Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(gitana36 @ 2012 04 05, 20:16)
o man mergaites šiandiena krutine pradejo truputi skaudeti : g.gif  4u.gif  na iki mmm dar tikrai keturios kokios dieneles tikrai tai g.gif

o mano NT svarut svarutelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot naivuole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 04 05, 22:11)
Man jau šviesiu šokoladu teplioja. Šiandien arba rytoj terminas naujam ciklui. Jei sustiprės mmm parašysiu vėliau, o kitą kartą SM apsireikšiu nebent pirmadienį, nes ryt ryte išvykstame pas uošvius į kaimą.
Kol kas atrodo ramiai laikausi, kai jau kada nors vėl bus pinigėlių, gal dar pasiryšiu IUI, tik jau su Gonaliu. O dabar taupysim, stiprinsim organizmus ir džiaugsimės gyvenimu. Užteks save bausti.

Nenusimink, Glamour.. Graziu tau Velyku! Kiausinis - vaisingumo simbolis. Issirink pati stipriausia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 05, 22:17)
o mano NT svarut svarutelis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ot naivuole  doh.gif

Ar dar ne per anksti gadint NT?
Man tai 7,8 DPI skaudejo, o siandien nieko nebejauciu.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 05, 22:17)
o mano NT svarut svarutelis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ot naivuole  doh.gif

Ech... 4u.gif
Merginos, pralauzkit kuri nors ledus..
QUOTE(sobo @ 2012 04 05, 22:21)

O kelinta siandien? Visai tinkamom dienom skausmeliai buvo.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 04 05, 21:21)

gal ir anksti blush2.gif bet galvojau jei dvynukai tai jau NT rodytu g.gif tad dar maza vilti turiu kad bent vienas maziukas bus pas mamyte apsigyvenes blush2.gif siandien 10dpi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 05, 21:17)

o tau dar neankstoka?

Ačiū, Shira, bandysim abu su vyru stipriausių ieškot. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 05 balandžio 2012 - 20:48
Sveikos,
vis paskaitau kaip laikotes, tik pati laiko neturiu parasyt vis.
man vis dar sona paskauda ta kur maziukai foliai buvo, sianakt ir pacia gimda kazkaip maude, matyt mkioma nerimsta doh.gif
ryt tureciau pradeti duph gerti, o taip nesinori, ypac kai sona dar maudena...
o pascios ovuliacijos ir nejauciau, ar gali buti kad taip ir nesprogsta foliai po ovitrelio?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 05, 20:40)
gal ir anksti  blush2.gif bet galvojau jei dvynukai tai jau NT rodytu  g.gif  tad dar maza vilti turiu kad bent vienas maziukas bus pas mamyte apsigyvenes  blush2.gif siandien 10dpi  cool.gif

Dar anksti 4u.gif

Oi čia kiek ant Velykų potencialių nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Kuri pirma HCG darysis?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 05, 21:40)
gal ir anksti  blush2.gif bet galvojau jei dvynukai tai jau NT rodytu  g.gif  tad dar maza vilti turiu kad bent vienas maziukas bus pas mamyte apsigyvenes  blush2.gif siandien 10dpi  cool.gif

man atrodo LT pardavinejami ne tokie jautrus testukai kad ankstyva nestuke.gif parodytu, tad tenka semtis kantrybes is kazkur ir laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 04 05, 22:16)
Dar anksti  4u.gif

Oi čia kiek ant Velykų potencialių  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Kuri pirma HCG darysis?

Svajoju antrad daryt bet gali ir neprireikti tad nzn blush2.gif jau turetu pareit ant dienu tikiuos jos dings metam ax.gif
Papildyta:
ar klysta testai dar 15-16 dpo jei darai kazin:)
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 05, 22:09)
Sveikos,
vis paskaitau kaip laikotes, tik pati laiko neturiu parasyt vis.
man vis dar sona paskauda ta kur maziukai foliai buvo, sianakt ir pacia gimda kazkaip maude, matyt mkioma nerimsta  doh.gif
ryt tureciau pradeti duph gerti, o taip nesinori, ypac kai sona dar maudena...
o pascios ovuliacijos ir nejauciau, ar gali buti kad taip ir nesprogsta foliai po ovitrelio?

žinok, kuo dažniau man paskiria duphastoną, tuo labiau prisitaiko organizmas. Dabar jau jokių šalutinių požymių nejaučiu. O aš turėjau šį mėn. tris folius ir nė vieno nejaučiau, kaip ovuliavau. Nebūtinai turi skaudėti. 4u.gif

Man net nebeteplioja, mmm nė kvapo kol kas. Gal dar yra vilties unsure.gif unsure.gif unsure.gif Man dažniausiai 1 mmm diena nestipriu kraujavimu prasideda vakarais. Einu miegot.

Utro večera mudrineje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 05 balandžio 2012 - 23:00
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 05, 21:17)

Ar ne per anksti NT gadini meskute???? 4u.gif

O man kažkokia nuotaiku kaita , visa suirzusi esu, isiputusi jaučiuosi ax.gif Ryte nuo spintos vos nuėjau besiringdama ką rengtis, nes atrodo viskas veržia, nuo dufo.. isipučiau ar ką : ax.gif
O aš NT gadinsiu tik kokia 14d. po IUI nes nenoriu saves liudinti : cool.gif ( o be to šiandiena tik 11d)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 06 balandžio 2012 - 07:20