Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Sveikos,

tiek ilgai pas jus nebuvau - užsivertus, užsikuitus...
Ir be nuotaikos. Visai visai. Pavargau aš žinokit labai nuo visko. Nuo planavimų, galvojimų ir visokių grafikų. Nieko nedarau, o galvoj kirba, kad reikėtų kažką daryt... Ai, žodžiu, manau, suprasit smile.gif

Sėkmės visom visom, kurios laukiat rezultatų, ir svarbiausia - kad lie būtų teigiami smile.gif

Zuzla, nuostabus darbelis, ačiū, prigriebsiu vieną lapelį ir pasidėsiu į norų skrynelę smile.gif

Geriam kavos?
Atsakyti
Labukas, perskaiciau IUI psulapiuka o komentara kazkaip susipainiojau ir parasiau stimuliacijos skirelyje doh.gif lotuliukas.gif tai imetu ka parasiau tenai
vis pritruksta laiko iki galo paskaityt komentarus, aciu uz medeli, tegu zydi ir zaliuoja musu skyrelyje. Man berods 14 d po IUI tai kolkas nulis pozymiu kiniskas testas vel nieko nerodo lotuliukas.gif Vis dar jauciuos kaip katik prasidejes ciklas butu, tai nieko nesuprantu jokiu pozymiu absoliuciai nera tepliones baigesi bet kad bus mm ar kad ne viena nieko nejauciu, greiciausiai jei iki velyku nesulaukiu raudonosios jau bus pakankamai laiko praje tai reiketu jau po velyku HCG daryt ir prisiverst pamatyt rezultata simtaprocentini , dabar dar negaliu prisiverst suzinot dar spelioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 04, 13:47)
oi sobo kaip suprantu, ir kiek tau kantrybes jau 6 IUI,  as sakiau 4 darysiu nedaugiau o veliau turbut nuleisiu rankas cool.gif 
Na manau per velykas pirmas NT tikrai bus sugadintas 4u.gif man pamaudena ir bet silpnai tai net nebegalvoju....

Taip ir man sis IUI jau paskutinis, nes nebeturiu nei pinigu, nei nervu...noriu normalaus gyvenimo...pavargau tas dvi laukimo savaites gyventi, kaip kiausinis, pagaliau noriu, kad vyras manes noretu, nebutu kad siandien reikia.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 04 04, 15:52)
Taip ir man sis IUI jau paskutinis, nes nebeturiu nei pinigu, nei nervu...noriu normalaus gyvenimo...pavargau tas dvi laukimo savaites gyventi, kaip kiausinis, pagaliau noriu, kad vyras manes noretu, nebutu kad siandien reikia.

4u.gif Būk stipri iš paskutiniųjų.
Aš einu penktadienį pas gydytoją, žiūrėsim - stimuliuojam ar darom LP...
Žo, kažkaip per mėnesį petraukos atsigavau... vėl į maratoną...

Zuzla, fainuole Tu, imu ir aš lapuką. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziogute: 04 balandžio 2012 - 15:20
QUOTE(sobo @ 2012 04 04, 15:52)

As tai kažkaip gyvenu kaip gyvenusi po IUI,( tikrai ne kiaušinis 4u.gif ) tik gal daugiau galvoju.... kas , kaip......
SOBO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 04 balandžio 2012 - 18:11
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 04, 20:10)
As tai kažkaip gyvenu kaip gyvenusi po IUI,( tikrai ne kiaušinis 4u.gif ) tik gal daugiau galvoju.... kas , kaip......
SOBO 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as saugausi nebaliavoju, nesoku, stengiuosi but namie, kad kokio viruso nepasigaut. O visada, kaip taisykle islenda koks draugu susibegimas ir visiems keista kad as ne taureles vyno.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 04 04, 19:30)
O as saugausi nebaliavoju, nesoku, stengiuosi but namie, kad kokio viruso nepasigaut. O visada, kaip taisykle islenda koks draugu susibegimas ir visiems keista kad  as ne taureles vyno.

as ir save saugau blush2.gif kaip mes su vyru sakom kad kiekviena karta po O as visada nescia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vyno manau bent pusė taurės išgert nepakenktų, jei labai norisi.

Man terminai jau artėja, NT negadinau, kol kas jau kelinta diena požymiai kaip ir praeitą ciklą prieš mmm. Penktadienį , jei nesulauksiu mmm tai gal NT pagadinsiu, jei jis rodys vaiduoklį, darysiu HCG, jei ne - ramiai išvažiuosiu švęsti Velykų.

