Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę

QUOTE(jurasaule @ 2014 07 15, 10:38)
Va būtent, kad tokios pasirinkimo galimybės nėra. Ką daryti, kad ji atsirastų?

Bandysiu išsiaiškint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 07 15, 10:46)

ačiū
Atsakyti
bandau ir as ikelti nuotrauka, bet man neisiena, ar as per dau ar per mazai sukopijuoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerma: 15 liepos 2014 - 14:38
QUOTE(Kerma @ 2014 07 15, 15:38)
bandau ir as ikelti nuotrauka, bet man neisiena, ar as per dau ar per mazai sukopijuoju?

Problema ta, kad keliate teisiai iš kompiuterio. Plačiau čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 07 15, 10:46)

O kaip mano reikalai?
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2014 07 15, 16:03)
O kaip mano reikalai?

Dar negavau atsakymo.
Bet pažiūrėkit kitoje naršyklėje (gal rodys), nes skyrelyje "Europa" tikrai turėtumėt matyti tą pasirinkimą.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 07 15, 15:24)
Dar negavau atsakymo.
Bet pažiūrėkit kitoje naršyklėje (gal rodys), nes skyrelyje "Europa" tikrai turėtumėt matyti tą pasirinkimą.

Ne, nerodo nei "Europa", nei "Kulinarinės idėjos", nei kitur
Atsakyti
Man IE kuo puikiausiai rodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2014 07 15, 16:43)

Peržiūrėjote visose pagrindinėse naršyklėse (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) ir nė vienoje nėr tokios funkcijos? Labai keista.

Padarykite momentinę atsakymo laukelio temoje "Kroatija" kopiją ("PrintScreen") ir įkelkite čia arba į AŽ man atsiųskite 4u.gif

Atsakyti
Prašau padėti įkelti į žinutę nuotrauką iš imageshack.com Mokėjau, puikiai sekėsi, tačiau kažkaip pasikeitė viskas tame albume ir man nesigauna. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2014 08 01, 23:08)
Prašau padėti įkelti į žinutę nuotrauką iš imageshack.com Mokėjau, puikiai sekėsi, tačiau kažkaip pasikeitė viskas tame albume ir man nesigauna.

O kas pasikeitė?
Dabar kokius nuorodų pasirinkimus duoda?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 08 01, 22:17)
O kas pasikeitė?
Dabar kokius nuorodų pasirinkimus duoda?

Iš savo kompiuterio nuotrauką į albumą įsikeliu per upload, po to browse&upload. O per ką eit norint įkelti į žnutę? Bandžiau nukopijuoti nuotraukos adresą kaip čia rašė anksčiau, tačiau tekste man rodo nuorodą, bet ne nuotrauką g.gif
Atsakyti