Mokausi įkelti foto
Papildyta:
Papildyta:
Jėga, man pavyko Dabar būsiu kieta
Papildyta:
O ką reiškia, kai neleidžia skelbti skelbimo ir rašo dinaminiai puslapiai, nors bandau įkelti nuotrauką iš fotki.com?
QUOTE(ingoo @ 2012 09 28, 23:42)
O ką reiškia, kai neleidžia skelbti skelbimo ir rašo dinaminiai puslapiai, nors bandau įkelti nuotrauką iš fotki.com?
Klaidą kažkur padarėt.
Be to:
QUOTE(Borzika @ 2012 03 15, 23:00)
Į forumą galima įkelti tik tas nuotraukas, kurių adreso galūnė yra .gif, .jpeg, .jpg, .swf, .png, .phtml.
QUOTE(Borzika @ 2012 09 28, 23:53)
Bet tai aš visas nuotraukas keliu iš fotki.com. Vienos įsikelia, o kitur rašo, kad dinaminis, nors bandžiau tą pačią nuotrauką kelis kartus
QUOTE(ingoo @ 2012 09 29, 15:14)
Bet tai aš visas nuotraukas keliu iš fotki.com. Vienos įsikelia, o kitur rašo, kad dinaminis, nors bandžiau tą pačią nuotrauką kelis kartus
Atkreipkit dėmesį į nuorodos galą. Foto gal ir tą pačią norite įkelti, bet vienu atveju keliate gerą nuorodą, kitu - ne, t. y. kopijuojat ne pačios foto nuorodą, o puslapio, kuriame ji yra. Reikia "atsistot" ant foto, tada spaust dešinį pelės klavišą ir nusikopijuoti nuorodą.
Gal galite pasufleruoti, kaip sumazinti gif. (judanti paveiksliuka), kad jis isliktu aktyvus ? nes kol kas sumazinti pavyksta, bet jis nebejuda
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 30, 23:03)
Gal galite pasufleruoti, kaip sumazinti gif. (judanti paveiksliuka), kad jis isliktu aktyvus ? nes kol kas sumazinti pavyksta, bet jis nebejuda
Su photo redagavimo programele. O kaip tai padaryt, galilte susirast skyrelyje "Mamos kompiuteris".
Kodel neduoda ikelti nuotraukos,nors ji atitinka dydi,taciau raso,kad ne.Nieko nesuprantu.
Sveiki, na nusprenziai ir as pasimokyt
Sakykit, o jeigu as tiesiog pirkdama prekyte, atidariau nuotrauka, paspaudziau save as ir imeciau i kompa (i paveikslelius) ar galiu tokia nuotrauka ikelt i skelbima?
Imeskit, please, nuoroda, kur reiktu pasiskaityti, o gal kas galetu paaiskinti ne kompiuteryne kalba
Aciu
Papildyta:
Kur tas URL adresas.? As kai desini klavisa paspaudziu ir ismeta meniu, tai mano kompe viskas lietuviskai, na pvz ne copy, o kopijoti
Sakykit, o jeigu as tiesiog pirkdama prekyte, atidariau nuotrauka, paspaudziau save as ir imeciau i kompa (i paveikslelius) ar galiu tokia nuotrauka ikelt i skelbima?
Imeskit, please, nuoroda, kur reiktu pasiskaityti, o gal kas galetu paaiskinti ne kompiuteryne kalba
Aciu
Papildyta:
Kur tas URL adresas.? As kai desini klavisa paspaudziu ir ismeta meniu, tai mano kompe viskas lietuviskai, na pvz ne copy, o kopijoti
Sveiki,
man ir neduoda kelti is fotki.com
dabar meta tik 2 nuorodas,padekit prasau
man ir neduoda kelti is fotki.com
dabar meta tik 2 nuorodas,padekit prasau
QUOTE(barboryte @ 2012 10 01, 09:54)
kaip sukelti nuotraukas į fotki.com Atrodo darau viską teisingai,bet va paspaudus Java uploader neatsiranda "select files".
Ar pas jus instaliuota Java?
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 10 01, 14:08)
Kodel neduoda ikelti nuotraukos,nors ji atitinka dydi,taciau raso,kad ne.Nieko nesuprantu.
Kur, kaip ir kokią foto keliate?
QUOTE(valyte_7 @ 2012 10 01, 15:25)
jeigu as tiesiog pirkdama prekyte, atidariau nuotrauka, paspaudziau save as ir imeciau i kompa (i paveikslelius) ar galiu tokia nuotrauka ikelt i skelbima?
Galima tik keliuose skyreliuose - plačiau skaitykite temoje Kaip prisegti nuotrauką per Browse?
QUOTE(valyte_7 @ 2012 10 01, 15:25)
Kokia naršykle naudojatės?
QUOTE(tormika @ 2012 10 01, 16:54)
Kelkit kitu būdu, nurodytu pirmoje temos žinutėje.
QUOTE(Borzika @ 2012 10 02, 09:55)
Ačiū už žinutę,viskas jau pavyko,problema išspręsta.