Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(laukine kate @ 2012 11 12, 02:09)
Man ir visai patiktu,kad darbdaviai apmoketu transporto islaidas.. cool.gif
Tapo smalsu,is kur atejusi sita mada,-apmoketi auklems transporto islaidas??...
Atsiprasau uz isikisima.. smile.gif

Na, cia gal ne mada, o tiesiog susitarimo reikalas smile.gif jei auklei reikia vazineti, tai tam tikra prasme yra ir nepatogumas, ir auklei islaidu daugiau smile.gif o siaip manau, kad ne kiekvienas isskiria atskirai tas transporto islaidas - sutaria atlyginima ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 11 12, 07:55)
jei auklei reikia vazineti, tai tam tikra prasme yra ir nepatogumas, ir auklei islaidu daugiau smile.gif

bet taigi visiems reikia važinėt į darbą,jei dirba ne namuose g.gif
Man irgi keistokas tas punktas,ale va dažnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2012 11 12, 10:14)
bet taigi visiems reikia važinėt į darbą,jei dirba ne namuose g.gif
Man irgi keistokas tas punktas,ale va dažnas  smile.gif

Aš manau, kad auklė irgi renkasi, kur jai geriau ir patogiau dirbti, tai tiesiog jei žmonės nori prisivilioti auklę, tai pasiūlo jai transporto išlaidas apmokėti. Nes dauguma auklių dirba pagal rajonus ir nelabai nori kazkur toliau vaziuoti, nes ir laiko daugiau sugaistama ir islaidos papildomos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 12 lapkričio 2012 - 14:43
Patarkite -kiek maždaug siūlyti auklei, kurios darbas - paimti vaikus iš mokyklos, darželio ir nuvesti (pėstute, netoli) į būrelį? Iš būrelio pasiimsiu pati. Jei rasčiau tarkime, studentę, kuriai netoli, pakeliui , laikas tinka ir norėtų papildomai užsidirbti? Veiksmas Vilniuje, du kartus savaitėje g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieskau aukles 22 menesiu suneliui,pradziai valandines,o nuo vasario menesio jau reiktu pilnai dienai.Gyvenu Pasilaiciuose.Lauksiu pasiulymu smile.gif spurgse@gmail.com adresu
Atsakyti
Labas,
ieškom valandinės auklės ligos atveju. Gyvenam A.Šančiuose, netoli Prancūzų g. Idealu būtų, jei auklytė gyventų netoli mūsų. Vaikui 2m.
Jei domina- į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

sakykit kokia yra aukles valandine kaina Siauliuose?

Ieskome ligos atveju 2meciui. Kartais reiketu pabuti per diena vos 4h, kartais pilna darbo diena. Suprantu, kad taip sunkiau susirasti zmogu, nes darbas visiskai nepastovus, bet neprarandam vilties ir ieskom rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Kaip manot kiek butu normalu moketi auklei uz triju vaiku prieziura nuo 8.30 iki 18.30? Vilniuje veiksmas. Vaikai nuo 1.7 iki 5 metu.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2012 11 11, 21:16)
parodykit jus man mama, kuri nori, kad aukle tik pabutu su vaiku. Visos sitam skyrely apie UGDYMA tik ir kalba, ka aukle privalo sugebet, ka privalo daryt ir kodel drista nedaryt, nes privalo.

