"Noretusi daugiau konkretesniu pavyzdziu, o ne pasvaisciojamu, kaip gera ar sunku dirbti aukle."
Diapazonas nuo 420 iki 530 - nėra konkretu, nes neaišku, kiek darbo valandų, koks grafikas, kokio amžiaus vaikas, o gal vaikai, ko iš auklės tikimasi?
Man moka 2,5 už val., darbo valandos 9 per dieną, Atostoginių neprašiau, bet pasiūlė 250 už mėnesį, Dėkinga už tai. Rūpinuosi vaiku, suplaunu 4 asmenų šeimos indus, išdžiaustau skalbinius, parnešu, jei sausi, kartais paskutu bulvių, iškepu orkaitėje kokį šeimininkės pamarinuotą paukštį, žuvį, ar daržoves. Vaiko tėvai ir seneliai dirba gretimame name, todėl pareina pietauti.Tai nėra darbas su maisto ruošimu šeimai, bet paprašo kokį kartą per sav., arba rečiau. Suprantama, ruošiu neįmantrius valgius vaikui, nepalieku "kiaulyno" po savęs. Ir išsilavinimas mano: pora universitetų, vienas - edukologijos.
Ar jau konkretu?
Konkretu.
As ieskau 9 val. darbo dienai. Vaikas vienas, berniukas 2,2 metai. Reiktu tik vaikui pagaminti maistelio ir po saves susitvarkyti. Dar neisirinkome aukles. Alga parasiau nekonkrecia, nes skirtingu sumu uzsipraso. Manau mane tenkintu 450 eur per menesi.