Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(salomeja22 @ 2014 08 03, 11:31)
dirbu aukle su mergyte 1 metuku,pradejau dirbt kaip jai buvo 8 men,tai man moka 80lt i diena,per men susidaro apie 1600,1750lt,ziurint kiek men darbo dienu 21 ar 22,siaip pati seimininke pasiule toki mokejima o man kaip ir tiko,dirbu darbo dienom nuo 9 val iki 17,30,kartais 18 val,pietus irgi jie palieka galiu gamintis ka noriu smile.gif manau tai normalus apmokejimas vilniuj su mazu 1 met vaiku smile.gif

Leisiu sau paklausti, o kaip su atostoginiais? Kaip už šventines dienas mokama ir kaip atostogų atveju, kai šeima atostogauja? Aš klausiu savo pačios nuomonei, ne tam, kad diskusiją tęsti.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 08 03, 18:24)
Leisiu sau paklausti, o kaip su atostoginiais? Kaip už šventines dienas mokama ir kaip atostogų atveju, kai šeima atostogauja? Aš klausiu savo pačios nuomonei, ne tam, kad diskusiją tęsti.

ne manes klauset, bet vistiek pasisakysiu. Kai turejau aukle, dirbau pamainom, todel mokejau jai irgi uz pamainas. Kartais dirbdavau ir as ir ji ir svenciu dienom. Uz sventes daugiau nemokejau (kazin ar teisinga buvo g.gif ), bet dovaneles ta proga ji visad gaudavo. Atostoginius mokejau, nes kitaip butu tam menesiui kita vaikuti susiradus ir galejau netekt aukles.
Cia tokia mano patirtis. Tiesa, ji labai sena.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 08 03, 19:24)

Kadangi dar tik dirbu 4mėn tai tokių kaip ilgų atostogų ir nebuvo smile.gif tiesiog mes susitarėm kad aš atostogų važiavau sav,tai šeimininkai turi galimybė dirbti ir namie tai jie ir buvo sav su vaiku,dėl pinigų nesitarėm kadangi aš pati sugalvojau atostogų kaip man patogu buvo,dabar jie važiuos rugpjūtį sav su vaiku,tai aš tiesiog irgi turėsiu laisvą savaitę ir tiek,man moka dieninį tai 80lt d,ir nesvarbu kiek val ar 3val dirbu ar 8,5visvien eina 80lt dienai,daugiau 8,5val dirbt niekad nereik,kadangi šeimininkas dažnai dirba namie ofise tai visuomet jeigu man reik paleidžia ir anksčiau,savaitgaliai visada laisvi,manes šeimininkė pati klausė kaip man geriau ar fiksuota ar dieninė alga,rinkaus dieninę visvien panašiai gaunas nes ir fiksuota siūlė apie 1600,1700lt mėn.
Atsakyti
Vis paskaitineju temute, bet dabar yra proga Jusu pasiteirati.
Gyvenam Vilniuje (Balsiuose. Visuomeninis transportas yra 10min pesciomis) ir ieskome aukles dviem mergytem (7metei pirmokei ir 4veriu darzelinukei), kuri butu pasiruosus bet kada atvykt pas mus (liga ar vieno is tevu komandiruote ir reikia pagalbos/ atostogos mokykloje). vaiku prieziura ir valgio gaminimas. Moketume menesini mokesti. Darbo valandu per menesi pasakyt negaliu. Gali buti ir 30 val per menesi, o gali buti ir visas menuo kasdien...
Kokia butu normali suma Jusu nuomone?
Atsakyti
Mano manymu vidurkis galėtų būti 1200 Lt, bet gal galima būit sutarti, kad už tą mėnesį, kai dirba kasdien mokate didesnį, o kai poreikis sumažėja iki minimumo, paliekate fiksuotą minimalų sutartą atlyginimą ir apmokate atvykimo išlaidas-kurą ar mėnesinį bilietą.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 08 06, 22:18)
Mano manymu vidurkis galėtų būti 1200 Lt, bet gal galima būit sutarti, kad už tą mėnesį, kai dirba kasdien mokate didesnį, o kai poreikis sumažėja iki minimumo, paliekate fiksuotą minimalų sutartą atlyginimą ir apmokate atvykimo išlaidas-kurą ar mėnesinį bilietą.

