na mano situacija buvo tokia, kad aš per savo PRL gydymo laikotarpį jau buvau ne tik PRL normos pasiekusi, bet jau buvo jis ir per mažas tapęs. Tada bandėme su endokrinologu kelis variantus koreguodami vaistų dozę ir jie baigdavosi tuom, kad PRL padidėdavo. Šis kartas buvo trečias, kai jau PRL per mažas. Aš gydytojai priminiau, kad man tokia dozė netiko. Gydytoja matyt visgi norėjo įsitikinti, kad ji bus neteisi. Taip ir gavosi. Taigi, kad būtų gavęsi kitaip, man jau būtų reikėję ginčytis, nesutikti su gydytojos siūloma vaistų doze. O aš neturėjau jėgų to daryti. Ne tave turėjau omeny, kai minėjau žodį "ginčytis". Suprantu, kad gydytojai ne Dievai. Suprantu, kad kažkokį sprendimą mano atveju dėl per mažo PRL reikėjo priimti, bet... tiesa ta, kad ne visada ir visų labai giriama S, priima teisingus sprendimus. O koks sprendimas mano atveju teisingiausias, aš vis dar nežinau, nes vienos tabletės per dieną man per mažai, kas antrą dieną pusantros -per daug. Kad ir nuvylė mane gydytoja, bet vis tiek pas ją gydausi, stengiuosi viską daryti kaip ji siūlo, nes aš nesu pati sau daktarė.
Sveikos,
ar reikai vyrui susilaikyti (t.y. netureti santykiu) kazkaiek pries IUI? jei ryt vakare IUI, ar galima siandien , ar geriau nereikia? kaip rekomenduoja gydytojai daryti tokiais atvejais?
ir klausimas dar kur laikyti indeli ta geri vezant i klinika, minejo siltai..
ar reikai vyrui susilaikyti (t.y. netureti santykiu) kazkaiek pries IUI? jei ryt vakare IUI, ar galima siandien , ar geriau nereikia? kaip rekomenduoja gydytojai daryti tokiais atvejais?
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 18:17)
Sveikos,
O, ir as siryt sia dilema sprendziau, vakar buvo namu darbai, o ryte kaxko sona maust pradejo, tai nusprendziau, kad jei vdrug tai O, nepamaisys dar karta paisdykauti . Iki ryt vakaro vyrui poilsis.
O vezti galima paprasciausiai uz maikes uzsikisus, kad kuno temperatura butu.Maniskis taip veza, bet mums iki klinikos trys min masina..
Nu va, ovitrelis suleistas, laukiam sprogimo, jei jo dar nebuvo.
Glamour, suprantu tavo nepasitikejima gydytojais, pas juos tu pacientu tiek, kad jie nebespeja normaliai isigilint. Ir mane irgi pradeda kankinti abejones, ar viskas teisingai parinkta, ar vaistai buten man parinkti. Ir kuo toliau i miska, abejoniu daugiau. Gal todel, kad vis nepavyksta..
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 17:40)
O, ir as siryt sia dilema sprendziau, vakar buvo namu darbai, o ryte kaxko sona maust pradejo, tai nusprendziau, kad jei vdrug tai O, nepamaisys dar karta paisdykauti . Iki ryt vakaro vyrui poilsis.
O vezti galima paprasciausiai uz maikes uzsikisus, kad kuno temperatura butu.Maniskis taip veza, bet mums iki klinikos trys min masina..
Glamour, suprantu tavo nepasitikejima gydytojais, pas juos tu pacientu tiek, kad jie nebespeja normaliai isigilint. Ir mane irgi pradeda kankinti abejones, ar viskas teisingai parinkta, ar vaistai buten man parinkti. Ir kuo toliau i miska, abejoniu daugiau. Gal todel, kad vis nepavyksta..
tai kaip suprantu susilaikymas nera butinas pries IUI? nes kazkada kai dare spermograma, tai rekomendavo kelias dienas susilaikyti
del pasitikejimo gydytojais as irgi klp jau niekuo nebepasitikiu, man atrodo pinigu darymo masina veikia cia su nevaisingomis seimomis, bet i vln neprilakstysi, o ir ten kazin kaip
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 18:46)
tai kaip suprantu susilaikymas nera butinas pries IUI? nes kazkada kai dare spermograma, tai rekomendavo kelias dienas susilaikyti
del pasitikejimo gydytojais as irgi klp jau niekuo nebepasitikiu, man atrodo pinigu darymo masina veikia cia su nevaisingomis seimomis, bet i vln neprilakstysi, o ir ten kazin kaip
Ne, tiesa sakant, jei nebutu maude pilvo, vyro buciau siandien nejudinus. Tai tu gal pasilik jo daugiau rytojui ).
