Vilniuje irgi galima rasti auklę už 6 ar 7 Lt per valandą. Ir ta auklė jau ir patirties turėjusi ir tikrai ne ką prastesnė už tas, kurios prašo 25 Lt.
Iš patirties sakau.
Ir net manau, kad mes pačios mamos leidžiame čia Vilniuje keltis auklėms tokius beproto didelius valandinius įkainius. Sutartinai pradėtume siūlyti mažesnius atlyginimus, ir tos pačios auklės niekur nedingtų ir dirbtų už mažesnį atlygį.
Aš pilnai suprantu, kad auklės irgi žmonės ir kažkaip pragyventi turi, bet kodėl jos nepagalvoja, kad ir mes žmonės ir negalime eiti į darbą vien tam, kad joms paskui atlyginimą mokėtume.
QUOTE(salve regina @ 2013 12 09, 10:28)
O Kaune valandinis dabar kiek įkainis?Ar priklauso nuo vaikų amžiaus ir vaikų skaičiaus?
Jau 2 metus dirbu ne valandine aukle... Pries 2,5 - 3 metus gaudavau 4-5lt uz val... Siuo metu pazystama gauna 5-6lt uz val
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 09, 08:30)
Taip pamascau gal reik vaziuot i Vilniu aukle dirbt jei jau tokios algos
Nebūtina Jums į Vilnių važiuoti Manau, kad optimali kaina už 1 vaiką 8 lt, galima surasti ir už mažiau paieškojus. Man už 8 lt dirbant valandine aukle darbo netrūksta.
O prašančios 25 lt durnių ieško vidury dienos, o ir pavyksta surasti kai kada, kai žmonės visai nesiorientuoja ir neskaičiuoja. Tokiu atveju nesidžiauk radęs, neverk pametęs, kaip ir už 4-5 lt.
QUOTE(Aukle Frekenbok @ 2013 12 10, 20:38)
Nebūtina Jums į Vilnių važiuoti Manau, kad optimali kaina už 1 vaiką 8 lt, galima surasti ir už mažiau paieškojus. Man už 8 lt dirbant valandine aukle darbo netrūksta.
O prašančios 25 lt durnių ieško vidury dienos, o ir pavyksta surasti kai kada, kai žmonės visai nesiorientuoja ir neskaičiuoja. Tokiu atveju nesidžiauk radęs, neverk pametęs, kaip ir už 4-5 lt.
as cia juokais sakiau i Vilniu reik vaziuot dirbt... man ir Kaune darbo uztenka... keisdama seimas be darbo ilgiausiai buvau 2 dienas
QUOTE(Ariele.* @ 2013 12 17, 21:50)
Susigundzius ir as buvau eit valandine auklyte dirbt, bet pasiskaicius daugiau cia kazkaip dingo man noras:) ne tik aukles plesikes ir blogietes bet ir tevu kruva nenormaliu
Nebijokit, "normalių" šeimų taip pat yra, tik nelabai čia rašinėja.
QUOTE(Vieverselis @ 2013 12 09, 11:50)
Vilniuje irgi galima rasti auklę už 6 ar 7 Lt per valandą. Ir ta auklė jau ir patirties turėjusi ir tikrai ne ką prastesnė už tas, kurios prašo 25 Lt.
Iš patirties sakau.
Ir net manau, kad mes pačios mamos leidžiame čia Vilniuje keltis auklėms tokius beproto didelius valandinius įkainius. Sutartinai pradėtume siūlyti mažesnius atlyginimus, ir tos pačios auklės niekur nedingtų ir dirbtų už mažesnį atlygį.
Aš pilnai suprantu, kad auklės irgi žmonės ir kažkaip pragyventi turi, bet kodėl jos nepagalvoja, kad ir mes žmonės ir negalime eiti į darbą vien tam, kad joms paskui atlyginimą mokėtume.
Iš patirties sakau.
Mjooo. Kai aš auginau mažus vaikus, auklės neturėjau, nes padoraus atlyginimo neišgalėjau mokėti, todėl teko pačiai sėdėti namuose. Už dyką.
Visada atsiras tėvų, galinčių mokėti pakankamai.
mes mokame 5lt/val. Tiek is musu papraseme, na bet jeigu butu 25lt/val. tai manau neverta butu eiti i darba man
Sveiki. Turiu klausima. Siandiena pas mus ateis " pasibandyti" aukle. Tai bus jos pirmoji diena, tiksliau - kelios valandos. Ar uz ta "pasibandyma" reikes moketi?
O pasibandymas bus toks: paziureti koks vaikas, apsitarti del darbo valandu, ikainio ir t.t.....
O pasibandymas bus toks: paziureti koks vaikas, apsitarti del darbo valandu, ikainio ir t.t.....
QUOTE(Mopsyte @ 2014 01 27, 11:05)
Sveiki. Turiu klausima. Siandiena pas mus ateis " pasibandyti" aukle. Tai bus jos pirmoji diena, tiksliau - kelios valandos. Ar uz ta "pasibandyma" reikes moketi?
tai cia kaip pokalbis del darbo. nieks uz tai nemoka
QUOTE(Laumė* @ 2014 01 27, 12:11)
tai cia kaip pokalbis del darbo. nieks uz tai nemoka
QUOTE(Mopsyte @ 2014 01 27, 11:05)
Tai čia ne pasibandymas, o pokalbis dėl darbo Pasibandymas bus tada, kai pirmą kartą dirbs su vaiku Iš 16 šeimų, buvo 2, kurios pasibandymų neapmokėjo, o visos kitos, už pirmąsias darbo dienas/pasibandymus mokėjo sutartą atlygį kaip ir tolimesnėje darbo eigoje.