Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Įdomiai diskutuojat, merginos mirksiukas.gif
Mums ši tema taip pat buvo labai aktuali, visi kaip užsivedę kartojo: kada pirksit sesutei broliuką, ar buožės esat, kad leidžiat vaikui vienam augt? blink.gif Oi, kaip sunku būdavo, sakiau, kad taupom pinigus, kitąkart atšaudavau, kad gandrų laukiam, tai kelionę planuojam ir t.t.Šiuo metu komentatoriai aprimę thumbup.gif Bet išvada viena- mūsų visuomenė l.netolerantiška, tuoj puola komentuoti ir dar tokiais baisiais žodžiais: galiu tau vyrą savo pasklolinti, jei taviškis negali huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 29, 14:59)
Įdomiai diskutuojat, merginos mirksiukas.gif
Mums ši tema taip pat buvo labai aktuali, visi kaip užsivedę kartojo: kada pirksit sesutei broliuką, ar buožės esat, kad leidžiat vaikui vienam augt? blink.gif Oi, kaip sunku būdavo, sakiau, kad taupom pinigus, kitąkart atšaudavau, kad gandrų laukiam, tai kelionę planuojam ir t.t.Šiuo metu komentatoriai aprimę thumbup.gif Bet išvada viena- mūsų visuomenė l.netolerantiška, tuoj puola komentuoti ir dar tokiais baisiais žodžiais: galiu tau vyrą savo pasklolinti, jei taviškis negali huh.gif

Jo Jo del tu vyro tai tikra tiesa,sako gal pas kaimyna nueik thumbup.gif o as atsaunu,kad nera graziu kaimynu mano laiptineje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 29, 10:20)
O mergaitem nebuna, siaip is lempos aukstas PRG kazin??

man kai buvau pastojus prog buvo virs 60,tai jau kai pamaciau iskart nujauciau kazka gero,nes siaip tokio niekad nebuvau turejus.

O as ziauriai be nuotaikos...8cd, 5 dozes gonal 75 ir tik VIENAS 11mm folis verysad.gif blem, tiek vaistu ir nieko gero verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 29, 17:27)
O as ziauriai be nuotaikos...8cd, 5 dozes gonal 75 ir tik VIENAS 11mm folis  verysad.gif blem, tiek vaistu ir nieko gero  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

console.gif
o gal tas vienas bus kaip tik lemtingas? Jokios konkurencijos, keliaus sau i prieki be jokiu kliuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 29, 12:03)
Labukas,
Maidenana, tavo ats.laukiau labiausiai blush2.gif Kadangi senai skaitau šią temutę, mačiau, kad esi l.patyrusi visais nevaising. klausimais mirksiukas.gif
Ką tik kalbėjau su ginės sesele Edita, šį vakarą priims mane ginė ir išrašys žvakutes, sakė, atsinešti tų tyrimų kopiją ir tikriausiai planuojamas IUI nenuplauks thumbup.gif Viską spėsim, nes IUI 2nį arba 3nį.

Nei as ten baisiai patyrusi nei ka. Bet su zvakutem tai greitai uzdegima isgydysi, berots, ten viso yra 6 zvakutes, tai 4 bus per akis.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 29, 17:27)
man kai buvau pastojus prog buvo virs 60,tai jau kai pamaciau iskart nujauciau kazka gero,nes siaip tokio niekad nebuvau turejus.
O as ziauriai be nuotaikos...8cd, 5 dozes gonal 75 ir tik VIENAS 11mm folis  verysad.gif blem, tiek vaistu ir nieko gero  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nesinervink nieko cia nepadarysi man vos uzaugo su 10 gonal ampuliu bet uzaugo ant galo net 4ri foliai, sako gyditoja kad daznai kiausides nesupranta tu vaistu is pradziu neuzauga o paskui uzsiveda, dar sake nereikia skubet ciklo nurasyti , man po 5 ampuliu pamate kad nieko gero maniau viskas bus bet neleido sustot israse dar tiek pat gonal ir viskas buvo ok nors ciklas ir nusitese ir tik 19cd IUI galejom daryt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 29, 16:12)
Super naujienos, fainai kad tiek laiko pasisekė  thumbup.gif  o natūraliai ar ne tai čia turbūt niekas nesužinos  ax.gif

Aš kaip pastosiu irgi sakysiu, kad natūraliai, na nebent, pastočiau su trynukais, tada jau nelabai išeis meluot į akis visiems, kad natūraliai čia gavos  lotuliukas.gif

Na ji yra uzsienyje, negarantuoju jog naturalia del IVF jog daresi biskuti abejoju bet gal ir daresi , is tiesu tai nesvarbu , smagu kad pagaliau jiem pavyko smile.gif Jai medikai liepe grieztai priaugti svorio nors ji normaliai atrode ne per kuda.
Papildyta:
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 29, 16:27)
Jau aptarėm su vyru ur šitą dalyką - bandysim įsivaikinti. Dėl karjeros nežinau, ir šiaip nesu karjeristė, tai vargiai kas pasikeistų manyje. Turiu omeny, dar ir tai, kad per tris metus kol  laukiam leliuko, nieko doro nenuveikiau.
O čia būten šią dalis reikia kas rytą perskaityti ir nesikrauti pesimistinio bagažo galvoje. smile.gif
Labai džiugi naujiena.  thumbup.gif
Papildyta:
Dar galvoju, kad gal kaip tik gerai būtų kuo giliau pasinerti į kažkokią mėgiamą veiklą, padėsiančią bent kike atsijungti nuo nuolatinės plaanvimo būsenos. Gal reikia perlaužti save pabandyti?  g.gif

