Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Jorie @ 2012 03 20, 00:08)
Ir kaip be pigu kitiem patarinėt, kad reikia gyvent kaip gyvenus. Mes tą dieną turim praleisti treniruotę, nes po treniruotė būna jau sunkoka....
O ir geriant alkoholį kiekvieną kartą graužia kirminas  doh.gif Va ir gyvenk, ir neužsiciklink, ir nužsiparink  unsure.gif

Kas to nepatyre, niekad ir nesupras Ka mes jauciam!
QUOTE(Glamour @ 2012 03 20, 00:12)
Aš tai visai užstresavau šį mėnesį, nes pienligė nuo pat ciklo pradžios užpuolė vėl. Tai ND - košmaras. Noriu , kad tik greičiau baigtųsi. Praeitą ciklą nesistimuliavausi, tai pienligė silpna buvo, o dabar matyt nuo vaistų vėl suvešėjo  doh.gif
Vien dėl to jaučiuosi klaikiai. Dabar nenoriu galvoti kas bus jei, bus, bet rytoj turėsiu apie tai pašnekėti su daktare. Labai sunkiai šiam mėnesiui pasiryžau 3 IUI. Turiu tris folikulus. Ryt IUI, poryt gimtadienis. Na gal bent šįkart pasiseks.
Dakatrė liepė atsipalaiduot ir gyvent įprastą gyvenimą, o man kaip tyčia... net gimtadienio švęst nenoriu, nes ne tas man dabar galvoj, o ir ND pagal grafiką laukia visą savaitę.

Sekmytes tau rytoj wub.gif ,te buna tau Gera gimtadienio dovanele stebuklinga!
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 03 19, 21:53)
Kaip nesinorėtų sau pripažinti, bet gal jau geriau IUI nei ND pagal grafiką   
zinot,baisu,bet as nebekenciu sekso doh.gif is moters nimfomanes kaip mane vadino mano vyras,nes noredavau visada,tapau frigidiska motera,kuriai nereikia sekso g.gif..ir viskas per tuos ND priverstinius ...darai,nes reikia...dabar jau nebegaliu atsipalaiduot,pamirsau kas yra orgazmas ir is vis,tai jau tampa problema,nes vis sunkiau abiems prisiversti myletis tada,kada reikia....total kosmar...

v ***** irnesakyk.gif tiesiogine zodzio prasme. nesirk svetimom ligom. girdi - tau tik to betruko - sugadinti santykius su vyru, pakovoti su meiluze, pasiaiskinti dar tris metus ir vel bandyti IUI. ple - koks nx IUI ir ND? eik pasimylek ir basta. Ko cia tie foliai deti? prisigeri vyno cia pat ir varai i lova. staigiai!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Jorie @ 2012 03 20, 00:08)
Ir kaip be pigu kitiem patarinėt, kad reikia gyvent kaip gyvenus. Mes tą dieną turim praleisti treniruotę, nes po treniruotė būna jau sunkoka....
O ir geriant alkoholį kiekvieną kartą graužia kirminas  doh.gif Va ir gyvenk, ir neužsiciklink, ir nužsiparink  unsure.gif

o kas per treniruote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 kovo 2012 - 00:23
[quote=gitana36,2012 03 19, 20:13]
Aš užeinu čia pasisemiu jegu... ir toliau startuoju.Šiandiena kraujuka nuleidau dėl FSH....žiūrėsim ar nebludija : ax.gif

Sveikos smile.gif

atleiskit, man nesusiprateliai, bet kas cia per daiktas?? blush2.gif
Papildyta:
[quote=Maidenana,2012 03 20, 01:25]
v ***** irnesakyk.gif tiesiogine zodzio prasme. nesirk svetimom ligom. girdi - tau tik to betruko - sugadinti santykius su vyru, pakovoti su meiluze, pasiaiskinti dar tris metus ir vel bandyti IUI. ple - koks nx IUI ir ND? eik pasimylek ir basta. Ko cia tie foliai deti? prisigeri vyno cia pat ir varai i lova. staigiai!!!!!!!!!
Papildyta:

O taip va tongue.gif ar visos suprato? greitai vykdom Madeinanos nurodymus thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos mergaičiukės 4u.gif
Zuzla, sveikinu tave su pagaliau įvykusiu stebuklu wub.gif wub.gif . Gerų emocijų tau visiems devyniems mėnesiukams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 20, 17:10)
Zuzla, sveikinu tave su pagaliau įvykusiu stebuklu  wub.gif  wub.gif . Gerų emocijų tau visiems devyniems mėnesiukams  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
šian jau mačiau pusliuką blush2.gif 5 mm
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 20, 17:21)
ačiū 4u.gif

Kaip fainai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na va vėl į darba kimbu, FSH geras, kaip gyd sake. 5,01 4c.d ( norma 2,8-11,3). Nuo siandienos nedidele stimuliacija pradedu..o 9c.d vel ziuriu kaip foliai auga 4u.gif
Nu blyn kaip sakau " foliukai" nepaveskit rolleyes.gif 4u.gif

Pifiene - FSH tai folikula stimuliuojantis harmonas. Jis pas mane buvo subludijas ( pakilęs- kas reiskia kiausidziu išsekimą) bet fuuuu atsigavo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 20 kovo 2012 - 17:35
QUOTE(zuzla @ 2012 03 20, 18:21)
ačiū 4u.gif

Kaip fainai wub.gif , labai dziaugiuosi uz tave wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Apsilankiau pas gydytoją naujai pradžiai. Nuliūdino, nes pasakė, kad IUI daro tik Vilniuje! Teks važiuot į Vilnių. Mano gyd. Žėba. Tai va reikia pasiieškot kažko Kaune. Skaitydavau pasisakymus apie gydytojus, bet ne labai kreipdavau dėmesį, nes nebuvo aktualu. O dabar padėkit... Ką pasirinkt? Kaip Visockienė? Gal žinote, kur dirba Ražikienė? Apie kažkurią gydytoją buvo labai blogi atsiliepimai, labai merginos džiaugėsi pakeitę ją, bet kas ji?? Neatsimenu... Gal Sąlygienė?....
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 03 20, 19:03)
Sveikos,

Apsilankiau pas gydytoją naujai pradžiai. Nuliūdino, nes pasakė, kad IUI daro tik Vilniuje! Teks važiuot į Vilnių. Mano gyd. Žėba. Tai va reikia pasiieškot kažko Kaune. Skaitydavau pasisakymus apie gydytojus, bet ne labai kreipdavau dėmesį, nes nebuvo aktualu. O dabar padėkit... Ką pasirinkt? Kaip Visockienė? Gal žinote, kur dirba Ražikienė? Apie kažkurią gydytoją buvo labai blogi atsiliepimai, labai merginos džiaugėsi pakeitę ją, bet kas ji?? Neatsimenu... Gal Sąlygienė?....

Sveika,

Aš iš Visockienės perėjau pas Žėba, šį ciklą vien dėl ir nesidarėm IUI nes jis Vilniuje būna, nukėlėm kitam ciklui, kad darbus apsidirbtumėm ir galėtumėm važinėti į Vilnių.
Salygienė, tai Klaipėdoje Joslanoje dirba ax.gif
Atsakyti
Blyn turiu problemele del Letrazole -stimuliuojanciu. Nezinau kaip gauti nes pas savo gyd i Vilniu tektu vaziuoto o dabar negaliu ?? gal kam uzsiliko ???
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 20, 19:21)
ačiū 4u.gif

Kokia laimė toks reginys! O ten vienas mažylis, ar dar neaišku?
Atsakyti