QUOTE(Glamour @ 2012 04 01, 01:38)
nė nežinau
, daktarė paminėjo, kad per didelis ir liepė didint vaistų normą. Man daugiausia 50 ( vienetų nepamenu) yra buvęs.
Sheila, aš laikausi visai gerai tik , kad vis dar su temperatūra, bet kad man ji po stimuliuoto ciklo visada prieš mmm būdavo pakilusi šiek tiek , tai gal čia viskas OK. Eisiu jau pirmadienį į darbelį.
Galvoju, gal ir aš tada pataupysiu ir hcg nedarysiu nebent mmm vėluotų.
pas mane su prolaktinu ir problema, tik as jau kiekviena diena geriu po tablete ir nesiruosiu ju nutraukti , taip laikosi ant 200-300 (ciklo gale) , o tais kitais vienetais , kur pas S matuoja tai buna 10-12 (ciklo pradzioje) ir sake yra geras, dar kazkaip ji sako gal reiktu bandyt mazint vaistus, bet kadangi as jau metai kaip su juo kovoju tai jau isbandzius buvau daug ivairiu mazinimo budu ir geriau kas antra diena po pilna , kas antra diena po puse, lyginem dienom pilna- nelyginem po puse, kasdien po puse , menesi buvau negerus visai ir kiekviena men dariausi prolaktino tyrimus ciklo gale tad maciau kas keiciasi , tai kai S sake kad gal mazinti nes jau stabilizavosi tai sakiau jokiu budu nes zinau kad jis gris . tada pavarte mano tyrimus ir pamatem kad tikrai dabartinis variantas yra geriausias tad pasilikom po pilna tablete kasdien
kazkodel ir man stimuliuotose cikluose temperatura pries mmm atsiranda. visokiu dalyku buvau prisiskaicius tai sakau gal organizmas atmeta kaip svetimkuni, tad kai posidariau hcg anksciau nei mmm 4 dienos tai pamaciau kad jis neigiams, o kuno temp vistiek sukilo tad mastau gal tiesiog tai reakcija ir tiek.
o as tai dabar nutariau darytis hcg kiekviena cikla, nes noriu paziuret ar bent kabinasi, o jei suzinau kad jis neigiamas tada nebegeriu dufo ir jau planuoju kita cikla. nes as po O amzinai nescia
, tai negaliu nei to nei ano daryt, o kai suzinau anksciau , tai visi nestumo pozymiai isgaruoja ir man ramu
. pas mus ligoninej hcg nesiekia 30lt , tad man ju netaip gaila kaip savo nerveliu, kurie tikrai jau itempti , o tos kelios dienos man tikrai labai daug ka reiskia... ir dabar sakiau darysiu anksciau hcg ir nelauksiu kaip S sake, jei bus neigiams jau ruosiuos kitam ciklui , man taip daug lengviau ... o kiekviena juk elgiames taip kaip mums atrodo geriausia, tad glamour jei manai kad tau nereikia to hcg tai tu jo ir nedaryk
bet as manau kad tau ji teks darytis , niu labai labai tikiuosi
as labai labai labai uz tave sergu , turbut labiau nei uz save
. tik nesupykit mergytes , zinau mes visos vertos buti mamomis ir tikrai visos jomis busim