Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 19, 11:18)
Laba  4u.gif  4u.gif
jeigu leidzia nors kiek finansai, tai bandykite, kol organizmas ant bangos..

Manau, ji sprendzia is savo 7 ciklo dienos wink.gif
Labas murky. O tavo vyrui folio 800 kas israse?

Jam israse reumatologe papildomai, tai bendra gavos 800
Papildyta:
[quote=Rasakrita,2012 03 19, 11:26]
Papildyta:
Uzjauciu tave labai, jei IUI nepavyko..Atleisk esu zalia sioj temoj, kelinta IUI? ir is ko sprendi kad tai nepavyko? verysad.gif
[/quote]
Tai buvo pirmoji iui. Kad nepavyko, sprendžiau paprastai - rytais matuoju savo temperatūrą, kuri smarkiai nukrito prieš prasidedant mm. Jau septinta naujojo ciklo diena man. mirksiukas.gif
Dėl brangumo iui - aš daugiau išleidau visokiems tyrimams kurie tik parodė kad esu sveika. Tai palyginus, iui nėra toks brangus dalykas, ypač jei jo dėka yra daugiau šansų pastoti. smile.gif

Papildyta:

Ačiū, taip ir nusiteikinėju. smile.gif
[/quote]
Tikiuos ir linkiu pagaut vaiduokliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 09:56)
Sveikos,

sugrįžtu, ir vaišinu kava su avižų koše ir medumi.
Kompas pasigavęs virusą buvo, tai ilgą laiką kol sutvarkė, negalėjau prsisijungti. Mano iui nepavyko. sad.gif Kol kas nesu tikra ar tuoj pat bandysim vėl.

Labai gaila, užjaučiu unsure.gif 4u.gif

QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 10:26)
Dėl brangumo iui - aš daugiau išleidau visokiems tyrimams kurie tik parodė kad esu sveika. Tai palyginus, iui nėra toks brangus dalykas, ypač jei jo dėka yra daugiau šansų pastoti.  smile.gif

Jeigu nepaslaptis kiek IUI atsėjo?
Aš skaičiuojuosi, kad į 1000 turėčiau tilpti g.gif

Beje, kokį linksmą sapną sapnavau, daugelis sapnuoja, kad pagauna žuvį ir pastoją.
O aš sapnavau, kad nuėjau į turgų ir nusipirkau daug žuvų lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 19, 13:03)
Beje, kokį linksmą sapną sapnavau, daugelis sapnuoja, kad pagauna žuvį ir pastoją.
O aš sapnavau, kad nuėjau į turgų ir nusipirkau daug žuvų  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

na, juk mes leliukus galima sakyt perkam,tai ir tu gal todėl žuvis pirkai, bus tau du iš karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 19, 12:03)
Labai gaila, užjaučiu unsure.gif 4u.gif Jeigu nepaslaptis kiek IUI atsėjo? Aš skaičiuojuosi, kad į 1000 turėčiau tilpti g.gif

Ačiū už palaikymą, bet gailėtis nereikia, dar ne viskas prarsata. mirksiukas.gif 4u.gif
Pati procedūra kainavo 5oo, o vaistai clost ir ovitblablablaxxx(nepamenu) dar plius koks 1oo su viršum. Tai tilpsi laisvai ir dar liks kraitelio pradžiai. tongue.gif Jau nusprendei daryti? (p.s. Dar gi, ir vyro rezultataus sužinom už tą pačią kainą. Galima sakyt susitaupo. g.gif )

Beje, kokį linksmą sapną sapnavau, daugelis sapnuoja, kad pagauna žuvį ir pastoją. O aš sapnavau, kad nuėjau į turgų ir nusipirkau daug žuvų lotuliukas.gif doh.gif doh.gif

Logiškas sapnas. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vaišinu kava iš gražaus mano mėgstamo molinio puodelio smile.gif

Kaip nuotaikos?
Bjaurus oras šiandien.

Sapnavau kažkokį sapną, kad vaikų neturiu, man baisu, nežinia, kada turėsiu doh.gif Nepamenu visko tiksliai, tik žinau, kad sapne buvo baisu. Realybėj turbūt dar baisiau smile.gif

Spirkit man, kad eičiau dirbt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 19, 12:14)
na, juk mes leliukus galima sakyt perkam,tai ir tu gal todėl žuvis pirkai, bus tau du iš karto  mirksiukas.gif

Gal... Du iš karto tai čia visų svajonių išsipildimas wub.gif
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 12:32)
Ačiū už palaikymą, bet gailėtis nereikia, dar ne viskas prarsata.  mirksiukas.gif  4u.gif 
Pati procedūra kainavo 5oo, o vaistai clost ir ovitblablablaxxx(nepamenu) dar plius koks 1oo su viršum. Tai tilpsi laisvai ir dar liks kraitelio pradžiai.  tongue.gif  Jau nusprendei daryti?  (p.s. Dar gi, ir vyro rezultataus sužinom už tą pačią kainą. Galima sakyt susitaupo.  g.gif )
Logiškas sapnas.  biggrin.gif

Aš taip ir pasiskaičiavau, kad IUI 550 + 300Lt apžiūrom ir vaistam (Closto turiu tai tik Ovitrele, dufa, estroferm jeigu reiks)
Jo mes jau senai nusprendėm IUI darytis, nes kaip ir nebėra tikslo dar kažko laukti.. Kitą ciklą startuoju su IUI

