Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 19, 14:36)
O kur tu dareisi ir pas ką?

Vilniuje, VK. Gydytoją pasakysiu kai bus teigiamas rezultatas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 17, 17:23)
o dabar sunelis jau ant mano ranku thumbup.gif .

Nuostabu!!! Grazu skaityti istorijas su laiminga pabaiga.
Atsakyti
Aš užeinu čia pasisemiu jegu... ir toliau startuoju.Šiandiena kraujuka nuleidau dėl FSH....žiūrėsim ar nebludija : ax.gif ir jai ok tai vėl IUI -III 4u.gif
Nusipirkau vitaminu Pregnacare sako labai neblogai planuojančioms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 19 kovo 2012 - 19:14
Aš vakar prisiskaičiau sėkmingų IUI istorijų, tai jau šiąnakt sapnavau, kad man darė IUI. Aš planuoju stimuliuoti, o va sapnavau, kad padarė, o paskui kai pradėjau aiškintis kas kaip, paaiškėjo, kad jokios stimuliacijos nebuvo doh.gif biggrin.gif Bet sapnas iš tokių košmarinių lygio, kai nerviniesi be galo, nes kažko nežinai. Bet va rezultatų sapne ir nesulaukiau g.gif Gal ir gerai, nes dabar nežinočiau kaip interpretuoti biggrin.gif
Aš va dar tris mėn. pabandau natūraliai ir jungiuosi prie jūsų. Kaip norėtusi, kad tie trys mėn būtų lemtingi... Bet taip ir prieš LP svajojau, bet deja... jau ir po LP penktas ciklas eina. Jau pabodo ND doh.gif Kaip nesinorėtų sau pripažinti, bet gal jau geriau IUI nei ND pagal grafiką doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 19, 20:13)
Aš užeinu čia pasisemiu jegu... ir toliau startuoju.Šiandiena kraujuka nuleidau dėl FSH....žiūrėsim ar nebludija : ax.gif  ir jai ok tai vėl IUI  -III 4u.gif

Sėkmės 4u.gif Kaip sakant trečias kartas nemeluoja rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 19 kovo 2012 - 19:15
QUOTE(Jorie @ 2012 03 19, 20:18)
Aš vakar prisiskaičiau sėkmingų IUI istorijų, tai jau šiąnakt sapnavau, kad man darė IUI. Aš planuoju stimuliuoti, o va sapnavau, kad padarė, o paskui kai pradėjau aiškintis kas kaip, paaiškėjo, kad jokios stimuliacijos nebuvo  doh.gif biggrin.gif Bet sapnas iš tokių košmarinių lygio, kai nerviniesi be galo, nes kažko nežinai. Bet va rezultatų sapne ir nesulaukiau  g.gif Gal ir gerai, nes dabar nežinočiau kaip interpretuoti biggrin.gif
Aš va dar tris mėn. pabandau natūraliai ir jungiuosi prie jūsų. Kaip norėtusi, kad tie trys mėn būtų lemtingi... Bet taip ir prieš LP svajojau, bet deja... jau ir po LP penktas ciklas eina. Jau pabodo ND  doh.gif Kaip nesinorėtų sau pripažinti, bet gal jau geriau IUI nei ND pagal grafiką  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Sėkmės  4u.gif Kaip sakant trečias kartas nemeluoja  rolleyes.gif

Kaip norėčiau tuom tikėti.....labai smile.gif 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 19, 19:13)
Aš užeinu čia pasisemiu jegu... ir toliau startuoju.Šiandiena kraujuka nuleidau dėl FSH....žiūrėsim ar nebludija : ax.gif  ir jai ok tai vėl IUI  -III 4u.gif

