Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę

Mokausi įkelti foto blush2.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Jėga, man pavyko biggrin.gif Dabar būsiu kieta thumbup.gif

Papildyta:
O ką reiškia, kai neleidžia skelbti skelbimo ir rašo dinaminiai puslapiai, nors bandau įkelti nuotrauką iš fotki.com?
Atsakyti
QUOTE(ingoo @ 2012 09 28, 23:42)
O ką reiškia, kai neleidžia skelbti skelbimo ir rašo dinaminiai puslapiai, nors bandau įkelti nuotrauką iš fotki.com?

Klaidą kažkur padarėt.
Be to:
QUOTE(Borzika @ 2012 03 15, 23:00)
Į forumą galima įkelti tik tas nuotraukas, kurių adreso galūnė yra .gif, .jpeg, .jpg, .swf, .png, .phtml.

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 09 28, 23:53)
Klaidą kažkur padarėt.
Be to:

Bet tai aš visas nuotraukas keliu iš fotki.com. Vienos įsikelia, o kitur rašo, kad dinaminis, nors bandžiau tą pačią nuotrauką kelis kartus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingoo @ 2012 09 29, 15:14)
Bet tai aš visas nuotraukas keliu iš fotki.com. Vienos įsikelia, o kitur rašo, kad dinaminis, nors bandžiau tą pačią nuotrauką kelis kartus g.gif

Atkreipkit dėmesį į nuorodos galą. Foto gal ir tą pačią norite įkelti, bet vienu atveju keliate gerą nuorodą, kitu - ne, t. y. kopijuojat ne pačios foto nuorodą, o puslapio, kuriame ji yra. Reikia "atsistot" ant foto, tada spaust dešinį pelės klavišą ir nusikopijuoti nuorodą.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal galite pasufleruoti, kaip sumazinti gif. (judanti paveiksliuka), kad jis isliktu aktyvus ? nes kol kas sumazinti pavyksta, bet jis nebejuda
Atsakyti
labas,pagelbėkite prašau kaip sukelti nuotraukas į fotki.com smile.gif Atrodo darau viską teisingai,bet va paspaudus Java uploader neatsiranda "select files".Gal yra kokių patarimų ką darau neteisingai?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 30, 23:03)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal galite pasufleruoti, kaip sumazinti gif. (judanti paveiksliuka), kad jis isliktu aktyvus ? nes kol kas sumazinti pavyksta, bet jis nebejuda

Su photo redagavimo programele. O kaip tai padaryt, galilte susirast skyrelyje "Mamos kompiuteris".
Atsakyti
Kodel neduoda ikelti nuotraukos,nors ji atitinka dydi,taciau raso,kad ne.Nieko nesuprantu. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, na nusprenziai ir as pasimokyt blush2.gif

Sakykit, o jeigu as tiesiog pirkdama prekyte, atidariau nuotrauka, paspaudziau save as ir imeciau i kompa (i paveikslelius) ar galiu tokia nuotrauka ikelt i skelbima?
Imeskit, please, nuoroda, kur reiktu pasiskaityti, o gal kas galetu paaiskinti ne kompiuteryne kalba

Aciu 4u.gif

Papildyta:
Kur tas URL adresas.? As kai desini klavisa paspaudziu ir ismeta meniu, tai mano kompe viskas lietuviskai, na pvz ne copy, o kopijoti
Atsakyti
Sveiki,
man ir neduoda kelti is fotki.com
dabar meta tik 2 nuorodas,padekit prasau
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2012 10 01, 09:54)
kaip sukelti nuotraukas į fotki.com  smile.gif Atrodo darau viską teisingai,bet va paspaudus Java uploader neatsiranda "select files".

Ar pas jus instaliuota Java?
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 10 01, 14:08)
Kodel neduoda ikelti nuotraukos,nors ji atitinka dydi,taciau raso,kad ne.Nieko nesuprantu. doh.gif

Kur, kaip ir kokią foto keliate?
QUOTE(valyte_7 @ 2012 10 01, 15:25)
jeigu as tiesiog pirkdama prekyte, atidariau nuotrauka, paspaudziau save as ir imeciau i kompa (i paveikslelius) ar galiu tokia nuotrauka ikelt i skelbima?

Galima tik keliuose skyreliuose - plačiau skaitykite temoje Kaip prisegti nuotrauką per Browse?
QUOTE(valyte_7 @ 2012 10 01, 15:25)
Kur tas URL adresas.? As kai desini klavisa paspaudziu ir ismeta meniu, tai mano kompe viskas lietuviskai, na pvz ne copy, o kopijoti

Kokia naršykle naudojatės?
QUOTE(tormika @ 2012 10 01, 16:54)
man ir neduoda kelti is fotki.com
dabar meta tik 2 nuorodas,padekit prasau

Kelkit kitu būdu, nurodytu pirmoje temos žinutėje.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 10 02, 09:55)
Ar pas jus instaliuota Java?

Ačiū už žinutę,viskas jau pavyko,problema išspręsta. smile.gif
Atsakyti