Planuose yra darytis kokius tris IUI iš eilės (tikėkimės tiek nereikės blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 19, 12:39)
Sapnavau kažkokį sapną, kad vaikų neturiu, man baisu, nežinia, kada turėsiu  doh.gif  Nepamenu visko tiksliai, tik žinau, kad sapne buvo baisu. Realybėj turbūt dar baisiau smile.gif
Spirkit man, kad eičiau dirbt  unsure.gif

user posted image
DIRBK-DIRBK-DIRBK-DIRBK

QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 19, 12:46)
Gal... Du iš karto tai čia visų svajonių išsipildimas  wub.gif
Aš taip ir pasiskaičiavau, kad IUI 550 + 300Lt apžiūrom ir vaistam (Closto turiu tai tik Ovitrele, dufa, estroferm jeigu reiks)
Jo mes jau senai nusprendėm IUI darytis, nes kaip ir nebėra tikslo dar kažko laukti.. Kitą ciklą startuoju su IUI
Planuose yra darytis kokius tris IUI iš eilės (tikėkimės tiek nereikės  blush2.gif )

O tai jūs dar nežinot ir neįtariat priežasties kodėl nesiseka, jei apžiūras dar reikia daryti? Folikulus prieš iui bent man nemokamai pažiūrėjo gydytoja.

Ir labai sveikinu padarius sprendimą. Mes gana ilgai iki jo ėjome, o kai priėjome pasirodė kad iui nieko baisaus ar ypatingo nėra, tik kaip sakau, tam tikrais atvejais didesnės galimybės pastoti suteikia . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasakrita: 19 kovo 2012 - 13:11
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 13:09)
O tai jūs dar nežinot ir neįtariat priežasties kodėl nesiseka, jei apžiūras dar reikia daryti? Folikulus prieš iui bent man nemokamai pažiūrėjo gydytoja.

Ir labai sveikinu padarius sprendimą. Mes gana ilgai iki jo ėjome, o kai priėjome pasirodė kad iui nieko baisaus ar ypatingo nėra.  4u.gif

Ištirta viskas iškyrus nesuderinamumas. Priežasties realiai nėra, na vyro turto judrumas kartais būna mažesnis nei norma (senoji) Pagal nauja norma tai pas ji viskas gerokai virš normos ir normspermija. ax.gif

Mes apie IUI irgi metus laiko mastėm ir jau apsisprendėm galutinai, kad reikia.

O dėl folių apžiūros, tai kaip stimuliavausi 2-3 apžiūrų reikėjo per ciklą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 19 kovo 2012 - 13:40
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 19, 13:35)
Ištirta viskas iškyrus nesuderinamumas. Priežasties realiai nėra, na vyro turto judrumas kartais būna mažesnis nei norma (senoji) Pagal nauja norma tai pas ji viskas gerokai virš normos ir normspermija.  ax.gif

Mes apie IUI irgi metus laiko mastėm ir jau apsisprendėm galutinai, kad reikia.

O dėl folių apžiūros, tai kaip stimuliavausi 2-3 apžiūrų reikėjo per ciklą  g.gif

Aišku, tai pas jus viskas kaip ir gerai. Tikrai neprireiks trijų bandymų. mirksiukas.gif Matyt yra kažkokia sistema folių apžiūrai - man per ciklą po vieną kart žiūrėjo.
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 13:46)
Aišku, tai pas jus viskas kaip ir gerai. Tikrai neprireiks trijų bandymų.  mirksiukas.gif Matyt yra kažkokia sistema folių apžiūrai - man per ciklą po vieną kart žiūrėjo.

Tikėkimės blush2.gif
O tu stimuliavaisi ar natūraliame cikle IUI dareisi?

Nes kaip stimuliavo, tai pirma apžiūra 3-5CD prieš paskiriant vaistus apžiūri ar cistų nėra, tada antra apžiūra ~10CD apžiūri kas užaugo ir tada paskiria data kada susileisti Ovitrel, Tai IUI gaunasi per 3čia vizitą kažkur
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 19, 14:12)
Tikėkimės  blush2.gif
O tu stimuliavaisi ar natūraliame cikle IUI dareisi?

Nes kaip stimuliavo, tai pirma apžiūra 3-5CD prieš paskiriant vaistus apžiūri ar cistų nėra, tada antra apžiūra ~10CD apžiūri kas užaugo ir tada paskiria data kada susileisti Ovitrel, Tai IUI gaunasi per 3čia vizitą kažkur

Stimuliavau. Bet nepamenu ar 3-5 cd žiūrėjo, ar ne. Man prieš tai buvusį ciklą GN darė, tai gal ir taip viskas aišku buvo. g.gif O antrą apžiūrą 12 cd darė, tai tą tikrai nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 14:24)
Stimuliavau. Bet nepamenu ar 3-5 cd žiūrėjo, ar ne. Man prieš tai buvusį ciklą GN darė, tai gal ir taip viskas aišku buvo.  g.gif  O antrą apžiūrą 12 cd darė, tai tą tikrai nemokamai.

O kur tu dareisi ir pas ką?
Atsakyti