Šaunuolė, kad taip nusprendei toliau startuoti 4u.gif
Sėkmės ir laimingo finišo 4u.gif
Atsakyti
Kaip nesinorėtų sau pripažinti, bet gal jau geriau IUI nei ND pagal grafiką

zinot,baisu,bet as nebekenciu sekso doh.gif is moters nimfomanes kaip mane vadino mano vyras,nes noredavau visada,tapau frigidiska motera,kuriai nereikia sekso g.gif..ir viskas per tuos ND priverstinius ...darai,nes reikia...dabar jau nebegaliu atsipalaiduot,pamirsau kas yra orgazmas ir is vis,tai jau tampa problema,nes vis sunkiau abiems prisiversti myletis tada,kada reikia....total kosmar...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , oj kaip laukiu serialo namu seimynikes lotuliukas.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 03 19, 21:53)
zinot,baisu,bet as nebekenciu sekso doh.gif is moters nimfomanes kaip mane vadino mano vyras,nes noredavau visada,tapau frigidiska motera,kuriai nereikia sekso g.gif..ir viskas per tuos ND priverstinius ...darai,nes reikia...dabar jau nebegaliu atsipalaiduot,pamirsau kas yra orgazmas ir is vis,tai jau tampa problema,nes vis sunkiau abiems prisiversti myletis tada,kada reikia....total kosmar...

as tau pritariu pilnai drinks_cheers.gif , tas darymas pagal grafika ismusa is veziu, jau ir pas mus tas pats net nesinori... doh.gif Jau kaip visas sis reiklas veikia psicholgiskai...... mes dbr ilsimes nuo IUI, bet seksiuko metu kazkaip sunku atsipalaiduot... ne sta ytampa ND kad viska gale gerai atlikt.... bet aciui D viskas praejo, su laiku uzsimirsom, ir tikrai nebenoriu vel to pagal grafika, tai jau dingsta visi malonumai doh.gif
Merginos taip kad stenkimes atsipalaiduot, nors tai ir sunku bet reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 03 19, 20:18)
Kaip nesinorėtų sau pripažinti, bet gal jau geriau IUI nei ND pagal grafiką  doh.gif  doh.gif

As vien del sito labai laukiu IUI doh.gif
QUOTE(jurmarta @ 2012 03 19, 21:53)

man lygiai tas pats, turbut nepasigesciau sekso ir po pusmecio.... blush2.gif
O ir mano vyrui sunku butent ta diena kai reikia...
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 19, 22:48)
As vien del sito labai laukiu IUI  doh.gif

man lygiai tas pats, turbut nepasigesciau sekso ir po pusmecio.... blush2.gif
O ir mano vyrui sunku butent ta diena kai reikia...

faktas cia jau tikrai 4u.gif
Atsakyti
Ir kaip be pigu kitiem patarinėt, kad reikia gyvent kaip gyvenus. Mes tą dieną turim praleisti treniruotę, nes po treniruotė būna jau sunkoka....
O ir geriant alkoholį kiekvieną kartą graužia kirminas doh.gif Va ir gyvenk, ir neužsiciklink, ir nužsiparink unsure.gif
Atsakyti
Aš tai visai užstresavau šį mėnesį, nes pienligė nuo pat ciklo pradžios užpuolė vėl. Tai ND - košmaras. Noriu , kad tik greičiau baigtųsi. Praeitą ciklą nesistimuliavausi, tai pienligė silpna buvo, o dabar matyt nuo vaistų vėl suvešėjo doh.gif
Vien dėl to jaučiuosi klaikiai. Dabar nenoriu galvoti kas bus jei, bus, bet rytoj turėsiu apie tai pašnekėti su daktare. Labai sunkiai šiam mėnesiui pasiryžau 3 IUI. Turiu tris folikulus. Ryt IUI, poryt gimtadienis. Na gal bent šįkart pasiseks.
Dakatrė liepė atsipalaiduot ir gyvent įprastą gyvenimą, o man kaip tyčia... net gimtadienio švęst nenoriu, nes ne tas man dabar galvoj, o ir ND pagal grafiką laukia visą savaitę.
Atsakyti