Sveikos, patarkite, koks turi buti atlyginimas auklei Vilniuje, jei dirbti reikes pilna diena su dvynukais?
Kiek kainuotu aukles paslaugos siauliuose? reiktu 3-4val darbo d padeti mamai su 1metu ir 1 menesio berniukais. (padeti nuvesti pas gyd,pazaisti su vyresneliu kol mama uzsiemusi su mazuoju,iseiti i lauka ir tt)
QUOTE(laimetu @ 2012 08 28, 12:43)
Įdomu kiek kainuoja auklės paslaugos pilnai darbo dienai? geriau valandinį mokestį ar geriau tiesiog tartis dėl pastovaus mėnesinio atlygio?
viskas priklauso koks vaiko amzius kokios darbo valandos,ar auklei reikiavaziuoti iki jusu ar pas ja atvezate i namus.kokius dar namuruosos darbus turi atlikti.
Sveikos, idomu už kiek realu pasisamdyti auklę 8 - 9 mėn. vaikui Vilniuje visai darbo dienai?
QUOTE(lassie172 @ 2012 08 29, 15:14)
Sveikos, idomu už kiek realu pasisamdyti auklę 8 - 9 mėn. vaikui Vilniuje visai darbo dienai?
6lt/val
Sveikos,gal kas informuos kokia Klaipedos aukliu kaina?
Laba, mane domina vilniaus rajone, kiek reiketu moketi auklei uz dvieju vaiku (2 metai ir 4,5 metuku) prieziura nuo 9-16 val ligos atveju (sloguojant, kosint), kai aukle ateina i namus, ir tai butu apie 2 savaites per menesi.... rimtesnems ligoms esant pati imciu biuleteni
aciu uz atsakymus
aciu uz atsakymus
Sveikos,
na kaip ten su auklėmis Klaipėdoje? Po 3-4 mėn. išeisiu dirbti, tuo metu mano dukrytei jau bus metai. Pradedu ieškoti auklės.
Viena labai pasiturinti šeima sakė, moka 1200 Lt. Ar čia tik man atrodo labai daug kaip Klaipėdoj? Juk lyginant su pvz. Vilniumi, Klaipėdoje ir atstumai daug mažesni, ir komunaliniai pigesni, ir nemažai paslaugų mažiau kainuoja. Tad kaip su auklėmis?
na kaip ten su auklėmis Klaipėdoje? Po 3-4 mėn. išeisiu dirbti, tuo metu mano dukrytei jau bus metai. Pradedu ieškoti auklės.
Viena labai pasiturinti šeima sakė, moka 1200 Lt. Ar čia tik man atrodo labai daug kaip Klaipėdoj? Juk lyginant su pvz. Vilniumi, Klaipėdoje ir atstumai daug mažesni, ir komunaliniai pigesni, ir nemažai paslaugų mažiau kainuoja. Tad kaip su auklėmis?
o kokios kainos taurages mieste uz aukle? vaikutis metuku
Niekad nesamdžiau auklės, tai man čia geras galvosūkis
Už poros mėnesių planuoju grįžti į darbą ir jau dairomės auklės Kaune.
Jei planuoju imti auklę visai darbo dienai nuo 7.30 iki 17.30 val. 5 d.d. per savaitę tai rekėtų tartis dėl fiksuoto mėnesinio atlyginimo? ar galioja tie patys valandiniai įkainiai ... Nes kiek skaičiau tai lyg valandinis yra brangesnis, nei kad pastoviai dirbant
Aišku, priklauso nuo to, ką auklytė daro. Bet pvz. jei tik vaiko priežiūra (1,5 metuku), pamaitinti ir užsiimti su vaiku, kiek maždaug reikėtų prašyti Kaune?
Ir dar, jei prašo apmokėti transporto išlaidas? Tai kokios jos per mėnesį maždaug turėtų būti 100-200 Lt ??? Tai reiškia, kad tą sumą dar reikėtų pripliusuoti prie to, ką moku už vaiko priežiūrą?
Jei planuoju imti auklę visai darbo dienai nuo 7.30 iki 17.30 val. 5 d.d. per savaitę tai rekėtų tartis dėl fiksuoto mėnesinio atlyginimo? ar galioja tie patys valandiniai įkainiai ... Nes kiek skaičiau tai lyg valandinis yra brangesnis, nei kad pastoviai dirbant
Aišku, priklauso nuo to, ką auklytė daro. Bet pvz. jei tik vaiko priežiūra (1,5 metuku), pamaitinti ir užsiimti su vaiku, kiek maždaug reikėtų prašyti Kaune?
Ir dar, jei prašo apmokėti transporto išlaidas? Tai kokios jos per mėnesį maždaug turėtų būti 100-200 Lt ??? Tai reiškia, kad tą sumą dar reikėtų pripliusuoti prie to, ką moku už vaiko priežiūrą?
QUOTE(Murinka @ 2012 10 10, 21:58)
Niekad nesamdžiau auklės, tai man čia geras galvosūkis
galiu tik pasidalint savo patirtim is aukles puses
siulau jums moket fiksuota atlygi...
as siuo metu gaunu 1000lt, metus dirbau toj pacioj seimoj uz 800lt, dabar pakele alga... dirbu 8val per diena/5 dienas savaiteje. Kartais duoda iseigine... uz si atlyginima bunu su 3 metu vaiku (pradejau kai buvo 2m), gaminu visai seimai pietus. Valgau ir geriu kava/arbata seimos saskaita. Kai taremes idarbinant sutarem, kad nereikes apmoket man keliones islaidu. O siaip pazystamai seima perka autobuso menesini bilieta. tai butu pvz 800lt + nuperkat menesini bilieta. Uz atostogas nemoka. Jei ieskociau kitos seimos turbut derinciau biski kitokias salygas ir kita uzmokesti.