Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Labas rytas,
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 28, 07:51)
Sveikos, gal kam kavos  biggrin.gif

Prisijungiu su kava. Šiandien be pieno.

QUOTE(sobo @ 2012 03 28, 08:00)
Labas rytas merginos. As jau po IUI biggrin.gif . Vienas folikulas ovuliaves, kiti du dar ne. Vyro turtas 35 mln 87%. Galetu tu mln but ir daugiau. Siaubas kiek pas ji daug tu siuksliu smile.gif  pries atplovima buvo 100 mln po beliko tik 35 mln. Gydytoja sake, kad su tokiais skaiciais pastojimas ne problema  ax.gif . Dabar belieka gerai atlikinet namu darbus  biggrin.gif . O HCG 04.13 gal truputuka nuvelino gydytoja data, bet nieko pakentesim.
gitana36 jo butu neblogai kavos  biggrin.gif .

Kuo geriausios sėkmės ir kantrybės laukiant HCG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 03 27, 19:16)
na dar siek tiek palauksim ir zinosim kaip cia pas mus ir kaip  rolleyes.gif
smagu kad augat ur viskas gerai pus jus  wub.gif  4u.gif

o koks vyro gydymas, diana ? papildus naudoja ar dar ką ? koks kiekis ir kokybė buvo prieš gydymą/papildus ?

QUOTE(Glamour @ 2012 03 27, 19:19)
merginos nepykit, ne tą laiką laidos apie gyd. S. pasakiau - ją rodys 19.40

pažiūrėjau...Fui, kaip nemaloniai nuteikė tas žmogaus prirėmimas prie sienos. Tokiose laidose gali bet ką bet kuo apkaltint. Čia žmogus dirba juodai, kad turėt ką turi.. Svarbiausia, visose ligoninėse tie mokesčiai yra. Čia visą sistemą keist reikia, o ne sliekų ieškoti.

QUOTE(sobo @ 2012 03 28, 10:00)
Labas rytas merginos. As jau po IUI biggrin.gif . Vienas folikulas ovuliaves, kiti du dar ne. Vyro turtas 35 mln 87%. Galetu tu mln but ir daugiau. Siaubas kiek pas ji daug tu siuksliu smile.gif  pries atplovima buvo 100 mln po beliko tik 35 mln. Gydytoja sake, kad su tokiais skaiciais pastojimas ne problema  ax.gif . Dabar belieka gerai atlikinet namu darbus  biggrin.gif . O HCG 04.13 gal truputuka nuvelino gydytoja data, bet nieko pakentesim.

Oho, su tokias skaičiukais atrodytu ir natur būtų pilnai įmanoma! Sėkmės laukiant rezultato. Gero rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, nenoriu gadinti nuotaikos bet kazkas su manim negerai, pasirode kraujas ryskus raudonas ne kaip mm , bandziau su giniu susisiekti skambino nespejau pakelti ir nebesusikalbejom, nesuprantu cia jau man kaput ar dar ne , nugara pradejos skaudet ir pilvas kaip per memes , ne savaites nepraejo po IUI tik 6d nieko nebesuprantu . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 28, 10:24)
Labas rytas, nenoriu gadinti nuotaikos bet kazkas su manim negerai, pasirode kraujas ryskus raudonas ne kaip mm , bandziau su giniu susisiekti skambino nespejau pakelti ir nebesusikalbejom, nesuprantu cia jau man kaput ar dar ne , nugara pradejos skaudet ir pilvas kaip per memes , ne savaites nepraejo po IUI tik 6d nieko nebesuprantu . verysad.gif

tai gal implantacija vyksta, taip ?? g.gif jai daugiau nekraujuosi tai gal geras zenklas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 28 kovo 2012 - 09:44
Kazin implantacija gali but su krauju tokiu , na siaip dabar lyg ir vienkartinis reiskinys pasirode to kraujuko, bet nemazai, tas ir neramina, dabar lyg ir rudos isskyros ir dabar atsileidzia pilvas, man ir juokas ima ir verkt norisi, kodel negali but viskas normaliai, po 10 d du brugsniukai ir viskas, ne dar turi but visokie kraujavimai doh.gif Lyg ir pakankamai rami esu bet nervoja tie simptomai visi smile.gif
Atsakyti
skambino daktare viskas cia normalu sake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 03 28, 09:04)
sveika, man buvo "išsiplėtęs" kiaušintakis  biggrin.gif  per GN pamatė, kad vienas kažkoks kaip balionas. iškart rekomendavo LP, per kurią gydytojas jau nusiteikė plastinei kiaušintakio operacijai, o nieko neprireikė - paaiškėjo, kad viskas gerai, nėra jokių išsiplėtimų.
kiaušintakio būklę Tau gali pasakyti tik LP metu, GN nėra labai informatyvi - kartais rodo ir šešėlius. taip kad jei gydytoja čia Tau "iš akies" nustatė išsiplėtųsį kiaušintakį, tai siųsk Tu ją kuo toliau  mirksiukas.gif  ir jei nedaryta LP, eik operuotis, kad viskas paaiškėtų; o jei daryta LP, tai keisk gydytoją. gal ji tiesiog pati nori Tau LP padaryti  lotuliukas.gif pilnai įsivaizduoju ir tokį atvejį...

man daryta lp dar rudeni. tada niekam neuzkliuvo tas kaiusintakis. o cia as pas nauja gyd buvau nuejusi, del iui pasikalbeti..o ji man bac tokia naujiena doh.gif sakiau nueisiu pas mane operavusia gydytoja, ta tai jau zinos ka pas mane mato, o ko ne ax.gif bet mano gydytoja iui nedaro..tai ne t nezinau ka bedaryti..gal nueisiu pas savo gine del to kiausintakio pasitarsiu..gal ji tuo paciu kokia kita gydytoja patars del iui g.gif
aciu uz issakytas nuomones, visoms po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 28 kovo 2012 - 11:22
QUOTE(Sumi @ 2012 03 28, 11:07)
skambino daktare viskas cia normalu sake  ax.gif

Labai gerai 4u.gif

Man irgi jau para kai teplioja. Bet čia gal ovuliacinis tepliojimas - ciklo vidury? Pirmą kartą man taip, tai neramu biškutį.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na ir kokios naujienos cia pas mumi??
Visas po IUI, didziausiai sekmes ir kantrybes linkiu.

O as surasiau savo 22 CD hormoniniu tyrimu ats hormonu skyreli, tai labai susijaudinau, kai mergaite viena pakomentavo, jog progesteronas aukstas mano (83,17) ir gali rodyti nestuma.
Tai as nekantrioji nusiprikau NT siandien ir ka..... iogi visiskai nieko, riebus I. O ir papulius skauda ir pilvo apacia gurguliuoja kaip prie mmm... verysad.gif

ai zodziu pikta man ant saves, kad prisigalvojau cia stebuklu blush2.gif tikriausiai PMS man , ne kitaip
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 28, 11:50)
Labas rytas  4u.gif

Labai nesijaudink. Normalu, kad antroje ciklo pusėje prg yra padidėjęs. Jei esi nėščia, nereikės papildomai gerti vaistų. O NT gal dar ankstoka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 28, 12:57)
Labai nesijaudink. Normalu, kad antroje ciklo pusėje prg yra padidėjęs. Jei esi nėščia, nereikės papildomai gerti vaistų. O NT gal dar ankstoka?  mirksiukas.gif

4u.gif gerai sakai, nesujaudinsiu, tik siaip .... kazkaip blush2.gif

Atsakyti
Pifiene, o tu darei ar dar tik ruošiesi iui? ax.gif
Atsakyti