Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(meskute102 @ 2012 03 31, 17:51)
gitana , kaip tu ?

Na lyg gerai, tik nakti kažko nemiegojau nes kažko pykino mane , sakau gal užvalgiau ka???? 4u.gif
O šiaip nelabai kažka jaučiu, na kartais šonas vienas ties liemeniu toks ir spaudžiantis, atrodo. g.gif Bet kad anksti dar su pojučiais . 4u.gif
Bet kad skaudetu kai tau meskute , tai ne, nors dufa ir naudoju po 2 tabletes, ir naudosiu 14 dienu. Man tik apetitas padideja nuo jo ax.gif
Papildyta:
Sumi kažkaip nujaučiu kad tau pavyko 4u.gif
Papildyta:
Sobo kaip tu , kaip slogyte ???? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 31 kovo 2012 - 17:03
Kaip bus taip bet kad nelabai tu simptomu pas mane nei su (.)(.) kazkokiu butu pokyciu, viskas kaip buve, nei jautru nei dar kas , tai abejoju kad pavyko blush2.gif O ir bendra kuno temperatura juk jei pavyko pakiltu bet man 36.8 36,6 tai suduks jauciu. Nors as esu linkus i auksta tempeatura man daznai buna 37 ir po ovulaiciju man ji laikydavosi 37.2 cia kiekviena menesi taip budavo o dabar nera jos lotuliukas.gif bet pasvajot galima kad nestuke.gif kol dar gali lotuliukas.gif kai jau memes pasirodys baigsis svajos , nebebus kam pojuciu priskirt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 31 kovo 2012 - 17:34
mergaites, o kiek valandu turetu praeit po paskutines gonal dozes leidziantis ovitreli? intrukcijoj raso minimum 24 val, o man teks leistis po 10 val tiktai g.gif ar cia nieko tokio kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 03 31, 16:21)
Cia tu judriuju viename ml tiek? Ar is viso?
O kai pastojot naturaliai, nebandet daryti spermogramos, kad paziureti, kiek tuo metu buvo?

cia viename apie 4..o viso apie 12 mln.. ne prudai.. Kai pastojau, nedarem, bet kadangi per pora metu tada priderem tikrai ne 1 ir ne 2 spermogramas, tai mazdaug zinomi skaiciai.. kartais ju net ivf neuztekdavo..kartais vos pakako iui..kartais biski geriau, bet vistiek nieko gero..Gyd. sako, kad neaisku, ar gautusi vel naturaliai, nes cia tikrai nera labai lengva su tokiais skaiciais..

o dabar skart turiu klausimeli.. nepamenu kaip man anksciau budavo po iui, bet siandien grizau namo ir uz valandos taip stipriai pradejo maust pilvo apacia..kaip butu pirma mm diena, ir dar tokia pagerinta..skaudejo kokias 30 min, vienu momentu net rankos drebet pradejo..o kai skausmai praejo, tad skrandi pradejo skaudet doh.gif ir iki siol jautrus, nors siaip tokiu problemu nebuna .. tai idomu ar kam kazkas panasaus buna po iui g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 31, 23:14)
cia viename apie 4..o viso apie 12 mln.. ne prudai.. Kai pastojau, nedarem, bet kadangi per pora metu tada priderem tikrai ne 1 ir ne 2 spermogramas, tai mazdaug zinomi skaiciai.. kartais ju net ivf neuztekdavo..kartais vos pakako iui..kartais biski geriau, bet vistiek nieko gero..Gyd. sako, kad neaisku, ar gautusi vel naturaliai, nes cia tikrai nera labai lengva su tokiais skaiciais..

o dabar skart turiu klausimeli.. nepamenu kaip man anksciau budavo po iui, bet siandien grizau namo ir uz valandos taip stipriai pradejo maust pilvo apacia..kaip butu pirma mm diena, ir dar tokia pagerinta..skaudejo kokias 30 min, vienu momentu net rankos drebet pradejo..o kai skausmai praejo, tad skrandi pradejo skaudet doh.gif ir iki siol jautrus, nors siaip tokiu problemu nebuna .. tai idomu ar kam kazkas panasaus buna po iui  g.gif