As kolkas negaliu pagalvoti eni apie vaikinima nei apie IVF kolkas nenoriu tuo tiket kad gali prireikti net nesvarstau tokiu variantu , o kai mama pasake juk yra ir toks budas tai kone apsizliumbiau dar tam tikrai nepribrendusi psihologiskai blush2.gif

Kolkas galvoju bent keleta metu apie karjera nors paciai metu irgi ne niolika , na bent turiu tiksla, gal uzsimirs kuri laika ir tuo momentu nestuke.gif

As vis noriu pasinerti i ka nors bet kolkas neina, na turiu diplomini rasyt bakalauro ginimas neuzilgo , bet kai bedarbo esu biskuti ir per daug randu laiko galvoti apie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 28, 09:00)
Labas rytas merginos. As jau po IUI biggrin.gif . Vienas folikulas ovuliaves, kiti du dar ne. Vyro turtas 35 mln 87%. Galetu tu mln but ir daugiau. Siaubas kiek pas ji daug tu siuksliu smile.gif  pries atplovima buvo 100 mln po beliko tik 35 mln. Gydytoja sake, kad su tokiais skaiciais pastojimas ne problema  ax.gif . Dabar belieka gerai atlikinet namu darbus  biggrin.gif . O HCG 04.13 gal truputuka nuvelino gydytoja data, bet nieko pakentesim.
gitana36 jo butu neblogai kavos  biggrin.gif .

Tai gražūs visai skaičiukai, pas mus po atplovimo tik 20 mln. liko, kokybė irgi apie 87 proc.
Dabar darbingos savaitės ir ramaus laukimo iki gražių II pagaliukų.
Papildyta:
[quote=Pifiene,2012 03 28, 14:01]

pifiene, jei geri duphaston, po IUI, tai PRG tyrimas bus įtakotas vaistų, taigi bereikšmis.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 29, 16:27)

Nenusimink, svarbu kokybė, ne kiekybė.
Dar tik 8CD užaugs folis už kelių dienų ir tikėkimės bus lemtingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 29, 17:15)
Jo Jo del tu vyro tai tikra tiesa,sako gal pas kaimyna nueik  thumbup.gif  o as atsaunu,kad nera graziu kaimynu mano laiptineje  lotuliukas.gif

oi man taip pasakytų, tai aš taip nešvankiai tokiam patarėjui atsakyčiau, kad jam ausys užsiraitytų ir dar necenzūriniais žodžiais, kad paskui niekad nebedrįstų taip juokaut. Kaip minimum bent paklausčiau ar pačiam taip jau p... s niežti, kad jau siūlosi, tegu nesisiūlo, nes MB p..... tooooks įspūdingas, kad į nieką neišmainyčiau" Po viso to nueičau galvą pakėlus. Tai po tokio pasakymo tikėčiaus, kad bent mano vyrui kada į akis tokių nesąmonių nepasakytų, nes galvotų, kad nepaisant to, kad vaikų nepadaro, tai bent daiktą galingą turi ir moka juo naudotis ir žmona patenkinta vaikšto.
O jei tai būtų moteris, tai paklausčiau, ar pati taip užsidegusi vaikus nuo bele ko perėt, kad man pas kaimynus siūlo eiti...
Aš tokios pozicijos, jei jau kas yra toks nachalas, kad sugeba grubiai įžeisti, tai tokių šnekų juokais nuleist neverta, reik parodyt jiems vietą. Įkąst lygiai taip ir dar skaudžiau nei , kad tau įkando.

Va taip. Pikta aš. Geriau su manim nesiraut. ax.gif

O mūsų aplinkoj tai nemažai kas žino. Kai 6 metai santuokoj, mokslai pabaigti, karjeros padarytos, būstas yra, sunku kažkaip išsisukti. Jei tik konstatuoji faktą, tai taip tik lengviau, bet jei įsiveli į smulkmenas, tai viską tik apsunkini. Paskutiniu metu turėjau tikrai nemalonių pokalbių, kur stereotipinis mastymas apie nevaisingas poras buvo išdėstytas, bet ... aš galvoju, kad čia tų žmonių problema, čia jie labiau tuo klausimu užsiciklinę. Išvis norėčiau, kad šia tema prabiltų televizija, žurnalai. Ar ne laikas mokyti žmones tolerancijos ir etikos ?

Jautruole, jei pas tave uždegimas- pienligė, tai S IUI ir su ja daro. Man abu kartus pienligė buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 30 kovo 2012 - 00:48
Sveikos mergaites , na kaip reikaliukai 4u.gif Gal visom arbateles rytines drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 29, 22:33)

pifiene, jei geri duphaston, po IUI, tai PRG tyrimas bus įtakotas vaistų, taigi bereikšmis.

Nea...nei vaistuku geriu, nei po IUI blush2.gif

As kavos su pienu noreciau smile.gif sefas snd ryte sunervino.... gr... doh.gif doh.gif doh.gif pritreksciau as ji lengva ranka ... bet jau piktumas praeijo, dabar liudna verysad.gif kad tokie idiotai vadovais patampa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 30, 09:38)
Nea...nei vaistuku geriu, nei po IUI  blush2.gif 

As kavos su pienu noreciau smile.gif sefas snd ryte sunervino.... gr... doh.gif  doh.gif  doh.gif  pritreksciau as ji lengva ranka ... bet jau piktumas praeijo, dabar liudna  verysad.gif kad tokie idiotai vadovais patampa  doh.gif

Visokiu ju buna , bet ar vadovai buna geri 4u.gif visada vienam ar kitam bus blogas , tokia ju dalia smile.gif

SOBO - kaip tavo slogytes ????kaip jautiesi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 30 kovo 2012 - 08:58