiškas, malonios medžiagos (medvilnė+ kašmyras), firma ant etiketės- Moda International. Labai rekomenduoju. Turbūt pirmas drabužis iš VS, kuriuo esu patenkinta. Visi kiti (tame tarpe ir su Moda International etiketėm) nuvylė, todėl dabar vengiu kažką iš VS užsisakyti, nebent gyvai galiu pačiupinėt.
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 02, 10:41)
nes kiek esu siuntusis niekada negavau perkirptom etiketem arba tos modainternacionale firmos...
Turiu šitą VS megztuką
Pirktas prieš porą mėnesių, būnant JAV, iš victoriassecret.com. Kokybiškas, malonios medžiagos (medvilnė+ kašmyras), firma ant etiketės- Moda International. Labai rekomenduoju. Turbūt pirmas drabužis iš VS, kuriuo esu patenkinta. Visi kiti (tame tarpe ir su Moda International etiketėm) nuvylė, todėl dabar vengiu kažką iš VS užsisakyti, nebent gyvai galiu pačiupinėt.
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 17:54)
Man susidaro įspūdis, kad kažkas padeda tarpininkėms užsiimti bizniuku ir toliau...
Šaunu. Labai "objektyvūs" tie SM moderatoriai
p.s.: nieko tokio, galim ir savo temą susikurti
Šaunu. Labai "objektyvūs" tie SM moderatoriai
p.s.: nieko tokio, galim ir savo temą susikurti
tai dar ir i VMI praneskit, kad uzsiima itartinais bizniukais ir nemoka pelno mokesciu turite tam laiko
QUOTE(himalaia @ 2012 04 02, 18:12)
paprikyt, aš jums parašiau, kur kreiptis, jei turite įrodymų dėl sukčiavimo.
Turiu šitą VS megztuką
Pirktas prieš porą mėnesių, būnant JAV, iš victoriassecret.com. Kokybiškas, malonios medžiagos (medvilnė+ kašmyras), firma ant etiketės- Moda International. Labai rekomenduoju.
Turiu šitą VS megztuką
Pirktas prieš porą mėnesių, būnant JAV, iš victoriassecret.com. Kokybiškas, malonios medžiagos (medvilnė+ kašmyras), firma ant etiketės- Moda International. Labai rekomenduoju.
Gerb. moderatore himalaia gal eikite iki galo ir jei nebus is Paprikyt puses jokiu irodymu, nebeleiskit jai cia svaistytis tusciais zodziais. Nes plepa, plepa o kai tik reikalas prie irodymu tai ji i krumus.
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 02, 18:24)
Gerb. moderatore himalaia gal eikite iki galo ir jei nebus is Paprikyt puses jokiu irodymu, nebeleiskit jai cia svaistytis tusciais zodziais. Nes plepa, plepa o kai tik reikalas prie irodymu tai ji i krumus.
Gerb moderatore,
Ir kažin kurį SM punktą aš pažeidžiau? ... Įdomu
P.s.: Jeigu sugalvotumėte mano anketą blokuoti, nors perskaičius SM taisykles, nėra dėl ko Nieko tokio, galima susikurti ir paprikyt1, paprikyt2 ir .t.t... :
O plepu ne aš viena karts nuo karto ne į temą , įskaitant ir mamakubu, kuri atėjo ne VS reikalais, o kad apie mane pakalbėti ir pareklamuoti mano h&m parduodamą paltuką
Tai tiek.
QUOTE(himalaia @ 2012 04 02, 17:12)
Turbūt pirmas drabužis iš VS, kuriuo esu patenkinta. Visi kiti (tame tarpe ir su Moda International etiketėm) nuvylė, todėl dabar vengiu kažką iš VS užsisakyti, nebent gyvai galiu pačiupinėt.
Aciu uz ats. as irgi kiek esu ko siuntusis is VS kokybe nuvyle, VS JAV laikoma zemam lygi, kaip pvz.Vokietijoje H&M, kaip patys vokieciai sako, tai studentu parduotuve. O pas mus tas VS tai kazkas ohoho ir visos labai visko nori. Maudomai man labai grazus, apatinio trikotazo turiu, bet naktinukai, pora megztuku nesiojasi tikrai prastai. Si modeli ziurejau, bet nerizikavau pirkti, todel lygiai tokio pat modelio nusipirkau kitos temos
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 18:26)
Gerb moderatore,
P.s.: Jeigu sugalvotumėte mano anketą blokuoti, nors perskaičius SM taisykles, nėra dėl ko Nieko tokio, galima susikurti ir paprikyt1, paprikyt2 ir .t.t... :
O plepu ne aš viena karts nuo karto ne į temą , įskaitant ir mamakubu, kuri atėjo ne VS reikalais, o kad apie mane pakalbėti ir pareklamuoti mano h&m parduodamą paltuką
Tai tiek.
Tai tiek.
Jau kiek rasot " baigiau", " tai tiek" ir niekaip nesibaigia si diskusija. O atejau i VS tema merginas ispeti, nes numaniau, kad su jumis bus maroka
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 04 02, 18:53)
O nuo kada nera mokesciu iki 518lt as maniau, tik iki 75lt?
Taip. Importo PVM neapmokestinamos prekės, kurių bendra vertė neviršija 75 Lt, išskyrus etilo alkoholį, alkoholinius gėrimus, apdorotą tabaką ir etilo alkoholio turinčius skystus parfumerijos, kosmetikos, tualetinius preparatus (www.cust.lt)
Jei perkate iš internetinės parduotuvės:
1. Jei prekių suma+parsisiuntimo išlaidos yra iki 518 lt sumos, jūs mokate tik 21 proc. PVM nuo bendros sumos ir pašto tarpininkavimo mokestį-30 lt.
2. Jei prekių suma + parsisiuntimo išlaidos yra didesnės nei 518 lt suma , jūs mokate 21 proc. PVM nuo bendros sumos, 12 proc. muitus kiekvienai prekei atskirai ir pašto tarpininkavimo mokestį (iki 1000 lt prekių sumos-30 lt, nuo 1000 lt-daugiau).
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 02, 18:20)
Oba geras, kokia fotosesija. Tik nesivaizduoju kaip jos taip ilgai ant pirstu galu sugeba istoveti, visa fotosesija pasistiebus