QUOTE(Leksa @ 2012 12 19, 21:56)
o tai geriau nulis ar pirma savaite 40 proc., o po to 80??? Man nulis blogiau atrodo.... Ar isivaizduojate ka reiskia negauti VISAI nieko???
Del pensijos, tai net jei nera "nuostabi valstybes garantija", tai ji bent jau kokia nors, bet yra. Ar jums butu skirtumas gaut pensija 500Lt ar gaut 0? Ka pasirinktut?
ziurekit, vaiku jus neturit, tai kaip suprantu darbo ieskot, kad aktualu si tema? Kaip suprantu aukles darbas jums netinka del siulomu salygu, tai kodel tada neieskot kito? Ar isivaizduojat save nueinancia i ta pacia Maxima ir pradedancia aiskint parduotuves vedejai, kaip neteisinga yra pardavejoms moketi minimuma, neleisti i tualeta kada nori, versti dirbti virsvalandzius ir tt.
Koks tikslas dabar tevams irodyti kokie jie blogi ir kaip mazai moka?
Jei maxima randa pardaveju tokiom salygom, tevai randa aukliu tokiom salygom tai vadinasi rinka yra tokia kokia yra. Kam netinka tas vaziuoja i anglija arba iesko kitokio darbo cia lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2012 12 19, 22:00)
Moteru, kurios
dabar dirbtu auklem, tai pazistu tik 1. Ir ji gauna minimuma. Na, bet cia, kaip sakot, jos reikalas, nenori, lai nedirba.
As pati niekada nedirbau ir nedirbsiu aukle, vien del poziurio i toki zmogu. Dar neseniai, kai neturejau darbo, paskambino kazkokia moteris. Net nezinau is kur gavo mano tel.Nr. Pasiule man paaukliaut uz... 2,50Lt uz val.
ai, tai vistik geriau 0 negu tie 2.5 lt/val?
o tai jei vaiku neturit, aukle dirbt nesiruosiat, giminiu, draugu dirbanciu auklem, kuriuos reiktu atstovauti irgi neturit - tai koks jusu tikslas sitoj temoj?