Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Labas, palaikymas visoms pasidariusioms iui ir visoms laukiančioms greitai pasirodančių II 4u.gif

QUOTE(Shira @ 2012 04 03, 09:09)
Merginos, man durnas klausimas. Ar būtina ta duphastona vartot, juk šiaip niekas jo nevartoja natūraliai pastojus. O IUI juk ne IVF ? Taip aš nenoriu tų hormonų gert be reikalo. Nes su mūsų tuo 1 mln vistiek šansu beveik 0..

Man reikėjo 1O DPI pasidaryti progesterono tyrimą. Kadangi jo kiekis buvo pakankamas, duphastono vartoti neprireikė. Jei įtari kad jo per mažai, matyt vertėtų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boopsi-Boo: 03 balandžio 2012 - 13:22
mergaitės, nežinau, ar teisingai mane suprasit..
dovanoju Jums savo darbelį blush2.gif tai Vilties medis... viltis mūsų viena - pastoti ir pagimdyti sveiką vaiką.. siuvinėdama sudėjau visas geras mintis ir norus mūsų, nesulaukiančiųjų gandro... visoms po lapuką 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 03, 17:41)
dovanoju Jums savo darbelį blush2.gif tai Vilties medis... viltis mūsų viena - pastoti ir pagimdyti sveiką vaiką.. siuvinėdama sudėjau visas geras mintis ir norus mūsų, nesulaukiančiųjų gandro... visoms po lapuką 4u.gif

user posted image

Ačiū tau, kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 03, 18:41)

Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif aciuks.gif 4u.gif

Kaip tu? Kaip zuzliukas? Kaip vyras? ax.gif
Atsakyti
Zuzla wub.gif , nuostabus darbelis su dar nuostebesne mintim!!! Aciu tau! Imu vilties lapuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 03 balandžio 2012 - 18:07
QUOTE(maika @ 2012 04 03, 18:50)
Kaip tu? Kaip zuzliukas? Kaip vyras?  ax.gif

zuzliukui jau širdutė plaka wub.gif jam 7 savaitės ir jis net 0,94 cm ūgio hihihi.gif
vyras... vis neduoda ramybės su klausimais - o tau tą galima? o aną? ir pan smile.gif ir apvyniojo mane ružavu debesiu laugh.gif turi omeny, rūpinasi smile.gif
šian buvom kartu klinikoj, bet kadangi žiūrėjo vaginaliniu echo, tai nusprendžiau nekviesti leliuko pažiūrėt smile.gif pasirodysim, kai jau zuzliukas galės rankyte pamojuot..
Atsakyti
SIRDELE..Jezau, koks stebuklas ta gyvybe..Zuzliuk, auk didelis/e ir stiprus/i wub.gif

Papildyta:
As jau pasigedau Maidenanos ir Tarp IUI ir IVF temos. Nes IUI jau man ir nebeaktuali bus nuo kito menesio.
Atsakyti

user posted image

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 04 03, 10:09)
Merginos, man durnas klausimas. Ar būtina ta duphastona vartot, juk šiaip niekas jo nevartoja natūraliai pastojus. O IUI juk ne IVF ? Taip aš nenoriu tų hormonų gert be reikalo. Nes su mūsų tuo 1 mln vistiek šansu beveik 0..

Gitana, giliai kvėpuok ir būk užsiėmusi, kad kuo mažiau galvotum  mirksiukas.gif

man irgi nesinori tu vaistuku, nuo ju stogas vaziuoja, bet galvoju vistik gal pagerti, visas ciklas stimuliuotas, nesinori, kad maza ka nueitu viskas suniui ant uodegos del situ vienu nepagertu vaistu g.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 03, 11:40)

Aš anksti ryte jau pajutau O, sproginėja foliai ir gleivių daug mirksiukas.gif

viskas pagal plana 4u.gif
o as jauciu sonus nuo vakar vakaro iki dabar, nzn ar jei sprogo ar dar ne g.gif
Atsakyti

user posted image

labai miela wub.gif

bet kaip faina jis jau toks didelis tas tavo mazasis zuzliukas wub.gif aukit ir didekit 4u.gif labai dziugu kad vyras apviniojo tave tuo siltu ir ruzavu rupescio debeseliu 4u.gif jauciu koks jis laimingas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 03 balandžio 2012 - 19:56
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 03, 21:34)
man irgi nesinori tu vaistuku, nuo ju stogas vaziuoja, bet galvoju vistik gal pagerti, visas ciklas stimuliuotas, nesinori, kad maza ka nueitu viskas suniui ant uodegos del situ vienu nepagertu vaistu  g.gif

nu aš dar svarstau..Nuo duph labai apetitas kyla. Ir apskritai, atrodo valgai mažai, o storėji ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 03, 19:42)
zuzliukui jau širdutė plaka wub.gif jam 7 savaitės ir jis net 0,94 cm ūgio hihihi.gif
vyras... vis neduoda ramybės su klausimais - o tau tą galima? o aną? ir pan smile.gif ir apvyniojo mane ružavu debesiu laugh.gif turi omeny, rūpinasi smile.gif
šian buvom kartu klinikoj, bet kadangi žiūrėjo vaginaliniu echo, tai nusprendžiau nekviesti leliuko pažiūrėt smile.gif pasirodysim, kai jau zuzliukas galės rankyte pamojuot..

Kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Shira @ 2012 04 03, 19:58)
As jau pasigedau Maidenanos ir Tarp IUI ir IVF temos. Nes IUI jau man ir  nebeaktuali bus nuo kito menesio.

Aš irgi pasigedau. Ir tos temos, ir visų visų jos dalyvių.

Ei, mergos, baikit kalbėt apie duphastono nutraukimą!!! Jeigu paskyrė, reiškia gerti reikia, be jokių čia interpretacijų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 03 balandžio 2012 - 20:11
QUOTE(zuzla @ 2012 04 03, 17:41)

Dievuliau, kaip gražu. Labai ačiū Tau. Nuostabus darbas smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 04 03, 18:42)
wub.gif
Atsakyti