Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Rudde @ 2012 03 18, 16:33)
Virusiukai naujiems namuciams, kad jie butu labai sekmingi visoms  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Kaip miela į tavo parašą žiūrėt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pieno? unsure.gif Kavą jau išgėriau, dabar geriu pieną, galiu pasidalint smile.gif

Mano katinui išrašė raminamųjų doh.gif Ne todėl, kad su manim gyvena, jei ką biggrin.gif Jam alergija, o nusidrasko tą vietą, tai negyja. Uždėjo "satelitkę", tai anas nervinas (nu aš ir nervinčiaus, jei man kas ant kaklo neaišku daiktą uždėtų, kad nei pasikasyt, nei paėst normaliai doh.gif ). Tai nabagui išrašė raminamųjų, kurių jis nenori. Dabar katinas su alergija, satelitke ant makaulės ir dar neėdęs normaliai.
Vakar žvengiau. Ateina katinas prie manęs ir MB ir spokso iš po to daikto. Mb sako: "Susikaupk, mus per teliką transliuoja" lotuliukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 16, 18:24)
Grim - nu ir patinka? As paziuresiu kaip tu keiksies po menesio.

Laaabai! O kodėl po mėnesio gali būt blogiau unsure.gif

Dėl egzų sveikinimai. Bet tai 27 doh.gif Tu tik ten nenuprotėk...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Gal kas daretes IUI Kaune VK? kokia ten kaina? kokie rezultatai gaunas?
As ka tik is po LP, tad db prie sio metodo zygiuot teks.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murkutis @ 2012 03 18, 21:09)
Sveikutes smile.gif
Gal kas daretes IUI Kaune VK? kokia ten kaina? kokie rezultatai gaunas?
As ka tik is po LP, tad db prie sio metodo zygiuot teks.. unsure.gif

as darysiu tenai. pati iui procedura 500. vaistai ir apsilankymai iki to atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 18, 21:04)
as darysiu tenai. pati iui procedura 500. vaistai ir apsilankymai iki to atskirai.

Pas Visockiene? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 20:10)
O-pa!  biggrin.gif  Cia merginos jau pamirso kas yra virusiukai smile.gif Olialia su Sangria mus pamirso jau.. biggrin.gif O mes kuklios, neprimenam  blush2.gif  O Rudde, tau jau pora menesiuku ir viskas? Suposi leliu? Atrodo, kada cia tas rugsejis buvo - ka tik II isvydai kai BT sudurniavo, o jau ir tasyte kleckui renki. O kaip nusispalvinai?

As kol kas negaudau, tai palieku merginoms, kurios dabar procese.

Jap, kas cia beliko kai pagalvoji ir musu lauktas ir islauktas leliukas jau bus su mumis wub.gif Laikas be proto greitai lekia, baigineju darbus, vis maziau daiktuku lieka reikiamu nupirkti maziukui sarase. Pastaruoju metu ir jauciuosi palyginus labai gerai, tai megaujuosi tuo laukimu 4u.gif
O spalvinomes is pradziu ruzavai, paskui lyg ir pamelynavom lotuliukas.gif Tai dar laukiu, kol pasitikslinsim dar karta bigsmile.gif

Suskaitau viska, apie ka rasot ir mintimis labai visas jus palaikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 20:10)
as aspirina 100mg, folio rugsti 1000mg, multivitaminus. Planuose nusipirkti zuvies tauku kapsulese bei vitamina E. Neseniai perskaiciau, kad vit E yra nestumo vitaminas, kazkaip padeda isitvirtinti, padeda vystytis embrionui ir t.t.

Pasižiūrėjau, kad pas mane 400 mg folio rūgštis (200 RPN) ir parašyta "neviršyti nustatytos dozės" - tai kaip čia 1000 mg?

Beje, labai nustebau, kai vyro vitaminuose, gerinančiuose reprodukciją, taip pat radau 400 mg folio rūgšties - seniai jau jį folio rūgštim būčiau šėrus, jei žinojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 03 18, 23:41)
Pasižiūrėjau, kad pas mane 400 mg folio rūgštis (200 RPN) ir parašyta "neviršyti nustatytos dozės" - tai kaip čia 1000 mg?

Beje, labai nustebau, kai vyro vitaminuose, gerinančiuose reprodukciją, taip pat radau 400 mg folio rūgšties - seniai jau jį folio rūgštim būčiau šėrus, jei žinojus biggrin.gif

Man gydytoja israse 800mg kasdien, bet nebuvo 800, tai as jau virs metu geriu kas menesi po 1000. jokio skirtumo siaip, perteklius neskausmingai su slapimu pasisalina.
O vyrams ji reikalinga kartu su cinku ir selenu. Saveikoje su jais gerina reprodukcine sistema.
Atsakyti
Sveikos,

sugrįžtu, ir vaišinu kava su avižų koše ir medumi.
Kompas pasigavęs virusą buvo, tai ilgą laiką kol sutvarkė, negalėjau prsisijungti. Mano iui nepavyko. sad.gif Kol kas nesu tikra ar tuoj pat bandysim vėl.
Atsakyti
Kaip matau IUI ne pigiai, unsure.gif ir dar ne is kart uzkimba daugeliui..
Mano vaistu saraselis ir ne prastas 100 mg aspirino, Vitaminas D, E, Folio 800, Tyreotom ir bromokriptinas (kurie eda sveikata). Vyro folio 800, profertil, vitamina D. Ir dar kiek bus skirta GN kad pavyktu IUI.
Pavasaris jau cia, o taip noretus kad tie gandrai greiciau uzklystu ir i musu kiema..
Papildyta:
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 10:56)
Sveikos,

Kompas pasigavęs virusą buvo, tai ilgą laiką kol sutvarkė, negalėjau prsisijungti. Mano iui nepavyko. sad.gif Kol kas nesu tikra ar tuoj pat bandysim vėl.

Uzjauciu tave labai, jei IUI nepavyko..Atleisk esu zalia sioj temoj, kelinta IUI? ir is ko sprendi kad tai nepavyko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 19, 10:56)
Sveikos,

Laba 4u.gif 4u.gif
jeigu leidzia nors kiek finansai, tai bandykite, kol organizmas ant bangos..

QUOTE(murkutis @ 2012 03 19, 11:11)
Uzjauciu tave labai, jei IUI nepavyko..Atleisk esu zalia sioj temoj, kelinta IUI? ir is ko sprendi kad tai nepavyko? verysad.gif
Manau, ji sprendzia is savo 7 ciklo dienos wink.gif
Labas murky. O tavo vyrui folio 800 kas israse?
Atsakyti
Papildyta:
[/quote]
Tai buvo pirmoji iui. Kad nepavyko, sprendžiau paprastai - rytais matuoju savo temperatūrą, kuri smarkiai nukrito prieš prasidedant mm. Jau septinta naujojo ciklo diena man. mirksiukas.gif
Dėl brangumo iui - aš daugiau išleidau visokiems tyrimams kurie tik parodė kad esu sveika. Tai palyginus, iui nėra toks brangus dalykas, ypač jei jo dėka yra daugiau šansų pastoti. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 19, 10:18)
Laba 4u.gif 4u.gif jeigu leidzia nors kiek finansai, tai bandykite, kol organizmas ant bangos..

Ačiū, taip ir nusiteikinėju. smile.gif
Atsakyti