Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

[quote=Boopsi-Boo,2012 03 29, 11:35]
Svetimiems durniams jei kas užpuola bi le ką numykiu, arba pabadau į jų silpną vietą jei piktumas apima, o protingi žmonės intymių šeimos dalykų neklausinėja. ax.gif

va cia tai tiksliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pifiene: 29 kovo 2012 - 10:39
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 28, 23:30)
ziurint kas konstatavo uzdegima.
maksties uzdegimas gali buti ivairus, ir tas kuris nekenkia ir tas, kuris chlamidijos - per kurias nepostosi, ir tas kuris nestumas, ir tas kuris yra alergija ant stimuliaciju. ir dar tas, kuris ant naujos prausimosi priemones. pas gine ir greitai. su tyrimais pas IUI spece be eiles.

Labukas,
Maidenana, tavo ats.laukiau labiausiai blush2.gif Kadangi senai skaitau šią temutę, mačiau, kad esi l.patyrusi visais nevaising. klausimais mirksiukas.gif
Ką tik kalbėjau su ginės sesele Edita, šį vakarą priims mane ginė ir išrašys žvakutes, sakė, atsinešti tų tyrimų kopiją ir tikriausiai planuojamas IUI nenuplauks thumbup.gif Viską spėsim, nes IUI 2nį arba 3nį.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 29, 08:47)
Labas rytas, siandien mane uzpuole sloga  doh.gif  tikiuosi nepakis sloga kojos pastojimui  unsure.gif

Nesirk 4u.gif
QUOTE(aksioma @ 2012 03 29, 09:08)
  Na bet net nežinau ar čia riekia visiems skelbtis, kad problemų turime. Kaip jūs darote?

Mes tai niekam nieko nesakėm ir nesakysim, nes žmonės su tuo nesusidure nežino ką reikia iš gyventi, o vaikai gime po procedūrų jiems kaip kosmonautai atrodo. Yra artimoje aplinkoje pora, kuri susilaukė dvynukių po IVF procedūros, tom mergytėm jau 5 metukai, o visi aplinkiniai iki šiol niekaip kitaip nevadina, tik kaip "iš megintuvėlio" arba nusipirko vaikus nes daug pinigų turėjo, visada pašiepia, į akis gal ne, nežinau, bet už akių tai pastoviai kalbėjimo ir patyčių tema doh.gif
Man tai skaudu ir šlykštu vien klausytis, todėl aš tikrai niekam nieko sesakysių ir jokių gandų apie mūsų bėdas nepaskleisiu...
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 29, 12:52)
todėl aš tikrai niekam nieko sesakysių ir jokių gandų apie mūsų bėdas nepaskleisiu...

thumbup.gif teisingai, nereikia neigimau emociju busimam kudikeliui, nes visokios tetos butinai ras proga ikast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 29, 11:52)
visi aplinkiniai iki šiol niekaip kitaip nevadina, tik kaip "iš megintuvėlio" arba nusipirko vaikus nes daug pinigų turėjo, visada pašiepia

Siaubas, bet čia jau kažkoks iškrypėliškas eržilų jumoras. doh.gif Dieve apsaugok nuo tokių aplinkinių.
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 29, 12:02)
thumbup.gif  teisingai, nereikia neigimau emociju busimam kudikeliui, nes visokios tetos butinai ras proga ikast  doh.gif

Aš nei savo mamai nei MV mamai nieko nesakiau nei seserim niekam niekam, nes visiem tiek iš mano pusės tiek iš MV tie vaikai iš pirmo antro karto gaunasi, MV sesuo iš vis vien nuo žvilgsnio apneštėja lotuliukas.gif doh.gif jie tikrai nesuprastu, kaip mes esam sveiki, o vaikai mums jau daugiau nei du metai nesigauna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 29, 12:29)
Siaubas, bet čia jau kažkoks iškrypėliškas eržilų jumoras.  doh.gif  Dieve apsaugok nuo tokių aplinkinių.

