Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Sveikutės, prisiduodu ir aš 4u.gif
Įdomiai jaučiuosi-toks nuovargis, matyt, emocijos savo daro, eisiu greit miegoti mirksiukas.gif Rezultatai mūsų geri, S. kad gyrė, tai gyrė,man net atrodė per daug (bijau įtikėti ja) blush2.gif Labiausiai jaudinausi dėl vyro rezultatų, o jie geri- po atplovimo 56 mln, A+B 89%. Dabar belieka laukti ir melstis už sėkmę wub.gif Beje, nepamenu, kuriai merginai HCG terminas 17 d., tai man irgi tą pačią mirksiukas.gif
P.S.Man irgi dar neovuliavę buvo visi keturi foliai, anot daktarės tai gerai, bet ar tikrai?Ar spės laiku jie sprogti? Beje, man irgi akyse jau žuvytės plaukiojo, taip norėjau į WC po IUI, kad tiesiu taikymu bėgau ten, bet niekas neišbėgo, tik kai grįžau namo po gero pusvalandžio lašiukas vyro turto išbėgo rolleyes.gif . Sorry, merginos, kad su tokiom smulkmenom rašau, bet kai visos bendramintės, suprasit, o tai žmogui iš šalies juokingai čia skambėtų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 02 balandžio 2012 - 19:39
QUOTE(Shira @ 2012 04 02, 19:15)
O kiek VK kainuoja? Jolsanoj 500 lt. Ir spermos paruosimas, ir visada echoskopija pries suleidziant spermiukus, ir pats suleidimas, ir konsultacija po IUI.
O sprogti per 36 val turi. Nesijaudink, spermiukai ten bus gyvi para kaip min. O gal ir tris.

vaisingumo klinikoije irgi tiek pat IUI 500 ir koncultacija 90
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 02, 21:38)
Įdomiai jaučiuosi-toks nuovargis, matyt, emocijos savo daro, eisiu greit miegoti mirksiukas.gif Rezultatai mūsų geri, S. kad gyrė, tai gyrė,man net atrodė per daug (bijau įtikėti ja) blush2.gif Labiausiai jaudinausi dėl vyro rezultatų, o jie geri- po atplovimo 56 mln, A+B 89%. Dabar belieka laukti ir melstis už sėkmę wub.gif Beje, nepamenu, kuriai merginai HCG terminas 17 d., tai man irgi tą pačią mirksiukas.gif
P.S.Man irgi dar neovuliavę buvo visi keturi foliai, anot daktarės tai gerai, bet ar tikrai?Ar spės laiku jie sprogti? Beje, man irgi akyse jau žuvytės plaukiojo, taip norėjau į WC po IUI, kad tiesiu taikymu bėgau ten, bet niekas neišbėgo, tik kai grįžau namo po gero pusvalandžio lašiukas vyro turto išbėgo rolleyes.gif . Sorry, merginos, kad su tokiom smulkmenom rašau, bet kai visos bendramintės, suprasit, o tai žmogui iš šalies juokingai čia skambėtų doh.gif

Jautruole, tavo tikrai viskas super - ir foliai, ir vyro turtas! Cia jau butinai pasiseks! Net neabejok.
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 04 02, 21:44)
vaisingumo klinikoije irgi tiek pat IUI 500 ir koncultacija 90

ne, ten jau ieina ir konsultacija. Papildomai nemoku.
Atsakyti
[quote=Shira,2012 04 02, 19:31]
O kiek metu ji vaisingumo srity dirba?
Kelinta tau snd po IUI?
Papildyta:

VK ji nuo 2001 metu. Man 11DPO smile.gif

Atsiprasau apgavau , mum 500 kainavos su viskuo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 02 balandžio 2012 - 19:49
QUOTE(Shira @ 2012 04 02, 19:31)
O kiek metu ji vaisingumo srity dirba?
Kelinta tau snd po IUI?
Papildyta:

Ne, tikrai viskas neisbega, nepergyvenk. Bent jau man aiskino, kad tik perteklius isbega. Geras, stimuliacija vienoj klinikoj, IUI kitoj.Tau irgi S dare? Kelinta? Ne tave laukiancia iseidama maciau :-)?

o as dabar guliu ir saugau kad nebegtu niekas biggrin.gif
taip, man S dare, nu kitaip nesigavo, nelogiska butu vykti i kita miesta, kai galima salia smile.gif
man 5 val turejo daryt, gal ir sedejau, tik nelabai atsimenu kas kur vaiksciojo, strese buvau, vistik pirmas kartas, nors buvo visai nebaisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 02, 20:38)

va o man idomu kodel man nepasake apie pusle kad turi but biskuti , as kaip tik i WC nuejau pries IUI doh.gif va va prasideda kipishai kai tik isgyriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 04 02, 20:46)
Jautruole, tavo tikrai viskas super - ir foliai, ir vyro turtas! Cia jau butinai pasiseks! Net neabejok.
Papildyta:

ne, ten jau ieina ir konsultacija. Papildomai nemoku.

tai reiskia VK vistik brangiau smile.gif

as irgi manau kad jautruolei turi pasisekti su tokiu turtu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 02, 20:38)

o ka irase ir kiek gerti dar? irgi duphastono?
cia ir man HCG termminas 17 d, bet as kazkaip nelinkusi busiu to daryti manau biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 04 02, 20:51)
va o man idomu kodel man nepasake apie pusle kad turi but biskuti , as kaip tik i WC nuejau pries IUI  doh.gif  va va prasideda kipishai kai tik isgyriau biggrin.gif

tik nzn ka tas nuejimas ar ne duoda g.gif man kaip tik sunkaius atrodo, kai jau reikai kentet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solopgang: 02 balandžio 2012 - 19:56
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 02, 19:52)
tai reiskia VK vistik brangiau smile.gif

as irgi manau kad jautruolei turi pasisekti su tokiu turtu  4u.gif

MErginos, bijau ir įsisvajoti, daviau sau žodį kiek galima ramiau išlaukti dvi savaitėles blush2.gif Einu ilsėtis, iki rytojaus mirksiukas.gif
P.S. Gersiu Estrofemą 1x1(man plona gleivinė), taip pat Utrogestaną ( po vieną ryte ir po dvi vakare į makštį).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 02 balandžio 2012 - 19:57
Mergaitės, kurios šiandien po IUI ramių savaitėlių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 02, 20:55)
MErginos, bijau ir įsisvajoti, daviau sau žodį kiek galima ramiau išlaukti dvi savaitėles blush2.gif Einu ilsėtis, iki rytojaus mirksiukas.gif
P.S. Gersiu Estrofemą 1x1(man plona gleivinė), taip pat Utrogestaną ( po vieną ryte ir po dvi vakare į makštį).

savaite islauksi kogero gal ramiai kai artes pabaiga ir matysi kad simptomai vienoki ar joki nepasireskia nori nenori trizniosi kaip ir visos mes cia doh.gif Juk taip laukiam sunku nesinervint , reiktu labai daug veiklos kad pamirst tai ko lauki ir neimt i galva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 02, 20:55)

neranda vaistai.lt tokio vaisto g.gif kazin del ko skirtingai skiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 02, 20:02)
neranda vaistai.lt tokio vaisto  g.gif  kazin del ko skirtingai skiria  g.gif

Gleivine auginti skiria 4u.gif
http://www.100metu.l...raides/estrofem
http://www.vaistai.l...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 02 balandžio 2012 - 20:14