QUOTE(meskute102 @ 2012 04 06, 21:37)
sveikos
sumi labai tikiuosi kad tavo NT rodo pieno riebuma....
kai pagalvoji , tai musu gyvenimas dryzuotas kaip zebras juoda - balta, juoda - balta.... tad labai noriu tiketi , kad sis mano juodas dryzius bus labai labai siauras ir greit priesiu prie sviesesniu spavu.... mano hcg maziau nei 1 , tad vilciu nebera.... visas viltis ir svajones pasilieku kitam ciklui .....
meskute irgi nekantruole ziuriu , bet gal ir gerai padarei o as dabar zinau kad neuzilgo turi memes pareit ir vis laukiu nenoriu beleist pinigu , as HCG dar nedariau ir velniai zino kada cia daryt , ar beverta daryt, kai man velinasi gal man tik kita savaite ir isrysketu
Memes lyg ir nezada pasirodyt, man taip buna , tyla pries audra , nera nera ir kokia penkta dienai pramusa beveik be skausmeliu , tai viltis durniu motina dar liko
ir siaip patarkit man, uzvakar gimda skaudejo ir ta diena pabere veida giluminiais spuogeliais ,tai as logiskai pamasciau jei jau veida beria giluminiais kazko truksta , dar paskaiciau apie ramune ir dupastono trukuma ir susiviete man kad gal gert po dvi tabletes, dvi dienas pageriau taip , nezinau ar sutapimas bet skausmai liovesi o spuogeliai toliau nebelenda ir tie patys aprimo, dabar ramybe pilvukui jokiu simptomu neliko ka man su tuo dupu daryt. Tikriausiai nieko tokio nebus jei po dvi gerciau ir toliau nors ir neliepe daktare , labai durnai uzsiimti savigyda bet kad lygu padejo , bent jau nebeskauda ir jei nieko nera vistiek pramus