QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 06 27, 20:52)
Ačiū
Aš toks žmogus, kad kompromisas man labai svarbus. Suprantu, kad algos skirtingos, nelygu kaip auklė ir tėvai susitaria. Man algos nesiūlė, turėjau galimybę rinktis pati pas ką noriu dirbti, turėjau (ir tebeturiu) puikias rekomendacijas. Ir esu aš iš tos kategorijos, kurią Jūs įvardinot: jauna, bet jau subrendus, su dviem aukštaisiais, mokanti ne vieną užsienio kalbą ir t.t. Ir lavint vaikus patirties turiu, psichologija ir vaiko raida domiuosi nuolat.
Tai vat ir žinok, dabar, kaip čia teisinga. Kaip jau bus, taip, svarbiausia man geri santykiai, dėl to galiu ir nusleist
Aš toks žmogus, kad kompromisas man labai svarbus. Suprantu, kad algos skirtingos, nelygu kaip auklė ir tėvai susitaria. Man algos nesiūlė, turėjau galimybę rinktis pati pas ką noriu dirbti, turėjau (ir tebeturiu) puikias rekomendacijas. Ir esu aš iš tos kategorijos, kurią Jūs įvardinot: jauna, bet jau subrendus, su dviem aukštaisiais, mokanti ne vieną užsienio kalbą ir t.t. Ir lavint vaikus patirties turiu, psichologija ir vaiko raida domiuosi nuolat.
Tai vat ir žinok, dabar, kaip čia teisinga. Kaip jau bus, taip, svarbiausia man geri santykiai, dėl to galiu ir nusleist
Vadinasi, esat verta geros algos Visgi tai turi būti alga, o ne priedas prie pensijos ar papildomas uždarbis studentaujant.
200 Lt "pridėt" už kūdikį - tikrai mažai, nebent jums reikės būti tik pagalbininke mamai (t.y. mama labiausiai kūdikiu rūpinsis, o jums tik retsykiais reiks ją pavaduoti) Arba bus sumažinti reikalavimai dėl 4 m. vaiko priežiūros ir lavinimo
Uždirbant 1500 Lt ir norint papildomų 500 Lt, tai manau verta kalbėtis ir tartis..jūs pažįstat šeimą, turbūt gebat ir įvertinti jos galimybes tiek mokėti, matot šeimos požiūrį į Jus..
Tiesą pasakius, dar sykį įsiskaičiau į pačią pirmą žinutę ir teisybės dėlei galiu pasakyt, nė vienoj mano pažįstamoj šeimoj (ir mano atveju) auklė nedirba 13 val. Max. 10 val. ir dar trumpiau..
Neįvertinau to rašydama..
2000 Lt, tai vos 7 Lt su centais už valandą (dirbant tiek valandų), prižiūrint 2 vaikus. Na, manau, kad šeima turėtų sutikti dėl tokio atlygio
Tarkim mano auklė gauna 9,5 Lt, bet pala..aš nuolat namie..aš kartu einu į kiemą, aš užsiimu su vaikais (padedu rengtis, šukuoju, darau pusryčius visiems, jei reikia - ir pietus, ir vakarienes) ir dėl mažylės kiek išeina stengiuos padėt auklei. Ir pas mane nėra reikalavimų lavinimui - auklė moko eilėraštukų, dainelių, raidelių ir valio..bet tai nėra reikalavimas, kad vaikas rodytų pažangą būtent dėl auklės veiklos.