Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 27, 00:16)

Aišku, kad spermatograma, nors nepilna jeigu nesinori pinigų metyti. O jei nepagerėjo rezultatai po vitaminų, tai kam pinigus mesti į balą ant IUI?

na dar siek tiek palauksim ir zinosim kaip cia pas mus ir kaip rolleyes.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 03 27, 09:59)
daugiau nebuvau echo, tai tikiuosi, po savaitės jau bus tikrai aišku, nebus kur slėptis hihihi.gif

smagu kad augat ur viskas gerai pus jus wub.gif 4u.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 27, 10:34)
Sveikos, merginos!
Ar priimsite mane į savo gretas? blush2.gif
Turiu jau ketvirtą stimuliaciją ir bandysim pirmąkart IUI. Nuo vakar pradėjau vaistukus gerti (Femara+Puregon), kitą 1nį lėksiu žiūrėti pas S. kas užaugo. Vakar baimės buvo pilnos kelnės, o šiandien jau normaliai reaguoju. Bijau hiperstimuliacijos, bijau, kad gali nepavykti ir t.t. Žinau, kad reikia būti ramiai, tai bandau taip ir nusiteikti mirksiukas.gif

Sveika prisijungus, linkiu neuzsibut per ilgai cia wub.gif 4u.gif ir nebijok, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 27 kovo 2012 - 17:17
merginos nepykit, ne tą laiką laidos apie gyd. S. pasakiau - ją rodys 19.40
Papildyta:
Sheila, nezinau dar iki NT dar toli, man rodos nebeturiu pigių iš interneto, tai turbūt išlauksiu hcg dienos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 27, 18:19)
merginos nepykit, ne tą laiką laidos apie gyd. S. pasakiau - ją rodys 19.40
Papildyta:
Sheila, nezinau dar iki NT dar toli, man rodos nebeturiu pigių iš interneto, tai turbūt išlauksiu hcg dienos wink.gif

na nieko, viskas gerai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ateinu su kalusimu verysad.gif gal kuriai teko susidurti su kiausintakio issipletimu.. verysad.gif siandien buvau vk, del iui kalbetis. o man pasake, kad gali buti, jog pas mane vienas kiausintakis issipletes ir iui nedarys doh.gif liepe po menesio ateiti, atsinesti visus israsus po lp ir tada sake ziures koks tas kiausintakis..sake, kad net lp gali prireikti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 03 27, 18:59)
Ateinu su kalusimu verysad.gif gal kuriai teko susidurti su kiausintakio issipletimu.. verysad.gif siandien buvau vk, del iui kalbetis. o man pasake, kad gali buti, jog pas mane vienas kiausintakis issipletes ir iui nedarys  doh.gif liepe po menesio ateiti, atsinesti visus israsus po lp ir tada sake ziures koks tas kiausintakis..sake, kad net lp gali prireikti  g.gif  doh.gif

Nesu girdėjus tokio atvejo, o kiaušintakyje skysčio nebuvo?
Atsakyti
pirmą kartą girdžiu. O tau GN daryta. Turėtų ten viskas matytis.
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 27, 20:07)
Nesu girdėjus tokio atvejo, o kiaušintakyje skysčio nebuvo?

neklausiau..nes apsalau kai pasake, kad problemu su kiausintakiu turiu doh.gif nesusiprotejau paklausti del skyscio doh.gif as kaip tik per savo memes buvau pas gydytoja..gal ir galejo kraujo papulti g.gif bet dabar liepe tik po menesio pas ja pasirodyti, bet jau po mm..oi kaip prailgs man tas menesis laiko verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, užsuku į temelę paklaust, gal kuriai reikėtų Duphaston. Turiu likusias 8 tabletes, man jau nebereiks artimiausiais metais, taigi galiu kam nors padovanot, kad nereikėtų išmest. Esu Kaune, jei kam reikėtų, brūkštelkit į AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam kavos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. As jau po IUI biggrin.gif . Vienas folikulas ovuliaves, kiti du dar ne. Vyro turtas 35 mln 87%. Galetu tu mln but ir daugiau. Siaubas kiek pas ji daug tu siuksliu smile.gif pries atplovima buvo 100 mln po beliko tik 35 mln. Gydytoja sake, kad su tokiais skaiciais pastojimas ne problema ax.gif . Dabar belieka gerai atlikinet namu darbus biggrin.gif . O HCG 04.13 gal truputuka nuvelino gydytoja data, bet nieko pakentesim.
gitana36 jo butu neblogai kavos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 03 27, 19:59)
Ateinu su kalusimu verysad.gif gal kuriai teko susidurti su kiausintakio issipletimu.. verysad.gif siandien buvau vk, del iui kalbetis. o man pasake, kad gali buti, jog pas mane vienas kiausintakis issipletes ir iui nedarys  doh.gif liepe po menesio ateiti, atsinesti visus israsus po lp ir tada sake ziures koks tas kiausintakis..sake, kad net lp gali prireikti  g.gif  doh.gif

sveika, man buvo "išsiplėtęs" kiaušintakis biggrin.gif per GN pamatė, kad vienas kažkoks kaip balionas. iškart rekomendavo LP, per kurią gydytojas jau nusiteikė plastinei kiaušintakio operacijai, o nieko neprireikė - paaiškėjo, kad viskas gerai, nėra jokių išsiplėtimų.
kiaušintakio būklę Tau gali pasakyti tik LP metu, GN nėra labai informatyvi - kartais rodo ir šešėlius. taip kad jei gydytoja čia Tau "iš akies" nustatė išsiplėtųsį kiaušintakį, tai siųsk Tu ją kuo toliau mirksiukas.gif ir jei nedaryta LP, eik operuotis, kad viskas paaiškėtų; o jei daryta LP, tai keisk gydytoją. gal ji tiesiog pati nori Tau LP padaryti lotuliukas.gif pilnai įsivaizduoju ir tokį atvejį...
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 28, 09:00)
Labas rytas merginos. As jau po IUI biggrin.gif . Vienas folikulas ovuliaves, kiti du dar ne. Vyro turtas 35 mln 87%. Galetu tu mln but ir daugiau. Siaubas kiek pas ji daug tu siuksliu smile.gif  pries atplovima buvo 100 mln po beliko tik 35 mln. Gydytoja sake, kad su tokiais skaiciais pastojimas ne problema  ax.gif . Dabar belieka gerai atlikinet namu darbus  biggrin.gif . O HCG 04.13 gal truputuka nuvelino gydytoja data, bet nieko pakentesim.
gitana36 jo butu neblogai kavos  biggrin.gif .

Nu tai sveikinu Sobo tikiu kazkuriai is musu tikrai pasiseks 4u.gif o kaip fainai butu kad visom ax.gif
Atsakyti