QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 05, 19:14)
Kokie geri žodžiai
Išties, kai pagalvoji, juk gyvename tik vieną kartą, o jei niekad nebepavyks tapti
, būsi atsisakius nemažai gyvenimo malonumų
Bet kol dar taip pesimistiškai negalvoju, atsisakau gramuko ir kaljano
Jei tau taip geriau, tai ir atsisakyk
. Ir labai gerai, kad esi optimiste!
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 04 05, 20:45)
Sveikos merginos,
Kiek daug bedarančių IUI. Vakar ir man atliko. Tik nežinau kaip skaičiuot. Kaip ir 4 - ta, bet 3-ia buvo sėkminga, tik su persileidimu.
Paklausiau aš Maidenanos ir susirūpinau vyro stiprinimu. Kadangi mano vyras toks, nu ne labai skrupulingas šiuo atžvilgiu, tai kiekvieną vakarą prižiūrėjau, kad išgertų cinką, suvalgytų saują riešutų ir išgertų žuvies taukų. Nu aš tokį meniu sudariau, nes paskaičiau ko spermai reikia ir paskaičiau, kur tai galima rasti. Tai žinokit įprastai po atplovimo būdavo apie 20 mln, šį kartą 36 mln. Nežinau, gal ir sutapimas, gal nuo embriologės kažkiek priklauso, bet galvoju, kad gal tikrai padėjo...
bet aišku sėkmės tai nelemia. labai kažkaip įdomiai man šį ciklą. pirmą kartą su letrozoliu stimuliavo, tai labai ilgai augo foliai o ir ovuliacijos ne labai jaučiau, kai šiaip visada jausdavau. net nežinau ar jau įvyko. ar gali būti, kad po ovitrelio leidimo praejo 50 h, o ovuliacijos dar nebuvo???
Oho, visai gerai kieki padidinot! Sveikinu. Vis daugiau sansu, juolab, kad buvai jau pastojus. Tai ilgai netruksit.
Man letrozolis irgi maziau foliu uzaugino. Tik du siam cikle. Bet jis gleivine gerai veikia. Man jokiu estrofemu nereikejo. O del ovitrelio - jei foliai buvo tinkamo dydzio, turejo per 36 val sprogt.
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 05, 21:16)
o man mergaites šiandiena krutine pradejo truputi skaudeti :
na iki mmm dar tikrai keturios kokios dieneles tikrai tai
Koks liuksiskas pazymis!