Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Solopgang @ 2012 03 31, 15:23)
SOS. gal kas turite likusiu diphereline 0.1  vaistu (reikia dvieju, bet gerai butu nors viena doze). Klaipeda

p.s. pirmadieni galeciau nupirkti ir atiduot 4u.gif

gal kas aplinkiniuose miestuose turit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 30, 20:26)

Kaip laikaisi šiandien? Na , mergyt, juk vienas geriau nei nulis. Gal užteks ir to vieno folio stebuklui įvykti. Laikykis. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

deja deja, po dar dvieju doziu ir dvieju paru mano folis praktiskai nepaaugo, na 1 mm... gyd siulo cikla nutraukti,nes sake is viso vaizdas toks,kad as tu vaistu ne nesileisciau... taip,kad visa baigiu, paliksiu toliau cikla naturaliai. greiciausiai kaip visada turesiu cista ir teks kita men vel ryt kt,kad vel galeciau startuoti su kitais vaistais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 31, 15:59)
deja deja, po dar dvieju doziu ir dvieju paru mano folis praktiskai nepaaugo, na 1 mm... gyd siulo cikla nutraukti,nes sake is viso vaizdas toks,kad as tu vaistu ne nesileisciau... taip,kad visa baigiu, paliksiu toliau cikla naturaliai. greiciausiai kaip visada turesiu cista ir teks kita men vel ryt kt,kad vel galeciau startuoti su kitais vaistais... verysad.gif

o jeigu sprogduka leist ar jis nesuveiktu g.gif gal jis ta foli susprogdintu ir cistos nebutu , tada nenueitu du ciklai veltui . Na mano nemediciniska logika, nezinau kaip yra ten ar galima taip suzaist ar ne blush2.gif

Tikrai nenusimink, turi atitaikyt tuos vaistukus, juk nezinai kaip organizmas viska priims, reikia but kantriai , kelinta cd tau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 31 kovo 2012 - 15:49
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 31, 15:59)

nu mergyt labai gaila verysad.gif , neliudekit tiesiog ginei sunku buvo parinkti jums vaistukus, juk pirma stimuliacija , kita bus superine ir labai tikiuosi paskutine mirksiukas.gif 4u.gif

sumi , matai kiek tau pozymiu , smagu, gal tikrai pavyko laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 31, 16:33)
nu mergyt labai gaila  verysad.gif , neliudekit tiesiog ginei sunku buvo parinkti jums vaistukus, juk pirma stimuliacija , kita bus superine ir labai tikiuosi paskutine mirksiukas.gif  4u.gif
sumi , matai kiek tau pozymiu , smagu, gal tikrai pavyko laikau kumstukus  4u.gif

Ai nieko cia reiksmingo, buna del gelezies trukumo tas skonis o nesenai ir buvo ant ribos kraujukas tai nereikia kolkas kreipti demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 31, 16:21)
o jeigu sprogduka leist ar jis nesuveiktu  g.gif  gal jis ta foli susprogdintu ir cistos nebutu , tada nenueitu du ciklai veltui . Na mano nemediciniska logika, nezinau kaip yra ten ar galima taip suzaist ar ne  blush2.gif

Mano folis per mazas,kad ji sprogdinti...
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 31, 16:53)

Ginius geriausiai zino ka daryt , man buvo taip kad irgi neuzaugo folis nutraukem gydima bet jis vistiek uzaugo ir buvo ovuliacija, mate skyscio o kitas folis pavirto cista teko irgi daryt pertrauka doh.gif

tai kogero vistiek reikia daryt ND kuri laika mazum uzaugs ir sprogs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 31 kovo 2012 - 16:07
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 31, 16:53)

o koki maziausia folikula galima sporgdinti, kad pavyktu, bent jau tikimybe kad butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 31, 12:46)
siaip nesidziaugiu kad vis prisijungia nauju nariu galetu nei vienos daugiau nebut bet sveika prisijungusi ir ramaus laukimo smile.gif kiek pries tai laiko nesiseke pastot, del kokiu priezasciu manau vism idomu smile.gif

na galiu parasyt trumpai: pries 2 metus susilaukem naturaliai dukrytes..bet sakau, kad cia stebuklas, nes problemos su mb. Labai jau mazi tu milijonu.. budavo ir tik 1 mln ir keliais daugiau...na tai seke kruva tyrimu, paseliai, antibiotikai, vitaminai ir t.t. isbandem tada 2 iui, bet po to padarem pertrauka, kurios metu pavyko.. si karta vel bandom kazkur grubiai 1.5 metu naturaliai, jau vel atlikti tyrimai, paselis, vel gyd. pasiulymas daryti iui, nes vos 4 mln..
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 31, 17:13)
vel gyd. pasiulymas daryti iui, nes vos 4 mln..

Cia tu judriuju viename ml tiek? Ar is viso?
O kai pastojot naturaliai, nebandet daryti spermogramos, kad paziureti, kiek tuo metu buvo?
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2012 03 31, 17:12)
o koki maziausia folikula galima sporgdinti, kad pavyktu, bent jau tikimybe kad butu  g.gif

17-18mm
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 03 31, 17:05)

tai kogero vistiek reikia  daryt ND kuri laika  mazum uzaugs ir sprogs  smile.gif

tai ir darysim,bet pas mane beda ta,kad foliai nesprogsta ir kas men cistos susidaro,kai su kt jos atskraciau,tai dabar vel gavau per nosi doh.gif

na ziuresiu,gal netycia dar ka pajusiu,bet siaip vaizdelis nestimuliuotam cikle sake geresnis buna nei pas mane dabar...
Atsakyti
gitana , kaip tu ?

ir kaip kitos merginos Sobo , kaip glamour ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 31 kovo 2012 - 17:02