Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

[quote=Sumi,2012 03 30, 22:00]
na sveikos o kaip as ... laikausi... nuo vakar pradejau dufa gert ir vel kaip ir praeita cikla labai jau maudzia pilva , nu kazkaip nemalonu visa diena ir vis atrodo kad tuoj tuoj pramus mmmm.... ir dar siandien taip duria i pilvo apacia, matyt nuo dufo, savo ginei tai sakiau tai ji sako bet dufo reikia na o jei pastosi tada pakeis ji i kazka g.gif o dar koks siandien skausmas kairiame sone tai vis glosciau ir glosciau ji kazkaip jei greiciau paeinu tai ir pradeda skaudet. kazkaip net apie cistas pagalvojau bet kad ju neteko turet tai ir skausmo nezinau ....zodziu man siandien skauda....
[/quote]
As tavo drauge irgi draugauju su pilvo skausmais nuo IUI, kada testukus zadi daryt? Buvo nurime skausmai keleta dienu o siandien apiat atrodo kad gnybtu kas vidui ir taip jau nesilpnai , labai jau keisti pojuciai . bet siaip nestukisku pozimiu nepasireiskia , dar ir tebeteplioja po kelis lasiukus. doh.gif As maziausiai iki kitos savaites galo lauksiu ir gadinsiu testa jei nepasirodys smile.gif
[/quote]

kaip tik norejau taves paklausti ar tau dar teplioja. o gine sake kad taip teplioti gali ir tia viskas gerai ane?
man kazkaip pastebejau kad kai geriu dufa man tempia sonus, skauda ir maudzia pilva... staigiau pasisuki ir jau atrodo kad plys kazkas viduj...
na o del testu zinok bijau juos ir daryt nes praeita men dariau NT ir jau maciau vaiduoklius ir hcg ejau daryt kaip ant sparnu ... deje ... todel si karta turbut lauksiu hcg dienos... nors kita savaite gal kalbesiu kitaip... turiu puodeli nuo praeito karto gal per velykas pagadinsiu blush2.gif
Atsakyti
antradieni kai jau cia supanikavusi buvau del kraujavimo ir skausmu tai kraujukas buvo vienkartinis reiskinys, treciad dar pakankamai tepliojo vakar ir siandien jau po kelis lasiukus bet tebeteplioja ginius sako is dalies patinka mano simptomai lyg ir viskas gerai, siule ateiti apsiziureti jei neramu bet bijau apziuros nenoriu kad klibintu kolkas mane lotuliukas.gif as irgi tikriausiai ant velyku jei nesulauksiu kazka bandysiu daryt ax.gif po iui tai grynai kiausides skaudejo abejuose sonuose zemai ir tempe, dabar atrodo pacia gimda cia gnybia visaip bet jau ne kiausides, viskas auksciau skauda g.gif

del skausmu jei nebeina istvert man sake kad galima ibumetino 400mg arba nospos isgert mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 30 kovo 2012 - 21:21
QUOTE(maika @ 2012 03 30, 21:08)
Balionas už info statistikai  4u.gif Įstaiga ir gyd. nepasikeitė?  ax.gif
Koks dabar PRL? Kiek, kaip keičiasi?

prolaktino hormonas. Nu gi padidėjo vėl rolleyes.gif

Sumi, man tai neskauda niekad tiek, kad nospą gert reikėtų, bet kartais erzina tempimas. Aš nič nieko šįkart nejaučiu. Tik (.)(.) pajautrėjo jau. Net duphastoną pradėjus gerti nelabai kokių požymių atsirado. Gal dėl to, kad gulimas režimas dėl ligos buvo.
Man HCG paskirtas balandžio 4 d. Merginos, o jūs visad HCG iš ryto darote? Gal nieko tokio, jei vakare priduočiau kraujuką? Man labai nepatogioj vietoj klinika randasi. Iš darbo atsiprašinėt nenorėsiu, nes ir taip biuletenį daugiau nei savaitei turėjau, nenoriu alyvos pilti į ugnį. Aš išvis galvoju, o koks tikslas tą HCG darytis? O tai aš pasidarau ir tą pačią ar kitą dieną mmm pareina. Tai kam jį tirti? Gal čia pataupyti galima unsure.gif ? Ar čia dėl to liepia tirtis, kad matyt, ar bent kibimas buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 31 kovo 2012 - 00:04
QUOTE(Glamour @ 2012 03 31, 00:51)
prolaktino hormonas. Nu gi padidėjo vėl  rolleyes.gif

Sumi, man tai neskauda niekad tiek, kad nospą gert reikėtų, bet kartais erzina tempimas. Aš nič nieko šįkart nejaučiu. Tik (.)(.) pajautrėjo jau. Net duphastoną pradėjus gerti nelabai kokių požymių atsirado. Gal dėl to, kad gulimas režimas dėl ligos buvo.
Man HCG paskirtas balandžio 4 d. Merginos, o jūs visad HCG iš ryto darote? Gal nieko tokio, jei vakare priduočiau kraujuką? Man labai nepatogioj vietoj klinika randasi. Iš darbo atsiprašinėt nenorėsiu, nes ir taip biuletenį daugiau nei savaitei turėjau, nenoriu alyvos pilti į ugnį. Aš išvis galvoju, o koks tikslas tą HCG darytis? O tai aš pasidarau ir tą pačią ar kitą dieną mmm pareina. Tai kam jį tirti? Gal čia pataupyti galima  unsure.gif ? Ar čia dėl to liepia tirtis, kad matyt, ar bent kibimas buvo?