O tu pas ka lankaisi?
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 16:17)
Sveikos,
Sveikutė,
man irgi buvo aktualus šis klausimas ir paklausiau dr.-sakė, kad šiandien nedaryti ND, tai gausis kaip ir dvi dienos susilaikymo. Bet aš manau, kad čia l.individualu, nes mūsų atveju maniškio turtas taip greit neatsinaujina, todėl geriau patausoti jį prieš IUI
Beje, man pirmoji IUI rytoj, šiandien leidausi Ovitrelį, bet dar nieko nejaučiu.Sėkmės ir kitoms, darysiančioms šią procedūrą
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 17:57)
Ne, tiesa sakant, jei nebutu maude pilvo, vyro buciau siandien nejudinus. Tai tu gal pasilik jo daugiau rytojui ).
O tu pas ka lankaisi?
O tu pas ka lankaisi?
streso varo man tas rytojus.
esu buvusi vena stimuliacija pas S. dabar jau keli metai pas D. lankausi..
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 01, 17:59)
Sveikutė,
man irgi buvo aktualus šis klausimas ir paklausiau dr.-sakė, kad šiandien nedaryti ND, tai gausis kaip ir dvi dienos susilaikymo. Bet aš manau, kad čia l.individualu, nes mūsų atveju maniškio turtas taip greit neatsinaujina, todėl geriau patausoti jį prieš IUI
Beje, man pirmoji IUI rytoj, šiandien leidausi Ovitrelį, bet dar nieko nejaučiu.Sėkmės ir kitoms, darysiančioms šią procedūrą
maniskio turtas kadaise geras buvo, net labai, bet paskutiniu metu niekas ir nebetikrino.. tai net nezinau, gal ir palaukti geriau, ypac kai mano folikulai vakar 15-17 mm tebuvo, tai neturetu siandien tikrai ovuliuot, o ypac nieko nejauciu.. labaiu skauda desne puse kuriuoje daug maziuku apie 10 mm folikuliuku
Aisku. As irgi jei ne pas S, tai pas D eiciau. Tai musu rytoj net trys???Sekmes dideliausios judviem!
Pas maniski irgi ne prudai tu grikiuku, bet surizikavau. Dabar maitinu ir ilsinu:)
Pas maniski irgi ne prudai tu grikiuku, bet surizikavau. Dabar maitinu ir ilsinu:)
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 18:07)
Aisku. As irgi jei ne pas S, tai pas D eiciau. Tai musu rytoj net trys???Sekmes dideliausios judviem!
nu panasu kad trys rytoj laime bandysim
p.s. o kikokie pas jus folikulai uzauge, as nerimauju, kad pas mane mazoki..
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 18:10)
oi merginos visoms kuo didziausios sekmes rytoj kumstukai suspausti uz visas jautruole, shira, solopgang.
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 01, 19:10)
Pas mane, deja, tik vienas. Kitas toks su dideliu klaustuku. Tai penktadieni buvo 15 mm atrodo.
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 01, 19:14)
oi merginos visoms kuo didziausios sekmes rytoj kumstukai suspausti uz visas jautruole, shira, solopgang.
Aciu uz palaikyma Man labai tikejimu viskuo pastaruoju metu truksta..
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 01, 18:14)
aciu uz palaikyma gal ir paciai man viltis atsiras, o dabar atrodo kad viskas tik negeryn... :/
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 04 01, 18:37)
Pas mane, deja, tik vienas. Kitas toks su dideliu klaustuku. Tai penktadieni buvo 15 mm atrodo.
o tas kitas mazesnis dar? del ko su klaustuku?
pas mane trys, bet visi toje puseje, kuri pagal nuotrauka nepraeinama tai nzn nzn