Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 20, 01:25)
o kas per treniruote?

Tinklinis. Kiekvieną kartą vis galvoju, ar nepersišokinėju/neiššokinėju aš ten g.gif Bet va mano draugė pastajo iš pirmo karto ir treniruotes metė tik po 3 mėn nėštumo ir viskas gerai g.gif Aišku su manim tai nieko bendro neturi doh.gif
Aš tai jau tik sužinočiau ir į šalį visus kamuolius, kad tik neiššokinėt...
Atsakyti
Na aš jau po 3 IUI. Galit registruot. MB grikiukai suprastėję, bet dar visai pakenčiami. O aš apturėjau neigiamų emocijų procedūros metu, tai noriu kuo greičiau pamiršti.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 20, 23:15)
Na aš jau po 3 IUI. Galit registruot. MB grikiukai suprastėję, bet dar visai pakenčiami. O aš apturėjau neigiamų emocijų procedūros metu, tai noriu kuo greičiau pamiršti.

Laikau kumščius už sėkminga pabaiga 4u.gif

Kas per neigiamos emocijos?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 20, 18:21)
ačiū 4u.gif
šian jau mačiau pusliuką blush2.gif 5 mm

rolleyes.gif gal vienas uz kito? o kada sekanti apziura? kiek laiko nustate?

QUOTE(nenusivylusi @ 2012 03 20, 20:03)
Sveikos,

Gal Sąlygienė?....

biggrin.gif tik ne ji. visa klp ir jos apylinkes eina i jolsana pas S.

QUOTE(Glamour @ 2012 03 21, 00:15)
klok kas per emocijos? kiek grikiu? kiek foliu?
Atsakyti
Glamour happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 20, 23:15)

Glamurčikai, linkiu tikrai pamiršti tas emocijas, laikau kūmštukus ir sveikinu su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 20, 23:35)
rolleyes.gif  gal vienas uz kito? o kada sekanti apziura? kiek laiko nustate?

sekantį kartą ateit po dviejų savaičių, nors galvojau vėliau paskirs, kad už vieną ir bumsiukų paklausyt, na bet kaip skyrė taip skyrė smile.gif o laiko nustatė akušerinių 4,5 savaitės.. kas šiek tiek neramu, kur ta pusė savaitės pasidėjo, kai vakar buvo lygiai 3 sav po O, kuri buvo 14CD.
Atsakyti
Clostilbegyto informaciniame lapelyje rašoma, kad "Clostilbegyt veiklioji medžiaga yra antiestrogenas, kuris skatina ovuliaciją. Jis skirtas moterims dėl nevykstančios ovuliacijos gydyti ir pastojimui palengvinti." g.gif Ir pati labai nustebau kai tai perskaičiau ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 03 21, 08:34)
Clostilbegyto informaciniame lapelyje rašoma, kad "Clostilbegyt veiklioji medžiaga yra antiestrogenas, kuris skatina ovuliaciją. Jis skirtas moterims dėl nevykstančios ovuliacijos gydyti ir pastojimui palengvinti."  g.gif Ir pati labai nustebau kai tai perskaičiau  ax.gif
4u.gif

na lyg ir nėra čia nieko keisto, juk jei užauga bent vienas folis, tai bet kokiu atveju būna ovuliacija, mmm, kitais žodžiais tariant, taip, pats folio užaugimas skatina ovuliaciją. tik kad ta ovuliacija būna ir kokybiška, ir ne..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 09:07)
Glamurčikai, linkiu tikrai pamiršti tas emocijas, laikau kūmštukus ir sveikinu su gimtadieniu 4u.gif
sekantį kartą ateit po dviejų savaičių, nors galvojau vėliau paskirs, kad už vieną ir bumsiukų paklausyt, na bet kaip skyrė taip skyrė smile.gif o laiko nustatė akušerinių 4,5 savaitės.. kas šiek tiek neramu, kur ta pusė savaitės pasidėjo, kai vakar buvo lygiai 3 sav po O, kuri buvo 14CD.

aj, zinai kaip ten su ta O. Plius dar apsivaisinimas. Manau 3 dienos cia nieko detos.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 08:43)
na lyg ir nėra čia nieko keisto, juk jei užauga bent vienas folis, tai bet kokiu atveju būna ovuliacija, mmm, kitais žodžiais tariant, taip, pats folio užaugimas skatina ovuliaciją. tik kad ta ovuliacija būna ir kokybiška, ir ne..

Na, gal ne visada. Juk folis ne visada gali susprogti. Bent taip man gydytoja sakė. Tačiau, jei informacinis lapelis rašo kad clost stimulioja ovuliaciją, ten daugiau tiesos nei mano pasvarstymuose. Nors kam tada reikia leistis visokius ovitrelle'ius jei ovuliacija ir taip turėtų įvykti nuo clostilbegyto??? Kažkos tamsus miškas, kuo labiau gilinuosi tuo mažiiau aišku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 21, 09:08)
Na, gal ne visada. Juk folis ne visada gali susprogti.

Nors kam tada reikia leistis visokius ovitrelle'ius jei ovuliacija ir taip turėtų įvykti nuo clostilbegyto???

jei prasideda mmm, reiškia ovuliacija būvo, kad ir nekokybiška. o jei folis nesprogo visai, susidaro cista, mmm neprasideda, skiria vaistus.

na pvz. man aukštas prolaktinas slopino ovuliacija, todėl ji būdavo nekokybiška, todėl man ir skyrė ovitrelle
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 10:07)
o laiko nustatė akušerinių 4,5 savaitės.. kas šiek tiek neramu, kur ta pusė savaitės pasidėjo, kai vakar buvo lygiai 3 sav po O, kuri buvo 14CD.

nepergyvenk 4u.gif , tai yra visai normalu. mano pirmagime atsilikdavo visa savaite, bet paskui kai pradejo augt is kart pilvukas atsikiso biggrin.gif
Atsakyti