Man po 1 IUI buvo tokie pojuciai ir skausmai. Buvo trys neovuliave foliai, tad manau daugmaz kartu ir ovuliavo visi. Tai jei pas tave dabar ne vienas buvo ir neovuliave, gali but, kad taip jautei juos ovuliuojant.
Skausmelis tikrai gali but nemenkas.
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 31, 22:14)

o dabar skart turiu klausimeli.. nepamenu kaip man anksciau budavo po iui, bet siandien grizau namo ir uz valandos taip stipriai pradejo maust pilvo apacia..kaip butu pirma mm diena, ir dar tokia pagerinta..skaudejo kokias 30 min, vienu momentu net rankos drebet pradejo..o kai skausmai praejo, tad skrandi pradejo skaudet doh.gif ir iki siol jautrus, nors siaip tokiu problemu nebuna .. tai idomu ar kam kazkas panasaus buna po iui  g.gif

nors po IUI visalaik maude sonus, antrad irgi taip trumpai suriete lyg pirmoji mm diena kaip tu sakai ir nugara skaudejo ir pilva belekaip , o dar pasirode kraujuko net , tai ginius sake kad cia galejo sproginet neovuliave foliai . vat taip vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 03 31, 08:43)
Tai ir norėjau konkrečius skaičiukus sužinoti  ax.gif

nė nežinau blush2.gif , daktarė paminėjo, kad per didelis ir liepė didint vaistų normą. Man daugiausia 50 ( vienetų nepamenu) yra buvęs.
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 03 31, 11:56)
Aciu, truputi nuraminai 4u.gif . O kaip tu taip tiksliai zinai ovuliavijos laika? Ar tikrinais keliskart pries IUI? Ar tiesiog zinai pagal pojucius.
Jei sikart nepavyks, su femara daugiau nesistimuliuosiu. Su clostu abu kartus buvo po kelis folius.
Tiesa, hcg ir as nesidariau nei karto. Jei testas nei seselio nerodo, nemetau pinigu..
Sumi, man tavo visi pozymiai nestukiski. Jauciu, galesim sveikint smile.gif

Tąkart buvo ir stipresnis kiaušidžių diegimas ir kraujo lašiukai po to, kai kiekvienas ovuliavo, tai ir žinau. Šį kart nė neįtariu, nes viskas visiškai kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 31, 15:59)
deja deja, po dar dvieju doziu ir dvieju paru mano folis praktiskai nepaaugo, na 1 mm... gyd siulo cikla nutraukti,nes sake is viso vaizdas toks,kad as tu vaistu ne nesileisciau... taip,kad visa baigiu, paliksiu toliau cikla naturaliai. greiciausiai kaip visada turesiu cista ir teks kita men vel ryt kt,kad vel galeciau startuoti su kitais vaistais... verysad.gif

ne nu baik, šitaip programuoti negalima nono.gif . Sutarkim geriau tokį scenarijų: tu nebegeri vaistų ir natūraliai folis užauga ir ovuliuoja tik vėliau nei įprasta. Pasiskaityk apie šalavijo arbatą, gal tau padėtų, jei gertumei iki O. Laikykis mergyt 4u.gif
Papildyta:
Sheila, aš laikausi visai gerai tik , kad vis dar su temperatūra, bet kad man ji po stimuliuoto ciklo visada prieš mmm būdavo pakilusi šiek tiek , tai gal čia viskas OK. Eisiu jau pirmadienį į darbelį.
Galvoju, gal ir aš tada pataupysiu ir hcg nedarysiu nebent mmm vėluotų.
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 31, 22:14)

Kitoje temoje naturaliai pastojo mergina, pas kurios vyra is viso buvo tik 2 mln. spermatozoidu visame ejakuliate. Visokiu stebuklu buna...

