Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 19:43)
aciu uz palaikyma  4u.gif  gal ir paciai man viltis atsiras, o dabar atrodo kad viskas tik negeryn... :/

Atrodo, panasiai ir jauciames biggrin.gif Man jau tikrai idomu, kas is to iseis.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 18:48)
Atrodo, panasiai ir jauciames  biggrin.gif Man jau tikrai idomu, kas is to iseis.

mergaites mintys materializuojasi mirksiukas.gif
tai jau faktas, kad rytoj, visoms sio skyrelio skaitytojoms, bus nedarbadienis visos laikysim kumstukus uz visas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik nenusiteikit, kad nieko gero nebus, tikejimas labai labai labai reikalingas ax.gif mes su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 01, 19:52)
mergaites mintys materializuojasi  mirksiukas.gif
tai jau faktas, kad rytoj, visoms sio skyrelio skaitytojoms, bus nedarbadienis visos laikysim kumstukus uz visas thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif tik nenusiteikit, kad nieko gero nebus, tikejimas labai labai labai reikalingas  ax.gif mes su jumis  4u.gif

Ech... biggrin.gif Tada einu pasvajosiu, kaip jau supuoju mazuleli..
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 19:04)
Ech... biggrin.gif Tada einu pasvajosiu, kaip jau supuoju mazuleli..

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir niekaip kitaip tik teigiamos mintys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 19:47)
o tas kitas mazesnis dar? del ko su klaustuku?

pas mane trys, bet visi toje puseje, kuri pagal nuotrauka nepraeinama  g.gif  tai nzn nzn  unsure.gif

Taip, kitas mazesnis dar. Abu skirtingose pusese. Gydytoja sake ziuresim pirmadieni, gal ir is to mazesnio kas nors iseis.
Visai nepraeinama? Cia pagal GN? Kelintas ciklas stimuliuotas po GN?O ka gydytojas? IUI tikslinga siuo atveju?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 19:10)
Taip, kitas mazesnis dar. Abu skirtingose pusese. Gydytoja sake ziuresim pirmadieni, gal ir is to mazesnio kas nors iseis.
Visai nepraeinama? Cia pagal GN? Kelintas ciklas stimuliuotas po GN?O ka gydytojas?  IUI tikslinga siuo atveju?

vat man ir idomu kas buna su tais mazesniais folikulais, suleidus sporgduku.. jie nesprogta? ar nunyksta kazkaip g.gif

GN man daryta senai, berods pries 4 metus. desne puse kazkaip pratekejo kazkur-kaire visai ne.. tik neaisku ar del spazmu kokiu, ar tikrai nepraeinama... bet man folikulai dazniau bresta desnej pusej, tai vistik per tiek laiko turejo pavykti. kartoti GN nenorejau, nematau prasmes, nes uzsazmavimo galimybe visuomet yra.. kam kankinti organizma be reikalo blush2.gif
Atsakyti
Merginos dideles sekmes tam kam IUI ryt 4u.gif Didelis palaikymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 20:19)
vat man ir idomu kas buna su tais mazesniais folikulais, suleidus sporgduku.. jie nesprogta? ar nunyksta kazkaip  g.gif

GN man daryta senai, berods pries 4 metus. desne puse kazkaip pratekejo kazkur-kaire visai ne.. tik neaisku ar del spazmu kokiu, ar tikrai nepraeinama... bet man folikulai dazniau bresta desnej pusej, tai vistik per tiek laiko turejo pavykti. kartoti GN nenorejau, nematau prasmes, nes uzsazmavimo galimybe visuomet yra.. kam kankinti organizma be reikalo  blush2.gif

Man rodos maziukai nunyksta. Kai kada cistom virsta.
O LP tau nesiule?
Atsakyti
Oi oi oi kiek mūsų daug rytoj laimę bandysiančių. Na juk kažkuri visgi turi ištraukti tą laimingą loterijos bilietą. Šitoj temutėj jau virusiukų trūksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 01 balandžio 2012 - 18:33
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 19:31)
Man rodos maziukai nunyksta. Kai kada cistom virsta.
O LP tau nesiule?

daryta ir LP, endo rado jos metu, bet tik 2 st.
dabar dar plius didele mioma uzaugo per stimuliacija, vienu zodziu... baisu man smile.gif
Atsakyti
Nu kažkam iš tokio būrio su IUI tikrai pasiseks 4u.gif

Nors kai mastau tai nežinau nuo ko čia priklauso, kartais viskas lyg į gerą puse ir foliai ir vyro turtas o kaip neigiamas rezultatas taip neigiamas , taip kad nenuspesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 01 balandžio 2012 - 19:03
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 19:50)
daryta ir LP, endo rado jos metu, bet tik 2 st.
dabar dar plius didele mioma uzaugo per stimuliacija, vienu zodziu... baisu man smile.gif

taip nuo stimuliaciju nuo hormonu kiekio miomos auga kaip ant mieliu, as pati turejau mioma isorinei gimdos sienelei 6,5 cm, praita vasara isoperavo, nes sake, jei pavyktu pastoti butu sunku isbesiot grestu persileidimas ir panasiai.... o kokio dydzio tavo mioma, kurioj vietoj ji yra?
Atsakyti