Ten tolima giminė, MV antros ar trečios eilės pusbrolio šeima, esu juos mačius kokius tris kartu gyvenime. Bet pažintis buvo tokia, kad vestuvėse man iš kart viena giminaitė pašnibždėjo "čia tie, kur vaikus iš megintuvėlio turi" doh.gif Ir kas baisiausia, kad ne tik seni žmonės šneka, bet ir jauni....

jautri man ta tema, o daugelis tai tikrai nenutuokia nei kas ta IUI nei kas ta IVF, jiems čia dirbtinis apvaisinimas ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 29 kovo 2012 - 12:35
Sveikos merginos 4u.gif Mes ir ispradziu nelabai pasakojom savo bedu,nes visdelto 3metai kaip nera taip nera tu leliuku verysad.gif
Bet paskui palaipsniui teėveliams pasakem,nes taip jie laukia tu anuku,o taip skaudu buna kaip jie vis zyzia ir zyzia rolleyes.gif aisku dabar net ir finansiskai net padeda,nes daug kainuoja lituku tas dziaugsmelis...
O del aplinkiniu,vis juokaudavau,kad gaminam trynukus,o jiems daug laiko reikia kol pagaminsim lotuliukas.gif (nes psichologiskai labai sunku,tai nusiteikia taip)
Tai kai pakalbejau su savo gine ir pasakiau,kad as taip jau pradejau visiems juokauti,tai ji sako: o pas mane dabar kaip tik yra paciente kuriai is dvieju kiausineliu skylo ir trecias,ar kaip ten buna,ir nesioja dabar trynukus thumbup.gif tai man akys ant kaktos isoko,daugiau taip nebesneku,nes bijau prisikalbeti doh.gif
Atsakyti
Na jus saunuoles kad kai kurioms sekasi nuslepti. As nieko nesipasakoju kas man yra ir t.t visa kalte varau ant hormonu kad issiderine ir neina sutvarkyti, o daugiau tai nesakysiu o dar kai paskaiciau kad taip vadina tuos mazus isvargtus stebuklus, tai dabar tylesiu dar labiau, bet kuo toliau tuo baisiau pagalvoti kai nesigauna viena antra trecia karta ir t.t tai ka toliau daryti atrodo smile.gif Ka jus apie ateiti galvojat ar tikrai galvojat kad pasiseks ir bus leliukas, man kartais ateina mintyse retorinis klausimas o jei nebus kas tada, atrodo toks beprasmis tas gyvenimas lieka, gyventi del saves , tai uzeina mintys ka galeciau daryti kitaip jei nebutu tos laimes,. Siekti karjeros ar dar ko g.gif O cia linksmesne dalis , nesenai suzinojom naujiena broliene po 15 metu naturaliai pastojo, jiem nerasdavo priezasciu, neva viskas ok buvo, nesuderinamumas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 29, 14:28)
nesenai suzinojom naujiena broliene po 15 metu naturaliai pastojo, jiem  nerasdavo priezasciu, neva viskas ok buvo,  nesuderinamumas ir tiek.

Super naujienos, fainai kad tiek laiko pasisekė thumbup.gif o natūraliai ar ne tai čia turbūt niekas nesužinos ax.gif

Aš kaip pastosiu irgi sakysiu, kad natūraliai, na nebent, pastočiau su trynukais, tada jau nelabai išeis meluot į akis visiems, kad natūraliai čia gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 29, 14:28)
Na jus saunuoles kad kai kurioms sekasi nuslepti. As nieko nesipasakoju kas man yra ir t.t  visa kalte varau ant hormonu kad issiderine ir neina sutvarkyti, o daugiau tai nesakysiu o dar kai paskaiciau kad taip vadina tuos mazus isvargtus stebuklus, tai dabar tylesiu dar labiau, bet kuo toliau tuo baisiau pagalvoti kai nesigauna viena antra trecia karta ir t.t tai  ka toliau daryti atrodo smile.gif Ka jus apie ateiti galvojat ar tikrai galvojat kad pasiseks ir bus leliukas, man kartais ateina mintyse retorinis klausimas  o jei nebus kas tada, atrodo toks beprasmis tas gyvenimas lieka, gyventi del saves , tai uzeina mintys  ka galeciau daryti kitaip jei nebutu tos laimes,. Siekti karjeros ar dar ko  g.gif 

