Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2012 04 05, 14:14)
Eina sau - aš taip nenoriu...Aš nusprendžiau planuot, bet gyventi su visiais gyvenimo teikiamais malonumais. Ir pabaliavoju, ir pasipirtinu, ir kaljaną patraukiu dažnokai  cool.gif Kitaip iš proto išsikraustyčiau. Mano nuomone - reikia gyvent įprastą gyvenimą. Na, bet kiekvienam savo  4u.gif
O dėl IUI - nejaučiu jokių požymių, jaučiuosi kaip kasdien  ax.gif

Shira>aš gal nekukliai paklausiu, jei per drąsiai, neatsakyk blush2.gif Kiek pamenu, rašei, kad taviškio turtas nekoks buvo per IUI, o kaip jūs pagerinot su pirmuoju vaiku, kai pastojai? Ar nebuvo tada bėdų?
Pas mus viskas atvirkščiai- maniškio turtas prieš pastojant su dukryte buvo prastesnis, o pas mane ne taip blogai, dabar priešingai- spermiukų padaugėjo, bet man foliai&gleivinė neužauga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 05, 16:40)
Shira>aš gal nekukliai paklausiu, jei per drąsiai, neatsakyk blush2.gif Kiek pamenu, rašei, kad taviškio turtas nekoks buvo per IUI, o kaip jūs pagerinot su pirmuoju vaiku, kai pastojai? Ar nebuvo tada bėdų?
Pas mus viskas atvirkščiai- maniškio turtas prieš pastojant su dukryte buvo prastesnis, o pas mane ne taip blogai, dabar priešingai- spermiukų padaugėjo, bet man foliai&gleivinė neužauga unsure.gif

Viskas normaliai su tuo klausimu biggrin.gif . Pirmojo laukėm daugiau nei tris metus. Buvom jauni, į klinikas jokias nesikreipėm. Tad koks buvo tada jo turtas, neįsivaizduoju. O po vaiko saugojomės naturaliais būdais. o dabar jau beveik 4 metai nesisaugom. Mūsų vaikinui jau 11 m.
Atsakyti
Laukas, gal jau turim kokiu nors ziniu, as dar nedrystu nieko daryt nebent po savaitgalio bet man snd pilva lyg skaudejo kaip pries mm daba lyg nebe verysad.gif be ikloto negaliu but jauciuso kaip slapuoja kazkaip lyg isskiros , nepergeri simptomai darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 04 05, 16:14)
Eina sau - aš taip nenoriu...Aš nusprendžiau planuot, bet gyventi su visiais gyvenimo teikiamais malonumais. Ir pabaliavoju, ir pasipirtinu, ir kaljaną patraukiu dažnokai  cool.gif Kitaip iš proto išsikraustyčiau. Mano nuomone - reikia gyvent įprastą gyvenimą. Na, bet kiekvienam savo  4u.gif
O dėl IUI - nejaučiu jokių požymių, jaučiuosi kaip kasdien  ax.gif

Taip zinoma, galima gyvent su visais malonumais. Bet, kai pagalvoju, jei pastociau ir butu koks nesivystantis ar persileidimas, tai uzgrauzciau save ir niekada negaleciau sau atleist, kad nesisaugojau. Pasimegaut visais gyvenimo malonumais galejau pries planuojant vaikuti ir po gimdymo juk gyvenimas nesibaigs smile.gif Juk taip sunkiai einam tikslo link, o pasiekus galima labai lengvai viska prarast.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 04 05, 18:37)
Taip zinoma, galima gyvent su visais malonumais. Bet, kai pagalvoju, jei pastociau ir butu koks nesivystantis ar persileidimas, tai uzgrauzciau save ir niekada negaleciau sau atleist, kad nesisaugojau. Pasimegaut visais gyvenimo malonumais galejau pries planuojant vaikuti ir po gimdymo juk gyvenimas nesibaigs  smile.gif Juk taip sunkiai einam tikslo link, o pasiekus galima labai lengvai viska prarast.

Žinoma, kartoju, čia kiekvieno pasirinkimas mirksiukas.gif . Aš iki žemės graibymo negeriu ir visada turiu galvoj, kad gali nepasisekti ir niekada. Tada irgi graužčiaus, kad gyvenau vien laukimu ir pamiršau, kad gyvenimas pas mane VIENAS...
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 04 05, 16:47)
Žinoma, kartoju, čia kiekvieno pasirinkimas  mirksiukas.gif . Aš iki žemės graibymo negeriu ir visada turiu galvoj, kad gali nepasisekti ir niekada. Tada irgi graužčiaus, kad gyvenau vien laukimu ir pamiršau, kad gyvenimas pas mane VIENAS...

Kokie geri žodžiai thumbup.gif Išties, kai pagalvoji, juk gyvename tik vieną kartą, o jei niekad nebepavyks tapti nestuke.gif , būsi atsisakius nemažai gyvenimo malonumų blink.gif Bet kol dar taip pesimistiškai negalvoju, atsisakau gramuko ir kaljano tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kiek daug bedarančių IUI. Vakar ir man atliko. Tik nežinau kaip skaičiuot. Kaip ir 4 - ta, bet 3-ia buvo sėkminga, tik su persileidimu.

