Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(ramiai @ 2013 09 04, 21:36)
Galingas ginklas tas jumoro jausmas, bet pati pigiausia dešra  Akmenėje nėra pigesnė nei didmiestyje. todėl aš naivuolė ir toliau manau, kad keturi litukai būtų labai tinkamas mokestis žmogui, kuris globos brangiausią šeimos atžalėlę.
Baigiam temą.

siūlyčiau nuvažiuot ir pasižiūrėt kainas, jei netikite. Pragyvenimas daug pigesnis Akmenėje, nes ne visi minta dešra iš parduotuvės 4u.gif Dabar jau galim ir baigti temą.
Nesuprantu, kodėl bandoma visuose miestuose, įskaitant ir Vilnių, dirbtinai kelti auklių kainas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2013 09 05, 10:08)
Nesuprantu, kodėl bandoma visuose miestuose, įskaitant ir Vilnių, dirbtinai kelti auklių kainas  g.gif

o kodel manot, kad aukles gauna per daug? Jos paprastai dirba ilgiau nei 8 val. per diena, neretai ir po 10 ar daugiau. O tai jau kaip ir virsvalandziai gaunasi. Be to, jei aukle yra atsakinga ir dirba legaliai, ji is savo algos dar ir mokescius turi susimoketi. Tai manot tiek daug jai ir lieka pragyvenimui?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 09 13, 18:01)
o kodel manot, kad aukles gauna per daug? Jos paprastai dirba ilgiau nei 8 val. per diena, neretai ir po 10 ar daugiau. O tai jau kaip ir virsvalandziai gaunasi. Be to, jei aukle yra atsakinga ir dirba legaliai, ji is savo algos dar ir mokescius turi susimoketi. Tai manot tiek daug jai ir lieka pragyvenimui?

Kad ir kur begyventu auklė, Vilnius Kaunas ar Akmenė, mažiausia kaina turėtų būti 4 lt., jeigu mamytė nori kad vaikutis tikrai prižiūrėtas būtų, o didmiesčiuose kaina jau eina nuo 6lt, nors mes gyvenam kauno raj.,moku auklei 6lt ir daugiau, bet esu tikra, kad mano vaikas bus prižiūrėtas, o 2-3 lt siūlyti, net būtų gėda.

Atsakyti
O kaip manot, jei aukle pensininke-kaimyne (cia prie to, kad kelias nei pinigu nereikalauja, nei laiko uzima), ziuri ligos atveju, vaikui 3 metai, darbas 7- 17val (tai 10val/d), nuo 14 iki 17 vaikas miega, tai 60lt/d normalu? g.gif VLN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 14 rugsėjo 2013 - 21:54
QUOTE(Mergiona @ 2013 09 14, 22:54)
O kaip manot, jei aukle pensininke-kaimyne (cia prie to, kad kelias nei pinigu nereikalauja, nei laiko uzima), ziuri ligos atveju, vaikui 3 metai, darbas 7- 17val (tai 10val/d), nuo 14 iki 17 vaikas miega, tai 60lt/d normalu?  g.gif VLN

Aš tokiu atveju sutikčiau. Darbo pradžia visai simpatiška.
Atsakyti
QUOTE(ramiai @ 2013 09 15, 07:47)
Aš tokiu atveju sutikčiau. Darbo pradžia visai simpatiška.

o ka reiskia "simpatiska"? ne per velai?
Atsakyti
Kaip tik gera. Būna, kad pradėti reikia 9-10-ą val, visa diena pražūva. Bet, manau, kd tokia tarnyba tik pensininkei ir tetinka. Ką bedarbė valgytų, kai vaikas neserga...
Atsakyti
QUOTE(ramiai @ 2013 09 15, 08:35)
Kaip tik gera. Būna, kad pradėti reikia  9-10-ą val, visa diena pražūva. Bet, manau, kd tokia tarnyba tik pensininkei ir tetinka. Ką bedarbė valgytų, kai vaikas neserga...

a, supratau. Cia tai aisku, bet siaip ir neakivaizdinio studentes "pasiraso"
ir namu seimininkes kurios nori kazkiek pinigu bet nenori dirbt kasdien. Kai pradejau realiai ieskot tai paaiskejo labai nemazai yra zmoniu kam tinka. (Nors man atrode toks nepastovumas vat butent, tik pensininke ir tenkins)
Atsakyti
O kaip manot, jei aukle pensininke-kaimyne (cia prie to, kad kelias nei pinigu nereikalauja, nei laiko uzima), ziuri ligos atveju, vaikui 3 metai, darbas 7- 17val (tai 10val/d), nuo 14 iki 17 vaikas miega, tai 60lt/d normalu?  g.gif VLN

Manau, kad labai gražu būtų, jog kaimynė pati pasisiūlytų dirbti už 40 Lt per dieną. Jeigu sus savo mnaistu, ne jūsų, tuomet 50 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 16 rugsėjo 2013 - 06:30
As kazkaip nusivyliau aukles paieskom. Kainos ispustos kaip ant mieliu. Tas kategoriskumas, kad maziau kaip uz 1500lt nedirbsiu... Kai papraso uz antra vaika sirgimo atveju savaitei 500 litu (10val. per diena reikai dirbti), tai zinot as turbut pati noreciau, kad tas antras vaikas neitu i darza.
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 09 24, 09:32)
As kazkaip nusivyliau aukles paieskom. Kainos ispustos kaip ant mieliu. Tas kategoriskumas, kad maziau kaip uz 1500lt nedirbsiu... Kai papraso uz antra vaika sirgimo atveju savaitei 500 litu (10val. per diena reikai dirbti), tai zinot as turbut pati noreciau, kad tas antras vaikas neitu i darza.

Taip, Vilniuje kainoje iš tiesų baisiai išpūstos.
Atsakyti

Pas mus ta pati situacija, tik mokėjom 50 Lt, reikėjo tik vaikui valgyt daryt tuo pačiu ir pati. Pasiūlė jai kiti gauna 70Lt/d., mūsų neatsisakė, bet va pvz šian ir ryt man reikia, o negali. doh.gif
Atsakyti