QUOTE(Maidenana @ 2012 03 29, 17:42)
Nei as ten baisiai patyrusi nei ka. Bet su zvakutem tai greitai uzdegima isgydysi, berots, ten viso yra 6 zvakutes, tai 4 bus per akis.
Daktarė net pagyrė, jog pasidariau savarankiškai tyrimus. Pradžioje bijojau, kad ji nesupyktų, kai per atostogų mėnesį-t.y., kai nėjau pas ją po nepavykusio ciklo, ėjau kitur
Išrašė turbo žvakutę (1000mg), šiandien vėl einu ir žiūrėsim kas užaugo.Ginė užsiminė net apie galimybę šiandien daryt IUI, priklausys nuo to, kas užaugo (nors ankstoka būtų-man tik 7 cd, net Puregonas nebaigtas suleisti
). Mat man anksti O vyksta: 10 cd, kartais net 9cd.Bet veju abejones šalin ir spręsim viską vietoj
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 03 30, 00:44)
oi man taip pasakytų, tai aš taip nešvankiai tokiam patarėjui atsakyčiau, kad jam ausys užsiraitytų ir dar necenzūriniais žodžiais, kad paskui niekad nebedrįstų taip juokaut. Kaip minimum bent paklausčiau ar pačiam taip jau p... s niežti, kad jau siūlosi, tegu nesisiūlo, nes MB p..... tooooks įspūdingas, kad į nieką neišmainyčiau" Po viso to nueičau galvą pakėlus. Tai po tokio pasakymo tikėčiaus, kad bent mano vyrui kada į akis tokių nesąmonių nepasakytų, nes galvotų, kad nepaisant to, kad vaikų nepadaro, tai bent daiktą galingą turi ir moka juo naudotis ir žmona patenkinta vaikšto.
O jei tai būtų moteris, tai paklausčiau, ar pati taip užsidegusi vaikus nuo bele ko perėt, kad man pas kaimynus siūlo eiti...
Aš tokios pozicijos, jei jau kas yra toks nachalas, kad sugeba grubiai įžeisti, tai tokių šnekų juokais nuleist neverta, reik parodyt jiems vietą. Įkąst lygiai taip ir dar skaudžiau nei , kad tau įkando.
Va taip. Pikta aš. Geriau su manim nesiraut.
O mūsų aplinkoj tai nemažai kas žino. Kai 6 metai santuokoj, mokslai pabaigti, karjeros padarytos, būstas yra, sunku kažkaip išsisukti. Jei tik konstatuoji faktą, tai taip tik lengviau, bet jei įsiveli į smulkmenas, tai viską tik apsunkini. Paskutiniu metu turėjau tikrai nemalonių pokalbių, kur stereotipinis mastymas apie nevaisingas poras buvo išdėstytas, bet ... aš galvoju, kad čia tų žmonių problema, čia jie labiau tuo klausimu užsiciklinę. Išvis norėčiau, kad šia tema prabiltų televizija, žurnalai. Ar ne laikas mokyti žmones tolerancijos ir etikos ?
Jautruole, jei pas tave uždegimas- pienligė, tai S IUI ir su ja daro. Man abu kartus pienligė buvo.
Ten nebuvo parašyta, jog pienligė-tiesiog daug leukocitų ir kai S. pamatė, ištarė "O my god, gerai, kad viskas laiku"
! Tyrimus dėl chlamidijų ir ueroplazmų esu dariusi, neigiami