Na sveikos merginos
Ir kas per sapnas mane siandiena aplanke , manau vistiek kad ir stengėsi negalvoti pasamonė veikia... tai va visa nakti rinkausi pirkti vezimėlį vaikui
Ryte net juokas paeme
Labas rytas, siandien mane uzpuole sloga tikiuosi nepakis sloga kojos pastojimui
QUOTE(sobo @ 2012 03 29, 09:47)
Labas rytas, siandien mane uzpuole sloga tikiuosi nepakis sloga kojos pastojimui
o man ar sutapimas ar ne kaip tik po IUI taip gerkle kutena vakarais >>>????
Sveikutės
na tikiuosi, kad tos merginos , kurios po IUI greit sulauks geru naujienu
Aš irgi esu girdejusi apie tą psichologiją, kad labai norisi dėl to ir neišeina.. Na tikiuosi, kad taip nebus. Nes aš labai noriu mano seima ir su tais klausimais ir draugai... Vyro seima ir daug klausineja, tai ka vaikučių nenorite...
Na bet net nežinau ar čia riekia visiems skelbtis, kad problemų turime. Kaip jūs darote?
Aš žinau, kad mano vyras išgyvena, kad tie jo spermiukai ne idealus. Tai galvoju, kad jei kam pasakysi, tai gal jam nepatiks labai. Mano mama šią savaitę atvažiuoja pas mumis ir nežinau kaip čia ar ką sakyti ar ne. Kaip jūs darėte ar darote?
Dabar laukiu IUI per kita ciklą, tai tikiuosi, kad tada vyro spermiukai geri bus. Net nežinau kaip čia apie tai nebegalvoti
Aš irgi esu girdejusi apie tą psichologiją, kad labai norisi dėl to ir neišeina.. Na tikiuosi, kad taip nebus. Nes aš labai noriu mano seima ir su tais klausimais ir draugai... Vyro seima ir daug klausineja, tai ka vaikučių nenorite...
Na bet net nežinau ar čia riekia visiems skelbtis, kad problemų turime. Kaip jūs darote?
Aš žinau, kad mano vyras išgyvena, kad tie jo spermiukai ne idealus. Tai galvoju, kad jei kam pasakysi, tai gal jam nepatiks labai. Mano mama šią savaitę atvažiuoja pas mumis ir nežinau kaip čia ar ką sakyti ar ne. Kaip jūs darėte ar darote?
Dabar laukiu IUI per kita ciklą, tai tikiuosi, kad tada vyro spermiukai geri bus. Net nežinau kaip čia apie tai nebegalvoti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 28, 22:14)
PIFIENE, man tavo prog irgi kazkuo geru kvepia ar anksciau jis pas tave irgi budavo toks aukstas???
tavo zodziai D i ausi bet nieko gero kolkas pasakyt negaliu papulius skauda kaip pries mmm ir maudena gal kartais... na savaitgali turetu ateit mmmm... galetu ir neateit
O koks seniau mano PRG buvo, tai nezinau, pirma kart dariau tai gal pas mane siaip jis aukstas o be to dariau vakar NT, tai net prie geriausiu noru ir apsvietimo jokio vaiduoklio neiziurejau
ai bus kaip bus..
O mergaitem nebuna, siaip is lempos aukstas PRG kazin??
Kaip musu zuzla laikosi???? gal jau kazka daugiau zinai??
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 29, 08:23)
Na sveikos merginos
Ir kas per sapnas mane siandiena aplanke , manau vistiek kad ir stengėsi negalvoti pasamonė veikia... tai va visa nakti rinkausi pirkti vezimėlį vaikui
Ryte net juokas paeme
Ryte net juokas paeme
sapnai musu passamones laiskai mums tik rinkis didesni, su dideliais ratais, nes teks ziema stumdyt per pusnis
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 29, 10:20)
laikausi prasidėjo "džiaugsmai", tai bandau taikytis.. o pas gydytoją tik antradienį, tas laikas tikrai labai lėtai eina
[quote=aksioma,2012 03 29, 11:08]
Sveikutės
[quote]
Taip labai sunku apie tai klabet. Mes su esam nusprende niekam nepasakoti. Todel niekas nezino, kad mes turim problemu, net patys artimiausi zmones.
