Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 08:19)

odie sitas koooooks grazus wub.gif ir modeliukas pats ir spalvine prasme ax.gif

o jus merginos turetumet imti pinigus is cia skaitanciu sia tema lotuliukas.gif nes tokie cyrkai be pinigu cia vyksta, kad swoon.gif
vaiku darzelis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 02, 15:07)
visi vs maudymosi kostiumėliai bei apatiniai, atitinka katalogines nuotraukas, jei turit tokią figūrą kaip modeliai. Nes jei ne, faktas, kad atrodys prasčiau.

Pasitaiko,kad spalvos realybeje buna kitokios, beto ir modeliukai kataloginese nuotraukose visi grazus, o realiai yra ir geresniu,ir prastesniu. Pati VS turiu tris maudomus, tai mano atveju tikrai visi trys atitiko, bet yra teke matyt ir nevisai atitinkanciu.

QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 15:33)

O kaip butu gerai, kad nusipirke maudoma, kartu gautume ir pukios figuros koplekta  lotuliukas.gif

Del spalvu sutinku. Pasiziuriu ir cia ikeltu foto,ir rusu forume. Ypac pavojinga pirkt nemacius,kur yra ruzava,zalia spalvos.

Is mano ikeltu naujas atrodo tik nr 2.

Labai gerai butu tokia All inclusive sistema biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavista11 @ 2012 04 02, 16:00)

Del spalvu sutinku. Pasiziuriu ir cia ikeltu foto,ir rusu forume. Ypac pavojinga pirkt nemacius,kur yra ruzava,zalia spalvos.

Is mano ikeltu naujas atrodo tik nr 2.

Labai gerai butu tokia All inclusive sistema biggrin.gif  thumbup.gif

Tam rusu forume reikia registruotis, kad matyciau nuotraukas? Nes azkada bandziau ziureti, nu neradau as ten kas ir kaip doh.gif

Antras ir trecias tikrai nauji ( na per pastaraji menesi ikelti ), o va paskutinis is kur, grazus visai modeliukas. Cia jis dabar parduodamas? Neuzkliuvo akis kazkaip g.gif

Bje su tom sagem Bandeau modeliuose nusvilau jau du kartus. Jos dydzio standartinio ar XS ar D dydis. Tai man pvz su XS dydziu tas balvonas metalinis visai nepatiko, nes uzsidejus atrodziau su trim spuogais priekyje lotuliukas.gif O va prie didesnes krutines jie taip neisiryskina ir tikrai graziai atrodo.
Atsakyti
ar kasnors galetu paaiskinti ka reiskia 30'inseam?

niekaip nesuprantu del kelniu ilgio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benitaa: 02 balandžio 2012 - 16:14
o tokiu neturit ? blush2.gif
lyg ir seni modeliai,o realiu foto nerandu.
prisikrovus as didziuli kasika VS, atostogom ruosiuosi, maziau kainuotu,tai visko noreciau, o dabar sedziu prametineju biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavista11: 02 balandžio 2012 - 16:17
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 02, 16:07)
Tam rusu forume reikia registruotis, kad matyciau nuotraukas? Nes azkada bandziau ziureti, nu neradau as ten kas ir kaip  doh.gif

Antras ir trecias tikrai nauji ( na per pastaraji menesi ikelti ), o va paskutinis is kur, grazus visai modeliukas. Cia jis dabar parduodamas? Neuzkliuvo akis kazkaip g.gif

cia nereikia registruotis http://shophelp.ru/f...read.php?t=1748

taip,tas paskutinis dabar parduodamas.

bandeu iki siol taip ir neisdrisau pirkt smile.gif

QUOTE(benitaa @ 2012 04 02, 16:12)
ar kasnors galetu paaiskinti ka reiskia 30'inseam?

niekaip nesuprantu del kelniu ilgio  doh.gif

Nezinau koks jusu ugis, bet jos tiks neaukstai.
Atsakyti
QUOTE(Lavista11 @ 2012 04 02, 16:15)
o tokiu neturit ?  blush2.gif
lyg ir seni modeliai,o realiu foto nerandu.
prisikrovus as didziuli kasika VS, atostogom ruosiuosi, maziau kainuotu,tai visko noreciau, o dabar sedziu prametineju  biggrin.gif

Nr.2 maciau kazkas dabar pardavineja, ti be siuvinetu blizguciu tokia sviesiai dryzuota. Panasu man i paprastuti trikotaziuka ir mazute trumpute suknele.