Dar labai veidą išbėrė. Atrodau kraupiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 04 balandžio 2012 - 21:03
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 04, 14:21)
Sveikutės,
kaip jaučiatės-Shira ir kita mergina(nepamenu nicko blush2.gif ), kuri darėsi tą pačią dieną kaip aš IUI?
Aš pradėjau nerimauti. Jei pamenate, rašiau, kad prieš IUI man rado makšties uždegimą.Skyrė dvi stiprias žvakutes ir prieš pat IUI procedūrą paprašiau, kad ginė pakartotų tepinėlį- jis vis dėlto parodė uždegimą, labai nestiprų (anksčiau buvo leukocitų 100, dabar belikę 30), bet yra...Dr. nebenorėjo skirti dar žvakučių, sako, palaukim apsivaisinimo, tada.Bet ar nepaveiks apsivaisinimo man tas uždegimas? unsure.gif Jaučiu nemalonias išskyras, erzina blink.gif Pradėjau naudoti natūralias priemones (apsiplovimus su medetkų ir baltosios dilgėlės arbatomis, eisiu į vaistinę pirkti Tantum Rose-jis irgi natūralus pagalbininkas nuo uždegimų). Bet gal skambinti ginei ir tartis dėl tolesnio gydymo, kaip manote?

Tu palauk, pabandyk dar tas liaudiskas priemones bent pora dienu. O gal net nebereiks zvakuciu daugiau. Bet jei bloges, lek pas gydytoja, manau.
As tai normaliai. Kadangi nelabai ko tikiuosi, tai nesureiksminu. Ir per pirmus du taip pat. Ir alucio su saiku isgerdavau, ir i baseina nueidavau. Zodziu, gyvenu kaip gyvenus.
QUOTE(sobo @ 2012 04 04, 16:52)
.. pagaliau noriu, kad vyras manes noretu, nebutu kad siandien reikia.

O, kokia artima busena ir norai. Noriu, kad troksciau ir trokstu manes. Aistros. Ne namu darbu.
O as siandien paiseiginiavau su sunum. Sushi, saldumynai, gera draugija, filmai ir kortos biggrin.gif. Superine diena. O ryt i darbeli. Nu ka galiu pasakyt- as ir ten kaifuoju:)).
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 04 04, 22:02)
Nu vyno manau bent pusė taurės išgert nepakenktų, jei labai norisi.

Man terminai jau artėja, NT negadinau, kol kas jau kelinta diena požymiai kaip ir praeitą ciklą prieš mmm. Penktadienį , jei nesulauksiu mmm tai gal NT pagadinsiu, jei jis rodys vaiduoklį, darysiu HCG, jei ne - ramiai išvažiuosiu švęsti Velykų.

Dar labai veidą išbėrė. Atrodau kraupiai.

O tau Glamour kokiu pojučiu buvo 10d ar 11 po IUI kai tipo vyksta inplantacija ar ne???nes man šiandiena 10d o nieko lyg.O gal kitom jų nebūna???? g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš irgi saugausi, net nepamenu jau kiek laiko, turbūt nuo tada, kai pradėjom planuoti antrą mažiuką, vadinasi, 2,5m. blush2.gif -nei lašo alkoholio, nei į pirtį einu (ką mėgau kažkada), nei kaljano, nieko, kaip tikra Valančiaus pasekėja lotuliukas.gif Bet kai pagalvoju, kiek porų susilaukia vaiko, nesisaugodami, vartodami alkoholį, tai gaila pasidaro savęs ir vyro tongue.gif
Shira> ačiū už patarimą, taip ir darau- nusipirkau mažą pomputę ir dukart per dieną darau plovimus su Tantum Rose ir dar priedo su medetkom.Jau geriau, gal ir užteks liaudiškų priemonių mirksiukas.gif O kaip tavo nuotaika, ar jauti ką? Man depresija ar liūdesys prieš šventes, nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 05, 13:32)
Sveikutės,
aš irgi saugausi, net nepamenu jau kiek laiko, turbūt nuo tada, kai pradėjom planuoti antrą mažiuką, vadinasi, 2,5m. blush2.gif -nei lašo alkoholio, nei į pirtį einu (ką mėgau kažkada), nei kaljano, nieko, kaip tikra Valančiaus pasekėja lotuliukas.gif Bet kai pagalvoju, kiek porų susilaukia vaiko, nesisaugodami, vartodami alkoholį, tai gaila pasidaro savęs ir vyro tongue.gif
Shira> ačiū už patarimą, taip ir darau- nusipirkau mažą pomputę ir dukart per dieną darau plovimus su Tantum Rose ir dar priedo su medetkom.Jau geriau, gal ir užteks liaudiškų priemonių mirksiukas.gif O kaip tavo nuotaika, ar jauti ką? Man depresija ar liūdesys prieš šventes, nežinau...

Eina sau - aš taip nenoriu...Aš nusprendžiau planuot, bet gyventi su visiais gyvenimo teikiamais malonumais. Ir pabaliavoju, ir pasipirtinu, ir kaljaną patraukiu dažnokai cool.gif Kitaip iš proto išsikraustyčiau. Mano nuomone - reikia gyvent įprastą gyvenimą. Na, bet kiekvienam savo 4u.gif
O dėl IUI - nejaučiu jokių požymių, jaučiuosi kaip kasdien ax.gif
Atsakyti