As.
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 11 11, 15:42)
O kodėl minimalus atlyginimas turėtų būti 800 Lt? Šiaip kiek teko domėtis yra ir už 600 ir už 700 Lt dirbančių .. Aišku auklė auklei nelygu .. ir priklausomai nuo to, ką dar namie daro.
Taip, sutinku, kad darbo valandos gaunasi nemažos, bet šiaip dar pagalvokime ir apie tai, kad vaikas ir pietų miega (pvz. maniškė dar apie 2 valandas pramiega, kartais net ir ilgiau).. tai ar už tas valandas reikėtų skaičiuoti tiek pat, kiek už visą likusį laiką, kuomet su vaiku užsiima  g.gif  Nes realiai tai kaip ir laisvas laikas auklei. O mano mergytė dar plius tokia, kad jos nei migdyt, nei vargt reikia .. padedi į lovytę ir pati užmiega.
Dėl transporto kompensacijos tai sutinku smile.gif
Dėl viršvalandžių, tada logiškai pagalvojus vos ne geriau apsimoka paprastą valandinę auklę samdytis smile.gif tada už valandą tikrai pigiau gautųsi .. aišku tik kad nepatogu iš vienos auklės pas kita tampyt ..
Bet pasiskaičius jūsų pastabas dėl apmokėjimo, tai susidaro įspūdis, kad dirbant paprastą darbą (paprastoj valstybinėj įstaigoj) uždirbi beveik tą patį ką ir auklei tektų sumokėti ..  ax.gif
Max, ką galiu sau leist auklei mokėt tai 1200 Lt plius transporto išlaidos  rolleyes.gif Įdomu ar labai jau čia maži pinigai auklei?

Viskas gerai, jūsų siekiama mokėti suma yra normali, visa kita - susitarimas su būsima auklyte.
Dėl pietų laiko, tai žmogus per pietų pertrauką turi teisę palikti darbo vietą ir vaikštinėti kur nori,. Auklės darbas šiuo atveju tuo ir išskirtinis, ji gali sėdėti skaityti, gal tyliai žiūrėti tv, o gal patvarkys vaiko rūbelius, žaidimo vietą..... bet vis tiek turi būti šalia.

Papildyta:
QUOTE(laukine kate @ 2012 11 12, 03:09)
Man ir visai patiktu,kad darbdaviai apmoketu transporto islaidas.. cool.gif
Tapo smalsu,is kur atejusi sita mada,-apmoketi auklems transporto islaidas??...
Atsiprasau uz isikisima.. smile.gif

Man darbdavys apmoka, turiu nuolatinį bilietą, dirbu biudžetinėj įstaigoj mirksiukas.gif
Atsakyti
As neseniai susiradau aukle, sutarem moket 1500 Lt: darbas nuo 7.30 iki 18.00, aukle su nuosava masina, nes gyvenam nepatogioj vietoj. Uz virsvalandzius sutarta moket 8-10 Lt/val. Musu atostogu metu bus mokama puse sumos. Uz mamadienius, kada aukles nereikia, pinigus mokesim.
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2012 11 21, 16:55)
As neseniai susiradau aukle, sutarem moket 1500 Lt: darbas nuo 7.30 iki 18.00, aukle su nuosava masina, nes gyvenam nepatogioj vietoj. Uz virsvalandzius sutarta moket 8-10 Lt/val. Musu atostogu metu bus mokama puse sumos. Uz mamadienius, kada aukles nereikia, pinigus mokesim.

Ir iš kur randasi tokių nuostabių darbdavių, jei tik nesikabinėsit prie smulkmenų??? Ech, gerai kad jų yra 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 11 19, 11:58)
Man darbdavys apmoka, turiu nuolatinį bilietą, dirbu biudžetinėj įstaigoj  mirksiukas.gif

as ne aukle, bet buvusioj firmoj mums dengdavo transporto islaidas. O tiksliau tai duodavo 250Lt, bet kadangi vazinedavom viena masina po 4-5, tai dar ir likdavo mirksiukas.gif Sitoj firmoj neapmoka (dirbu visai salia buvusios), bet cia alga didesne. Bet kava, arbata ir saldaines nemokamai biggrin.gif . Mano drauge dirba Kaune kazkokiam viesbuty kambarine. Jos darbe sake, kad VISIEMS darbuotojams duodami nemokami pietus su sriuba, antru patiekalu, o kartais ir desertu. Taigi, yra tu darbu, kur ar keliones islaidas padengia, ar valgyt duoda (neliepia net pasigamint, kaip auklei mirksiukas.gif )
Atsakyti