Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Dizaster @ 2014 10 16, 17:48)
"taip bet" argumentu yra kiekvienoje profesijoje. Absoliuciai kiekvienoje. Pvz. mano draugas uzdirba 5000 Lt. Oficialiai, reiskia ir staza kaupia. Daug? Taip, bet ...Jo darbas susijes i nuolatinemis kelionemis i sali, kurioje siaucia karas. Ir jis nuolat rizikuoja savo gyvybe. As ir uz 10.000 tokio darbo nedirbciau.

Kiekvienas is musu renkasi ka daryti ir daznai auklytes dirba auklytem, o ne kazkokiose imonese su socialinem garantijom ir kitais geriais del tam tikru priezasciu. Ir jeigu renkiesi tokia profesija, tai turi susitaikyti su visa realybe ir visais "taip bet".
Beje, praktiskai visos mano pakalbintos auklytes keldavo reikalavima isleisti jas i darbo birza kas tam tikra laiko tarpa "atsizymeti". Tiek tos, kurios uzsiprase 1000, tiek tos, kurios norejo daug daugiau. Reiskia sitas argumentas joms nelabai galioja ir verslo liudijimu jos tikrai neturi. T.y. didesnio atlyginimo prasymas daznai nesusijes su noru susimoketi mokescius...

Jei darbas laikinas- taip. Tačiau jei aukle dirbama daug metų, visgi stažas ir būsima pensija rūpi...
Atsakyti
Klausimas samdančioms valandines aukles. Ar pridedate Kalėdų, gimtadienio proga premijas, jei taip - daugmaž kiek? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 21, 04:16)
Klausimas samdančioms valandines aukles. Ar pridedate Kalėdų, gimtadienio proga premijas, jei taip - daugmaž kiek?  4u.gif

mes pridedam vieno, pacio ilgiausio vakaro prieziuros uzmokesti, plius simboline dovana arab dovanu kortele apie 50 pinigu 4u.gif
Atsakyti
Dar aktualus klausimukas. Kiek mokate auklėms Vilniuje, kurios dirba ne visą, o pusę dienos kasdien), vaikas vienas?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 12 02, 22:40)
Dar aktualus klausimukas. Kiek mokate auklėms Vilniuje, kurios dirba ne visą, o pusę dienos kasdien), vaikas vienas?

9 darbo valandos=1500 lt, 6 darbo valandos=1200 lt, 4 darbo valandos=800lt per mėnesį. Jei virš sutartų valandų dirbama- skaičiuojamas sutartas viršvalandžių atlygis; jei mažiau išdirbama, nes nebuvo poreikio-neišskaičiuojama, mokama nesumažinus.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 12 03, 00:56)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 12 02, 22:40)

ne vieną atvejį žinau, tuo pačiu ir savo, kad mokama už išbūtą valandų skaičių. Vieną dieną tai gali būti 4, kitą dieną jau 5 ar 6 val. ir tiesiog paskaičiuojam kiek ta diena kainavo.
Ir dar ką noriu pabrėžti, kad Vilniuje tikrai įmanoma susirasti tokiems atvejams aukles, kurios dirba už 6 - 7 Litus per valanadą, ne ką prasčiau nei tos kurios prašosi po 10 ir daugiau Lt. 4u.gif
Atsakyti
Patarkite. Kiek imti uz vaiko priziurejima kuriam tik 5men
valandini mokesti.
Situacija yra netokia kad mama dirba ar ka. Tiesiog mama buna per gatve ir jinai ateina pamatina ji( jinai pati dar maitina) tad neklausiu nuomones ar ji gerai daro ar ne. Ir nereikia man tokiu komentaru kad as net nepalikciau tokio amziaus ir t.t.
man idomu kiek jus moketumet ir gal kazkada mokejot. Kiek mokejot. Labai aciu. (Ne man, bet tik manes paprase suzinoti)
Atsakyti
QUOTE(Vaidauklyte @ 2014 12 28, 19:28)
valandini mokesti.
Situacija yra netokia kad mama dirba ar ka. Tiesiog mama buna per gatve ir jinai ateina pamatina ji( jinai pati dar maitina) tad neklausiu nuomones ar ji gerai daro ar ne. Ir nereikia man tokiu komentaru kad as net nepalikciau tokio amziaus ir t.t.
man idomu kiek jus moketumet ir gal kazkada mokejot. Kiek mokejot. Labai aciu. (Ne man, bet tik manes paprase suzinoti)

Kur tai vyksta: Troškūnuose, Seredžiuje, Šlamučių kaime, o gal Kaune, Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Vaidauklyte @ 2014 12 28, 19:28)
valandini mokesti.

o kiek valandu priziurite?ar reikia kokius dar namu ukio darbus reik nudirbti?kokiam mieste?pvz kaune drauge samde aukle bet pienuka palikdavo termose tai mokejo 5lt bet kaino dabar pakile.
Atsakyti
Kokie bus ikainiai eurais? Kaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene* @ 2015 01 01, 20:22)
Kokie bus ikainiai eurais? Kaunas g.gif

Valandinės auklės (dirbančios ne visą dieną) valanda su vienu vaiku 2.5€. Su dviem/trim vaikais - 3€.

Atsakymas iš vieno žmogaus, neprivalote susidaryti objektyvios nuomonės mirksiukas.gif
Atsakyti