NA vat labai sunku tokioj situacijoj, nes norim tartis del draugystes kokiem metam ir noretusi, kad ir aukle butu patenkinta ir mums gerai. Ta laika, kai mums pagalbos nereiketu as nebuciau nieko pries jei aukle dirbtu pas kita mamyte valandine aukle (na isleist i kirpykla, i parduotuve, pas daktara ar siaip pasizmonet smile.gif) Jei moket skirtingai, tai tuomet uz ta savaite, kai vaikai ugdymo istaigose ir pagalbos reikia minimaliai kokia fiksuota suma? ir ta savaite, kai vaikai namie koks priedas prie fiksuotos algos? Klausiu auklyciu kiek Jums atrodytu tinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2014 08 11, 11:07)
NA vat labai sunku tokioj situacijoj, nes norim tartis del draugystes kokiem metam ir noretusi, kad ir aukle butu patenkinta ir mums gerai. Ta laika, kai mums pagalbos nereiketu as nebuciau nieko pries jei aukle dirbtu pas kita mamyte valandine aukle (na isleist i kirpykla, i parduotuve, pas daktara ar siaip pasizmonet smile.gif) Jei moket skirtingai, tai tuomet uz ta savaite, kai vaikai ugdymo istaigose ir pagalbos reikia minimaliai kokia fiksuota suma? ir ta savaite, kai vaikai namie koks priedas prie fiksuotos algos? Klausiu auklyciu kiek Jums atrodytu tinkama smile.gif

na bet valandines aukles irgi reikia, tada, kada reikia, o jei dirbs ji pas jus, tai gali buti, kad skambini auklei, o ji negali, nes dirba normalu darba. tai, manyciau, su tuo papildomu valandines aukles darbu sunkokai.
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2014 08 11, 11:07)

Mano manymu būtų sąžininga, jei bet kokiu atveju apmokėtumėt kelionės išlaidas, tarkim mėnesinį bilietą, išeitų 100 Lt, tuomet, skaičiuojant minimalų atlygį, kai poreikis minimalus sakyčiau 300 lt tokia savaitė, kai poreikis didesnis už minimalų - 400 Lt, prie bendros sumos pridedant 100 lt kelionės išlaidoms padengti. Jei per mėnesį būtų po dvi skirtingas savaites, tai auklytei reiktų mokėt 300 + 300 + 400 + 400 + 100 = 1500 Lt Toks mėnesinis atlygis turėtų patenkinti auklytę, o jūs nepermokėtumėt, nes tokie šiuo metu atlyginimai nėra patys didžiausi auklytei. Jei, tarkim su minimaliu poreikiu visas mėnuo išeitų 1200 lt, o max atveju 1600 lt. Kaip matot svyravimai neturėtų nubaidyti auklytės, o jūs vieną mėn sumokėjusi kiek daugiau, kitą, gal būt turėdama mažesnį auklytės poreikį, sutaupytumėt ir vidurkis išeitų 1400 lt per mėn auklytės atlyginimo. Atostogų ir auklytės ligos ar jos prašymu atostogų atveju galėtumėt tartis mokėt min atlyginimo dalį. Apmokami atostoginiai ar liga, mano manymu yra labai svarbu, jei šeima planuoja nemažai atostogauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelėdžiukas: 11 rugpjūčio 2014 - 21:45
Vilniuje, mes mokam auklej po 600 už 2 savaites (nes pakaitom dirba dvi, kas savaitę vis kita). Bet auklė ne tik vaikutį prižiūri, žaidžia su juo ir moko, bet kartu ir namus sutvarko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViltėB @ 2014 08 15, 03:39)
Vilniuje, mes mokam auklej po 600 už 2 savaites (nes pakaitom dirba dvi, kas savaitę vis kita). Bet auklė ne tik vaikutį prižiūri, žaidžia su juo ir moko, bet kartu ir namus sutvarko. smile.gif

Tai Jūs radote labai pigias aukles, jeigu jos dar ir namus tvarko.
Atsakyti
QUOTE(Regute131 @ 2014 08 15, 19:39)
Tai Jūs radote labai pigias aukles, jeigu jos dar ir namus tvarko.

Kas ieško - tas randa 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
noreciau patarimo - ieskau dukrai aukles ligos atvejams Kaune. Koks turetu buti mazdaug menesinis fiksuotas atlygis, jei nereiketu ta menesi aukles paslaugu?
Atsakyti