O man idomu, ar po spermos paruosimo pries IUI tas judriuju bendras kiekis lieka panasus, pamazeja, padideja? Jau klausiau kitame skyrelyje, bet cia gal daugiau bus galinciu pasidalinti tokia informacija. Jei pas mus atlikus spermos tyrima bus pvz. 12 mln. judriu spermatozoidu (is viso), tai ar galima tiketis, kad ir po "atplovimo" tiek liks? Ar vis tik sumazes ju?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 04 01, 01:38)
nė nežinau  blush2.gif , daktarė paminėjo, kad per didelis ir liepė didint vaistų normą. Man daugiausia 50 ( vienetų nepamenu) yra buvęs.
Sheila, aš laikausi visai gerai tik , kad vis dar su temperatūra, bet kad man ji po stimuliuoto ciklo visada prieš mmm būdavo pakilusi šiek tiek , tai gal čia viskas OK. Eisiu jau pirmadienį į darbelį.
Galvoju, gal ir aš tada pataupysiu ir hcg nedarysiu nebent mmm vėluotų.

pas mane su prolaktinu ir problema, tik as jau kiekviena diena geriu po tablete ir nesiruosiu ju nutraukti , taip laikosi ant 200-300 (ciklo gale) , o tais kitais vienetais , kur pas S matuoja tai buna 10-12 (ciklo pradzioje) ir sake yra geras, dar kazkaip ji sako gal reiktu bandyt mazint vaistus, bet kadangi as jau metai kaip su juo kovoju tai jau isbandzius buvau daug ivairiu mazinimo budu ir geriau kas antra diena po pilna , kas antra diena po puse, lyginem dienom pilna- nelyginem po puse, kasdien po puse , menesi buvau negerus visai ir kiekviena men dariausi prolaktino tyrimus ciklo gale tad maciau kas keiciasi , tai kai S sake kad gal mazinti nes jau stabilizavosi tai sakiau jokiu budu nes zinau kad jis gris . tada pavarte mano tyrimus ir pamatem kad tikrai dabartinis variantas yra geriausias tad pasilikom po pilna tablete kasdien blush2.gif

kazkodel ir man stimuliuotose cikluose temperatura pries mmm atsiranda. visokiu dalyku buvau prisiskaicius tai sakau gal organizmas atmeta kaip svetimkuni, tad kai posidariau hcg anksciau nei mmm 4 dienos tai pamaciau kad jis neigiams, o kuno temp vistiek sukilo tad mastau gal tiesiog tai reakcija ir tiek.
o as tai dabar nutariau darytis hcg kiekviena cikla, nes noriu paziuret ar bent kabinasi, o jei suzinau kad jis neigiamas tada nebegeriu dufo ir jau planuoju kita cikla. nes as po O amzinai nescia doh.gif , tai negaliu nei to nei ano daryt, o kai suzinau anksciau , tai visi nestumo pozymiai isgaruoja ir man ramu blush2.gif . pas mus ligoninej hcg nesiekia 30lt , tad man ju netaip gaila kaip savo nerveliu, kurie tikrai jau itempti , o tos kelios dienos man tikrai labai daug ka reiskia... ir dabar sakiau darysiu anksciau hcg ir nelauksiu kaip S sake, jei bus neigiams jau ruosiuos kitam ciklui , man taip daug lengviau ... o kiekviena juk elgiames taip kaip mums atrodo geriausia, tad glamour jei manai kad tau nereikia to hcg tai tu jo ir nedaryk mirksiukas.gif
bet as manau kad tau ji teks darytis , niu labai labai tikiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif as labai labai labai uz tave sergu , turbut labiau nei uz save blush2.gif . tik nesupykit mergytes , zinau mes visos vertos buti mamomis ir tikrai visos jomis busim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 01 balandžio 2012 - 10:48
QUOTE(*River* @ 2012 04 01, 10:02)
Kitoje temoje naturaliai pastojo mergina, pas kurios vyra is viso buvo tik 2 mln. spermatozoidu visame ejakuliate. Visokiu stebuklu buna...

O man idomu, ar po spermos paruosimo pries IUI tas judriuju bendras kiekis lieka panasus, pamazeja, padideja? Jau klausiau kitame skyrelyje, bet cia gal daugiau bus galinciu pasidalinti tokia informacija. Jei pas mus atlikus spermos tyrima bus pvz. 12 mln. judriu spermatozoidu (is viso), tai ar galima tiketis, kad ir po "atplovimo" tiek liks? Ar vis tik sumazes ju?

