Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 20, 21:09)
Sveika,

Aš iš Visockienės perėjau pas Žėba, šį ciklą vien dėl ir nesidarėm IUI nes jis Vilniuje būna, nukėlėm kitam ciklui, kad darbus apsidirbtumėm ir galėtumėm važinėti į Vilnių.
Salygienė, tai Klaipėdoje Joslanoje dirba  ax.gif

o kodėl iš jos pabėgai? Aš kažkaip įsitikinus, kad didelė dalis sėkmingo IUI priklauso nuo to, kiek gydytojas dirba, kaip tiksliai jis gali nustatyt dieną. Nes jei dirba tik pora dienų per savaitę, kaip jis tiksliai nustatys taikydamas ciklą prie savo grafiko....
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 03 20, 20:09)
o kodėl iš jos pabėgai? Aš kažkaip įsitikinus, kad didelė dalis sėkmingo IUI priklauso nuo to, kiek gydytojas dirba, kaip tiksliai jis gali nustatyt dieną. Nes jei dirba tik pora dienų per savaitę, kaip jis tiksliai nustatys taikydamas ciklą prie savo grafiko....

parašysių į az 4u.gif

Visockienė irgi nesėdi visą savaite Kaune
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 20, 17:21)
ačiū 4u.gif
šian jau mačiau pusliuką blush2.gif 5 mm

Zuzla, labai sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 20, 20:03)
Kokia laimė toks reginys! O ten vienas mažylis, ar dar neaišku?

lyg ir vienas smile.gif

QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 20, 20:16)
Zuzla, labai sveikinu!  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 20, 20:16)

Ooo kokie pasikeitimai biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gal teko kam nors gerti "Clostilbegyt"tab. ovuliacijai skatinti? Nes as jas isgeriau net 5,bet nuvaziavus 11c.d. echoskopui,parode kad nevyksta ovuliacija, nu tipo tu folikolu nera tiek kiek turi buti,nors visi tyrimai ir praeinamumas viskas ok,tai kodel nuo tu vaistu nepagerejo ovuliacija? Klausiu jusu mergaites,nes mano gines nebuvo,buvo tik pavaduojanti ja,bet ji buvo nesukalbama,tai ir likau nesupratus kodel?
blush2.gif
Papildyta:
Labai saunu,kad uzkliuvau i tokius grazius namucius , 4u.gif nors vis aiskiau pasidare kaip vyksta tas IUI rolleyes.gif
Aciu uz tokius namucius grazius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 20, 23:03)
Sveikos merginos  smile.gif  gal teko kam nors gerti "Clostilbegyt"tab. ovuliacijai skatinti? Nes as jas isgeriau net 5,bet nuvaziavus 11c.d. echoskopui,parode kad nevyksta ovuliacija, nu tipo tu folikolu nera tiek kiek turi buti,nors visi tyrimai ir praeinamumas viskas ok,tai kodel nuo tu vaistu nepagerejo ovuliacija? Klausiu jusu mergaites,nes mano gines nebuvo,buvo tik pavaduojanti ja,bet ji buvo nesukalbama,tai ir likau nesupratus kodel?
blush2.gif

Visada man priraso clot gert ir visada + puregon, arba gonali. Isauga maziausiai 2 folikulai. Nera buve, kad nebutu nei vieno. Ar nei vienas neuzaugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 20, 22:06)
Sveikos merginos  smile.gif  gal teko kam nors gerti "Clostilbegyt"tab. ovuliacijai skatinti? Nes as jas isgeriau net 5,bet nuvaziavus 11c.d. echoskopui,parode kad nevyksta ovuliacija, nu tipo tu folikolu nera tiek kiek turi buti,nors visi tyrimai ir praeinamumas viskas ok,tai kodel nuo tu vaistu nepagerejo ovuliacija? Klausiu jusu mergaites,nes mano gines nebuvo,buvo tik pavaduojanti ja,bet ji buvo nesukalbama,tai ir likau nesupratus kodel?
blush2.gif
Papildyta:
Labai saunu,kad uzkliuvau i tokius grazius namucius ,  4u.gif nors vis aiskiau pasidare kaip vyksta tas IUI  rolleyes.gif
Aciu uz tokius namucius grazius  thumbup.gif

na man kiek teko gerti clost tai visad uzaugadavo bent viena tai tikrai, net keista kaip galejo nei vieno nebut doh.gif , gal tu ne taip supratai, gal vienas tik uzaugo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 20, 23:06)
blush2.gif

Nesuprantu, kaip gydytojas gali nepaaiskint, juk tokius pinigus mokame bash.gif
Mano gyd niekada nera manes palikusi kito gyd prieziurai.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 20, 21:25)
Nesuprantu, kaip gydytojas gali nepaaiskint, juk tokius pinigus mokame bash.gif
Mano gyd niekada nera manes palikusi kito gyd prieziurai.

tai gal žmogus, ne vaisingumo klinikose lankosi, o pas paprasta ginekologe, tada nieko nuostabaus, kad nepaaiškino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 20, 20:48)
Ooo kokie pasikeitimai  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, pavassaris per galvą trenkė biggrin.gif

QUOTE(Erikulis @ 2012 03 20, 21:06)
blush2.gif

Aš čia kažko nesuprantu. Bet pati esu žalia tai gal irgi klystu - juk clost yra ne ovuliacijai skatinti, o folikulams auginti. Jų šimtais ir neturi priaugti, net ir vieno užtenka. Ovuliaciją skatina visai kiti vaistai, kuriuos gydytoja išrašys ir pasakys tikslų laiką kada juos susileisti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 20, 20:31)
tai gal žmogus, ne vaisingumo klinikose lankosi, o pas paprasta ginekologe, tada nieko nuostabaus, kad nepaaiškino  ax.gif

Nea,as lankausi privaciai pas Bogdanskiene,ir labai esu patenkinta jos prieziura ir rupesciu,bet ji kaip tik isvaziavo 10dienu ir isejo taip kad turejau po vaistuku vaziuoti echoskopu pas kazkokia V...,net nzn tikslios pavardes,ir butent ji man nepaske ar uzaugo ar nea,o as nelabai supratau kas ten turejo vykti su manimi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 20, 20:45)
Aha, pavassaris per galvą trenkė biggrin.gif
Aš čia kažko nesuprantu. Bet pati esu žalia tai gal irgi klystu -  juk clost yra ne ovuliacijai skatinti, o folikulams auginti. Jų šimtais ir neturi priaugti, net ir vieno užtenka. Ovuliaciją skatina visai kiti vaistai, kuriuos gydytoja išrašys ir pasakys tikslų laiką kada juos susileisti.  g.gif

Tai vat kad as ir zalia,nors ir klausiu visko gydytojos ko nesuprantu,kad aiskintu suprantamai,bet sis kartas toks kvailas buvo verysad.gif kad kai nulipau nuo "lektuvo" ,apsivilkau ir atisesedau prie stalo,o ji sako: ar kazkas neaisku? Nu ir sakau del ko,o ji man kazka rodo padarytoj nuotraukoj,nu tai kaip suprantu tuos folikolus,bet kas ir kaip neaisku doh.gif
Atsakyti