Paklausiau aš Maidenanos ir susirūpinau vyro stiprinimu. Kadangi mano vyras toks, nu ne labai skrupulingas šiuo atžvilgiu, tai kiekvieną vakarą prižiūrėjau, kad išgertų cinką, suvalgytų saują riešutų ir išgertų žuvies taukų. Nu aš tokį meniu sudariau, nes paskaičiau ko spermai reikia ir paskaičiau, kur tai galima rasti. Tai žinokit įprastai po atplovimo būdavo apie 20 mln, šį kartą 36 mln. Nežinau, gal ir sutapimas, gal nuo embriologės kažkiek priklauso, bet galvoju, kad gal tikrai padėjo... smile.gif
bet aišku sėkmės tai nelemia. labai kažkaip įdomiai man šį ciklą. pirmą kartą su letrozoliu stimuliavo, tai labai ilgai augo foliai o ir ovuliacijos ne labai jaučiau, kai šiaip visada jausdavau. net nežinau ar jau įvyko. ar gali būti, kad po ovitrelio leidimo praejo 50 h, o ovuliacijos dar nebuvo??? sad.gif
Atsakyti
Glamour - kaip laikaisi? rolleyes.gif
Atsakyti
o man mergaites šiandiena krutine pradejo truputi skaudeti : g.gif 4u.gif na iki mmm dar tikrai keturios kokios dieneles tikrai tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 05, 08:14)
O tau Glamour kokiu pojučiu buvo 10d ar 11 po IUI kai tipo vyksta inplantacija ar ne???nes man šiandiena 10d o nieko lyg.O gal kitom jų nebūna???? g.gif

jokių pojūčių šįkart nebuvo.
Atsakyti
Man jau šviesiu šokoladu teplioja. Šiandien arba rytoj terminas naujam ciklui. Jei sustiprės mmm parašysiu vėliau, o kitą kartą SM apsireikšiu nebent pirmadienį, nes ryt ryte išvykstame pas uošvius į kaimą.
Kol kas atrodo ramiai laikausi, kai jau kada nors vėl bus pinigėlių, gal dar pasiryšiu IUI, tik jau su Gonaliu. O dabar taupysim, stiprinsim organizmus ir džiaugsimės gyvenimu. Užteks save bausti.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 05, 19:14)
Kokie geri žodžiai thumbup.gif Išties, kai pagalvoji, juk gyvename tik vieną kartą, o jei niekad nebepavyks tapti nestuke.gif , būsi atsisakius nemažai gyvenimo malonumų blink.gif Bet kol dar taip pesimistiškai negalvoju, atsisakau gramuko ir kaljano tongue.gif

Jei tau taip geriau, tai ir atsisakyk wink.gif. Ir labai gerai, kad esi optimiste!

QUOTE(nenusivylusi @ 2012 04 05, 20:45)
Sveikos merginos,

Kiek daug bedarančių IUI. Vakar ir man atliko. Tik nežinau kaip skaičiuot. Kaip ir 4 - ta, bet 3-ia buvo sėkminga, tik su persileidimu.

Paklausiau aš Maidenanos ir susirūpinau vyro stiprinimu. Kadangi mano vyras toks, nu ne labai skrupulingas šiuo atžvilgiu, tai kiekvieną vakarą prižiūrėjau, kad išgertų cinką, suvalgytų saują riešutų ir išgertų žuvies taukų. Nu aš tokį meniu sudariau, nes paskaičiau ko spermai reikia ir paskaičiau, kur tai galima rasti. Tai žinokit įprastai po atplovimo būdavo apie 20 mln, šį kartą 36 mln. Nežinau, gal ir sutapimas, gal nuo embriologės kažkiek priklauso, bet galvoju, kad gal tikrai padėjo... smile.gif
bet aišku sėkmės tai nelemia. labai kažkaip įdomiai man šį ciklą. pirmą kartą su letrozoliu stimuliavo, tai labai ilgai augo foliai o ir ovuliacijos ne labai jaučiau, kai šiaip visada jausdavau. net nežinau ar jau įvyko. ar gali būti, kad po ovitrelio leidimo praejo 50 h, o ovuliacijos dar nebuvo??? sad.gif

Oho, visai gerai kieki padidinot! Sveikinu. Vis daugiau sansu, juolab, kad buvai jau pastojus. Tai ilgai netruksit.
Man letrozolis irgi maziau foliu uzaugino. Tik du siam cikle. Bet jis gleivine gerai veikia. Man jokiu estrofemu nereikejo. O del ovitrelio - jei foliai buvo tinkamo dydzio, turejo per 36 val sprogt.

QUOTE(gitana36 @ 2012 04 05, 21:16)
o man mergaites šiandiena krutine pradejo truputi skaudeti : g.gif  4u.gif  na iki mmm dar tikrai keturios kokios dieneles tikrai tai g.gif

Koks liuksiskas pazymis!
Atsakyti