na man skauda bet dar vaistu tik viena karta geriau nospa, tada tom dienom ovuliacija turejo vykti ir man nemenkai spazmavo. Dabar irgi isitempusi ir kieta ta gimda skauda auksciau viduryje ,kiausides skaudetu sonuose g.gif . Del Hcg man nieks nieko neliepia daryti, atvirgsciai sako kam visos skubat pinigelius leist, kai as paklausiau pasake taip man. Tai tik esu viena karta tedariusi HCG. Dabar nebent du pagaliukus pamatysiu ir darysiu arba jei veluos po dupastono 10 tableciu gera savaite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 31 kovo 2012 - 01:30
QUOTE(Sumi @ 2012 03 31, 02:25)
Dabar nebent du pagaliukus pamatysiu ir darysiu arba jei veluos po dupastono 10 tableciu gera savaite  ax.gif

sumi, nelabai turbut supratau tave, bet ar tau neliepe gert dufo iki tol kol suzinosi ar laukiesi ar ne ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 31, 00:51)
prolaktino hormonas. Nu gi padidėjo vėl  rolleyes.gif

Tai ir norėjau konkrečius skaičiukus sužinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 30, 21:26)
ne. Mano daktare irgi nelaukia 36 val. O pagal save galiu pasakyti, kad Kai tur4jau kelis folius. Vienas ovuliavo maždaug 10val. po ovitrelio suleidimo, o kitas apie 36 val. Pasitikėk daktare, gal užteks ir to vieno folio. Kad tk laiku pataikytumėte IUI padaryti.

Aciu, truputi nuraminai 4u.gif . O kaip tu taip tiksliai zinai ovuliavijos laika? Ar tikrinais keliskart pries IUI? Ar tiesiog zinai pagal pojucius.
Jei sikart nepavyks, su femara daugiau nesistimuliuosiu. Su clostu abu kartus buvo po kelis folius.
Tiesa, hcg ir as nesidariau nei karto. Jei testas nei seselio nerodo, nemetau pinigu..
Sumi, man tavo visi pozymiai nestukiski. Jauciu, galesim sveikint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 31, 08:34)
sumi, nelabai turbut supratau tave, bet ar tau neliepe gert dufo iki tol kol suzinosi ar laukiesi ar ne ?  blush2.gif

labukas visom, na as tik skaiciuoju kad mazdaug NT galesiu gadint kai sugersiu dupo 10 tableciu dabar neapsimoka dar, o vartosiu ji iki rezultato kokio nors. Man tik budavo kad 10 tableciu isgeriu tai mm nepasirodydavo per ta laika dar minimum 5 d veluodavo . tai dar ilgai ir nuobdziai laukt rezultato maziausiai 10d smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 03 31, 11:56)
Aciu, truputi nuraminai 4u.gif . O kaip tu taip tiksliai zinai ovuliavijos laika? Ar tikrinais keliskart pries IUI? Ar tiesiog zinai pagal pojucius.
Jei sikart nepavyks, su femara daugiau nesistimuliuosiu. Su clostu abu kartus buvo po kelis folius.
Tiesa, hcg ir as nesidariau nei karto. Jei testas nei seselio nerodo, nemetau pinigu..
Sumi, man tavo visi pozymiai nestukiski. Jauciu, galesim sveikint smile.gif

pozymiai visikai kitokie nei buvo anuose nesekminguose cikluose, bet nesvaigstu ir kolkas nurimusi , labiau laukiu kada praies tos dienos apie nestua negalvoju smile.gif Bet kaip sako kad tik zodziai i dangu ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai seniai nebuvau uzsukus i si skyreli... kazkur pries 3 metus teko darytis kelis iui..bet stebuklo deka, pastojau naturaliai..Kadangi suprantame, jog antra karta tokia laime gali ir nenusisypsot, todel vel kreipemes i vk.. siandien startavom su 1 iui.. Uzejau pas jus, kad jei tik reikia, galiu pasidalint rezultatais, skaiciais...viskuo kas gali but naudinga iui statistikai. 4u.gif

visoms linkiu kuo greiciau pamatyt tuos ishsvajotus II 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 31, 13:38)
Sveikos,

labai seniai nebuvau uzsukus i si skyreli... kazkur pries 3 metus teko darytis kelis iui..bet stebuklo deka, pastojau naturaliai..Kadangi suprantame, jog antra karta tokia laime gali ir nenusisypsot, todel vel kreipemes i vk.. siandien startavom su 1 iui.. Uzejau pas jus, kad jei tik reikia, galiu pasidalint rezultatais, skaiciais...viskuo kas gali but naudinga iui statistikai. 4u.gif

visoms linkiu kuo greiciau pamatyt tuos ishsvajotus II 4u.gif  wub.gif

siaip nesidziaugiu kad vis prisijungia nauju nariu galetu nei vienos daugiau nebut bet sveika prisijungusi ir ramaus laukimo smile.gif kiek pries tai laiko nesiseke pastot, del kokiu priezasciu manau vism idomu smile.gif
Atsakyti
SOS. gal kas turite likusiu diphereline 0.1 vaistu (reikia dvieju, bet gerai butu nors viena doze). Klaipeda

p.s. pirmadieni galeciau nupirkti ir atiduot 4u.gif
Atsakyti
si ta susimasciau , kazkodel jauciu gana nemaza gelezies skoni burnoje , cia tik speliojimai o gal visgi pavyko, bet tas pozymis labai jau itartinas daros , saldu burnoje negaliu , gimda vis dar tebeskauda vakar geriau nospa nes nebegalejau iskest, kazi kuo ci auzsibaigs blush2.gif
Atsakyti