Sveikutės
[quote]
Taip labai sunku apie tai klabet. Mes su esam nusprende niekam nepasakoti. Todel niekas nezino, kad mes turim problemu, net patys artimiausi zmones.
Labas rytas, kas del artimuju MV mama nieko nezino , o visi kiti zino kad yra bedu bet ju neivardijau, sakiau leliuko teks palaukt ir neklausinekit kaip sekasi , nes ir taip nelengva tai visi supratingi , nesulaukiu jokiu klausimu ir gyvenu del to ramiai. Daugiau is tu zmoniu kur kokie biciuliai draugai tolimesni sulaukiu klausimo kada , tai biski perveria sirdi.
Sitas paskutinis menuo kai vaikai drakoniukais gimtu jei pavyktu ziurekit ant svenciu arba tarp svenciu kaledu ir nauju butu terminai
Sitas paskutinis menuo kai vaikai drakoniukais gimtu jei pavyktu ziurekit ant svenciu arba tarp svenciu kaledu ir nauju butu terminai
[/quote]
Man atrodo dauguma cia is musu ir esame, nes negalime pasidalinti skausmu/neviltim/bejegiskumu su artimiausiais t.y. tevais, uosviais, seserimis ar broliais. Dar su draugemis galima pakalbeti, jei ir ji turi panasiu bedu, bet dazniausiai slepiam viska, nes kazkodel (gal cia kalta musu dar posttarybine visuomene) jauciames PACIOS kaltos, jog negalime pastoti
cia kalti ir musu istatymai, jog nevaisingumas ne liga ir ttt... bet is esmes sitai pasikeis, po kokiu 20 meu, kai prasides uzaugs kita karta, kuriai sita tema jau nebus tabu, nes kaip bebutu liudna, bet nevaisingumas tik dideja ....
o tokiai mociutei is kaimo gi nepasakysi, jog nedovanojam jai proanukio, nes negalim, jai gi atrodo kad mes pacios nenorim
[[/quote]
Pritariu merginos , kad skausmu pasidalinti nelengva jai su tuo kovoji gan ilgai. O tie klausimeliai " tai ka vaiku nenorite" tik dar labiau kankina ir nesinori niekam savo bedu pasakoti
Pritariu merginos , kad skausmu pasidalinti nelengva jai su tuo kovoji gan ilgai. O tie klausimeliai " tai ka vaiku nenorite" tik dar labiau kankina ir nesinori niekam savo bedu pasakoti
keleta kartu kai paklause , kodel nera leliu nesitikejau to klausimo tuo momentu , tai atrodo gerklej gumulas lyg pasidare, vos nesupykino O labiausiai uzknisa kad as nemegstu alkoholio tkiu sidru vynu, tai jei pas kokiu draugu atsisakai ir spelioja plemba visi
QUOTE(aksioma @ 2012 03 29, 09:08)
Su mama pasitardavau kai tik pradėjo planuoti. O anyta, jau kai konkrečiai paklausė ''kas yra kodėl dar ne?'', tai tik pasakiau kad einam pas gydytojus, abiems viskas gerai, reikia tik laukti. Bet ji supranta, nepriekaištauja, nes pati problemų yra turrėjus.
Draugėm kažkada kažką užsiminiau, tai iš kart pasigailėjau, nes viską tuoj saviem draugam perdavė, ir dar susitikus tardydavo kaip sekasi; man nuo tų klausimų tik vemt norisi. Be to, niekas iš jų problemų dėl vaikų neturėjo, tai abejoju ar bent dalį to jausmo suprasti gali.
Svetimiems durniams jei kas užpuola bi le ką numykiu, arba pabadau į jų silpną vietą jei piktumas apima, o protingi žmonės intymių šeimos dalykų neklausinėja.
QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 09:30)
laikausi prasidėjo "džiaugsmai", tai bandau taikytis.. o pas gydytoją tik antradienį, tas laikas tikrai labai lėtai eina
gražu...