QUOTE(Jorie @ 2012 03 20, 00:08)
Ir kaip be pigu kitiem patarinėt, kad reikia gyvent kaip gyvenus. Mes tą dieną turim praleisti treniruotę, nes po treniruotė būna jau sunkoka....
O ir geriant alkoholį kiekvieną kartą graužia kirminas Va ir gyvenk, ir neužsiciklink, ir nužsiparink
O ir geriant alkoholį kiekvieną kartą graužia kirminas Va ir gyvenk, ir neužsiciklink, ir nužsiparink
Kas to nepatyre, niekad ir nesupras Ka mes jauciam!
QUOTE(Glamour @ 2012 03 20, 00:12)
Aš tai visai užstresavau šį mėnesį, nes pienligė nuo pat ciklo pradžios užpuolė vėl. Tai ND - košmaras. Noriu , kad tik greičiau baigtųsi. Praeitą ciklą nesistimuliavausi, tai pienligė silpna buvo, o dabar matyt nuo vaistų vėl suvešėjo
Vien dėl to jaučiuosi klaikiai. Dabar nenoriu galvoti kas bus jei, bus, bet rytoj turėsiu apie tai pašnekėti su daktare. Labai sunkiai šiam mėnesiui pasiryžau 3 IUI. Turiu tris folikulus. Ryt IUI, poryt gimtadienis. Na gal bent šįkart pasiseks.
Dakatrė liepė atsipalaiduot ir gyvent įprastą gyvenimą, o man kaip tyčia... net gimtadienio švęst nenoriu, nes ne tas man dabar galvoj, o ir ND pagal grafiką laukia visą savaitę.
Vien dėl to jaučiuosi klaikiai. Dabar nenoriu galvoti kas bus jei, bus, bet rytoj turėsiu apie tai pašnekėti su daktare. Labai sunkiai šiam mėnesiui pasiryžau 3 IUI. Turiu tris folikulus. Ryt IUI, poryt gimtadienis. Na gal bent šįkart pasiseks.
Dakatrė liepė atsipalaiduot ir gyvent įprastą gyvenimą, o man kaip tyčia... net gimtadienio švęst nenoriu, nes ne tas man dabar galvoj, o ir ND pagal grafiką laukia visą savaitę.
Sekmytes tau rytoj ,te buna tau Gera gimtadienio dovanele stebuklinga!