Gali ir sumažėti ir padidėti. Tik nežinau nuo ko priklauso. 2 IUI po praskiedimo jų padaugėjo. 3 IUI, paskutinį kartą , buvo 22 ml, po praskiedimo liko 20 mln, nes apskritai labai mažai spermos turėjome.
Atsakyti
Meskute (Sheila), ačiū už palaikymą ir gražius norus 4u.gif . Susigraudinau net.
Gailiuosi, kad man tvirtybės pritrūko pasiginčyti su S. Nes aš jau irgi žinojau, kad man per maža ta dozė bus. Gerai, kad tu papasakojai savo analogišką situaciją. Nes su kiekvienu dakataru reikia žinoti, kaip egtis, kad nenukentėt.
Pasigyriau vakar, kad jokių pojūčių neturiu, o šiandien (.)(.) taip skauda , kaip votis. Man nuo padidėjusio PRL visad taip. Dar stebiuosi, kad strėnų neskauda. Aš tik kremtuosi jau dėl pinigėlių, nes jau tiek per pusmetį išleidom, kad jau nedaug betrūktų iki IVF. Tai kai pradedu skaičiuoti, tai norisi pataupyti kiekvieną lituką. Bet , kad aš emocijų žmogus. Mane visas tas konvejeris tiek įsukęs yra, kad kartais tikrai atrodo mažiau nervinsiuosi, jei tiesiog atliksiu tai, kas siūloma daktaro. Dažnai išleisti pinigėlius gydymuisi atrodo paprastesnis sprendimas išspręsti savo problemą. Aš nebesu tikra, ar šitas kelias yra teisingas. Kartais tikrai atrodo, kad tiesiog geriau būtų viską palikti likimo valiai. verysad.gif
Papildyta:
Bet tai koks absurdas, kad reikia ginčytis su savo daktaru. Aš tikėjausi, kad gyd. Salygienė kitokia, bet , deja, aš ja jau ne kartą labai nusivyliau. Gyd. Diržauskas, pas kurį gydžiausi beveik du metus mane taip pat nuvylė. Kiekvienas savaip. Tik iškyla dilema, kad nebėra daugiau pas ką verta gydytis Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 04 01, 14:37)
Bet tai koks absurdas, kad reikia ginčytis su savo daktaru. Aš tikėjausi, kad gyd. Salygienė kitokia, bet , deja, aš ja jau ne kartą labai nusivyliau. Gyd. Diržauskas, pas kurį gydžiausi beveik du metus mane taip pat nuvylė. Kiekvienas savaip. Tik iškyla dilema, kad nebėra daugiau pas ką verta gydytis Klaipėdoje.

ne glamour as nesigincijau su S schmoll.gif as visada darau ka ji liepia tik jai priminiau kad as visokius variantus esu isbandzius , nes tikrai taip ir dariau , o ne tik galvojau kas butu jeigu butu. gal parasiau taip kad pasirode kad gincyjausi bet tikrai ne schmoll.gif tik pasakiau jai kad dabar mano prolaktinas stabilizavosi ir jauciuosi labai gerai , tad ir pervertem visus tyrimus o ju buvo nemazai , nes mano ciklai apie 26d , o kiekviena cikla darydavausi tai ir turejo is ko vaizdeli susidaryt. blush2.gif na jinai gal norejo kad maziau tos chemijos i save kistume g.gif o tu juk buvai rasius kad tau ir mazokai to prolaktino buvo tai gal del to bande sumazint doze... g.gif man kai ji pamate kad yra 10 sake noretu siek tiek kad butu daugiau... bet kita cikla jau buvo virs 11 tai jai patiko sake dabar labai gerai... g.gif
na o jei nusivylei gal verta pertrauka padaryt g.gif bet zinai tiek ji tiek dirzauskas stengesi jums padeti tik jie ne dievai... as kai ejau pas ja tai nejau su ta mintim kad tikrai mums pavyks bet labai tikimes kad ji stengsis mums padeti kiek gales... as ir galvoju kartais kas bus jei nepavyks kas tada... kada reikes sustoti... bet mes su vyru siai dienai sakem iki metu galo bandysim iui su pertraukom , su stimuliacijom ir jei ne tada metu gale o gal ir kitu metu pradzioje ivf.... labai tikimes kad to neprireiks bet D keliai nezinomi ....
Atsakyti