Jau aptarėm su vyru ur šitą dalyką - bandysim įsivaikinti. Dėl karjeros nežinau, ir šiaip nesu karjeristė, tai vargiai kas pasikeistų manyje. Turiu omeny, dar ir tai, kad per tris metus kol laukiam leliuko, nieko doro nenuveikiau.

O cia linksmesne dalis , nesenai suzinojom naujiena broliene po 15 metu naturaliai pastojo, jiem nerasdavo priezasciu, neva viskas ok buvo, nesuderinamumas ir tiek.

O čia būten šią dalis reikia kas rytą perskaityti ir nesikrauti pesimistinio bagažo galvoje. smile.gif
Labai džiugi naujiena. thumbup.gif
Papildyta:
Dar galvoju, kad gal kaip tik gerai būtų kuo giliau pasinerti į kažkokią mėgiamą veiklą, padėsiančią bent kike atsijungti nuo nuolatinės plaanvimo būsenos. Gal reikia perlaužti save pabandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 29, 11:52)
Nesirk  4u.gif
Yra artimoje aplinkoje pora, kuri susilaukė dvynukių po IVF procedūros, tom mergytėm jau 5 metukai, o visi aplinkiniai iki šiol niekaip kitaip nevadina, tik kaip "iš megintuvėlio" arba nusipirko vaikus nes daug pinigų turėjo, visada pašiepia, į akis gal ne, nežinau, bet už akių tai pastoviai kalbėjimo ir patyčių tema  doh.gif
Man tai skaudu ir šlykštu vien klausytis, todėl aš tikrai niekam nieko sesakysių ir jokių gandų apie mūsų bėdas nepaskleisiu...

Dievuliau, is kur pas zmones tiek brudo? unsure.gif
Cia kai buvo tos laidos apie istatymus del apvaisinimo, kai pakilo ta banga, tai MB tevas man i ausi drebtelejo "Man nereikia anuku is megintuvelio". O mes su MB tai tylim, kad ir pas mane problemu su gimda, su hormonais, kad MB turta teko gerint. Ir kad delsiam, nes gyvenimas dar nesustyguotas (zinau, kad juokingai skamba, bet taip yra), mokslai neuzbaigti. Tyrimus daremes is smalsumo, leliaus dar neplanavom, o gavosi, kad yra bedu ir reikia bedas salint. Gal ir as viena diena sedesiu jusu temoj, skaiciuodama DPI ir laukdama II. Kolkas tik uzsuku pasiziureti kaip jums sekasi, brukstelti viena kita posta ir nuosirdziai linkiu jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=Boopsi-Boo,2012 03 29, 14:27]
Jau aptarėm su vyru ur šitą dalyką - bandysim įsivaikinti. Dėl karjeros nežinau, ir šiaip nesu karjeristė, tai vargiai kas pasikeistų manyje. Turiu omeny, dar ir tai, kad per tris metus kol laukiam leliuko, nieko doro nenuveikiau.
O čia būten šią dalis reikia kas rytą perskaityti ir nesikrauti pesimistinio bagažo galvoje. smile.gif
As del ivaikinimo visada pagalvoju,ar tureciau leliuka ar ne,galvoju,kad kazkada tikriausiai pasirysiu sitam dalykui,nes teko dirbti globos namuose ir susidurti kaip jiems sunku be teveliu verysad.gif
Atsakyti