Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Ausrinka @ 2012 05 11, 22:55)
Aš savo vaikus nuspendžiau leisti į darželį. Gal žinote, kiek kainuotų vaiko nuvedimas ir parvedimas iš darželio?

priklauso koks miestas.kada nuvesti ir parvesti ar reik parvedus pabut kol teveliai gris.
Atsakyti
Sugalvojom vasarai prašyt mergaitės pagalbos<kogero bus nepilnametė,bet salygos aptartos ir su jos teveliais>.Taigi reiks pabuti su 3 vaikinais<10 metu ir 6metu>,na nenorim visai dienai ju palikt vienu namuose blush2.gif .panelei reiktu tik buti namuose kaip suaugusiai<dėl kvapo smile.gif ,nors maniškiai ir šeip labai savarnkiski,pasidaro valgyt ir t.t...bet kad nebutu bet....... doh.gif .ar uz tokia priežiura būtu normali kaina 30lt i diena ir keliones išlaidos?
Atsakyti
QUOTE(Dynka Si @ 2012 05 11, 20:52)
Na,bet ir pasakyta-auklem dirba zmones,kad uz gauta alga nusipirktu alkoholio!As pati dirbu aukle pusantru metu,bet randu kur deti savo alga,nei isleisti ja alkoholio skyriuje(beje,ir iki pensijos man dar laaaabai toli)!Taip kad nerasykite to,apie ka nenusimanote!Gero vakaro!

Spėju, kad mokykloje su teksto suvokimu nelabai kaip sekėsi jums... ax.gif visų pirma buvo kalbama apie vienos mamytės draugės aukles, kurios gaudavo 1000lt. algos ir abi buvo alkoholikės... O antra - buvo panaudotas žodis dažniausiai. MOKYKITĖS SKAITYTI. Aš pati esu dirbusi aukle, gaudavau taip pat iki 1000lt. ir man neužteko pragyvenimui dėl to keičiau darbą. Neįsivaizduoju, kaip Vilniuje galima išgyventi už 1000lt. (neturint turtingų tėvų,nei vyrų). Na, bet tema ne apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2012 05 12, 13:43)
Spėju, kad mokykloje su teksto suvokimu nelabai kaip sekėsi jums... ax.gif visų pirma buvo kalbama apie vienos mamytės draugės aukles, kurios gaudavo 1000lt. algos ir abi buvo alkoholikės... O antra - buvo panaudotas žodis dažniausiai. MOKYKITĖS SKAITYTI. Aš pati esu dirbusi aukle, gaudavau taip pat iki 1000lt. ir man neužteko pragyvenimui dėl to keičiau darbą. Neįsivaizduoju, kaip Vilniuje galima išgyventi už 1000lt. (neturint turtingų tėvų,nei vyrų). Na, bet tema ne apie tai.

Su teksto suvokimu labai gerai sekesi smile.gif Dirbdama Vilniuje,gaunu 1400lt,namie 2 vaikuciai ir mama smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal galetumet atsakyti, kokie mazdaug yra ikainiai valandinems auklems Vilniuje? Turiu omeny, jeigu aukle dirbtu pvz. tik sestadieniais pilna diena ir / gal kelis vakarus po kelias valandas darbo dienomis.

Ar is viso yra realu susirasti gera, patyrusia aukle (ne studente ar moksleive) tokioms darbo valandoms? (musu mergytei 9 men)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 12 gegužės 2012 - 16:52
QUOTE(margustas @ 2012 05 12, 13:54)
Sugalvojom vasarai prašyt mergaitės pagalbos<kogero bus nepilnametė,bet salygos aptartos ir su jos teveliais>.Taigi reiks pabuti su 3 vaikinais<10 metu ir 6metu>,na nenorim visai dienai ju palikt vienu namuose blush2.gif .panelei reiktu tik buti namuose kaip suaugusiai<dėl kvapo smile.gif ,nors maniškiai ir šeip labai savarnkiski,pasidaro valgyt ir t.t...bet kad nebutu bet....... doh.gif .ar uz tokia priežiura būtu normali kaina 30lt i diena ir keliones išlaidos?

Manau, kad nenormali...Situacija isvis nenorali - vakai negali buti atsakingi uz vaikus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 12, 17:08)
Manau, kad nenormali...Situacija isvis nenorali - vakai negali buti atsakingi uz vaikus  unsure.gif

na nemanau kad 15-17 metu panele dar vaikas,o tokiu nelabai kas nori idarbint nebent kokam bare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 12, 18:08)
Manau, kad nenormali...Situacija isvis nenorali - vakai negali buti atsakingi uz vaikus  unsure.gif

Kame nenormalumas? Kaip kai kurie musu uzaugo? Kaip uzaugo musu tevai ar seneliai kaimuose? Nuo seno vyresni priziuri mazuosius. Ir viskas gerai pas juos su ta atsakomybe. Patys ieskom kas paziuretu penkeriu ir septyneriu berniukus vasara. Ir dairomes butent paaugliu
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukas925 @ 2012 05 13, 11:45)
Kame nenormalumas? Kaip kai kurie  musu uzaugo? Kaip uzaugo musu  tevai ar seneliai kaimuose? Nuo seno vyresni priziuri mazuosius. Ir viskas gerai pas juos su ta atsakomybe. Patys ieskom kas paziuretu  penkeriu ir septyneriu berniukus vasara. Ir  dairomes butent paaugliu

vaikai uzauga ir vieni, ir vaiku namuose....Ir per kara zmones gyveno....
Taciau taip neturetu buti- vaikai vaiku priziureti neturetu, juolab kai kalbame ne apie brolius, o apie darbo santykius... unsure.gif
Jei jums atrodo kitaip - tai jusu reikalas...
O tai, kas buvo pries 50-100 metu ir yra siandien - nelyginai dalykai.
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2012 05 12, 13:54)

kokie protingi bebūtų jūsų berniukai, palikinėt juos su paaugle - pavojinga. Juk paliekat tam, ne nebūtų "kas nors.." O jeigu tas "kas nors " atsitiks, kas bus atsakingas? Paauglė? Jos tėvai? Jūs? Vistik tai darbas, tai ir ieškokit galinčio jį atlikti adekvačiai.
Atsakyti
Kadangi jau artėja laikas į darbą, bandom organizuotis, kur dėti savo mažiuką. Gal kas galėtų pasakyt, ar realu Vilniuje nusisamdyt auklytę 4 dienoms per savaitę už 600 Lt?
Atsakyti
kažkaip ramybė čia ax.gif Negi niekas nepasufleruos, ar 600 Lt ir 4 darbo dienos per savaitę realu g.gif Padėkit, mamytės
Atsakyti