Paskutinioji, tai manau bus palapininio stiliaus, labai plati, jei turit figura ,iekna, tai atrodysis minimum dviem dydziais platesne. Sneku, nes pati turejau sia -
user posted image

Grazi, bet plati be proto. Ir XS dydis man per krutine buvo didokas. Bebe man su 165 cm iki pat zemes ugis, tai jei aukstesnei, manau bus per trumpas ilgis. Vat ta dar reikia ziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocia: 02 balandžio 2012 - 16:26
QUOTE(linamog @ 2012 04 02, 10:40)
Kaip jau minejau, yra isparduotuve mjrsales.com, dar gali buti ebay.com. Pirkti is ten rubai buna perkirpta arba nukirpta etikete. O apie parduodamo rubo bukle kiekviena save gerbianti pardaveja parasys atvirai.

Na tai va doh.gif sakau,kad kazkas cia ne taip... VS skelbimu lentoje viena karta mane galvojau gyva sues, kai pasakiau,kad kazkokius neorginalius rubus pardavineja moterys su perkirptom etiketem, nes kiek esu siuntusis niekada negavau perkirptom etiketem arba tos modainternacionale firmos...kaip puole mane visos savo originalumus irodineti ir mane kvailinti viesai, pradejo saipytis,kad as turbut niekada rubu nesisiunciau is VS, kad nesamones kalbu...ta "originaluma" ir turejau omeny pirkta ne tiesiai is VS psl.oi tos pardavejos... dar meluoja,kad siunciasi tiesiai is VS psl. doh.gif ....oi tos lietuvaites. Aciu uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 17:12)
Bet jei aš noriu prekės iš VS online, o vietoj to gaunu iš kokios nors kitos parduotuvės ar ebay? Tarkim aš šito nežinau ir būnu rami, arba pamatau, kad tai neoriginalas... ax.gif  Manote ji prisipažins pirkusi ne VS online, o kitur? Ir grąžins pinigus?  g.gif

QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 17:26)
O gal užsisakiau? Gal gavau prekę, bet suabejojau jos originalumu? Tuomet iškart užsisakiau ir iš VS online įsitikinti. Tai gal yra galimybė, kad dėl to ir vedu šią diskusiją? .... g.gif

Paviesinkit tarpininkes nika, labai idomu. Kiek suprantu, jus siuntete tarpininkei uzsakyma is VS, gavote preke, ir issiaiskinote, jog ji neoriginali? Kaip issiaiskinote, kokiais metodais?
Atsakyti

i 
Prašau daugiau neofftopint. Tarpininkių, prekių originalumo aptarimams yra atitinkamos temos. Jei išsiaiškinote apie sąmoningai prekiaujamas padirbtas prekes, pirma pabandykite išsiaiškintu su pardavėju. Jei nepavyksta ir turite įrodymų dėl sukčiavimo- tam yra pardavėjų juodasis sąrašas.

Jei norite nugesinti diskusiją- tiesiog į ją nesivelkite.
Žinutės ne į temą pratrintos.
Atsakyti
Man susidaro įspūdis, kad kažkas padeda tarpininkėms užsiimti bizniuku ir toliau... g.gif
Šaunu. Labai "objektyvūs" tie SM moderatoriai g.gif

p.s.: nieko tokio, galim ir savo temą susikurti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 02 balandžio 2012 - 16:58
Tai skelbkit ta nika, o ne kurstykit cia kazkokias is pirsto lauztas intrigas.
Atsakyti