Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 27, 09:44)
Labas prisijungus,

bigsmile.gif o ko bijoti? iui procedūra vyksta taip, kad net nepajusi kas įvyko. O jei bus taip, kad negalima daryti iui - gydytoja ir nedarys. Ramybės, ramybės, ramybės. smile.gif

Ačiū 4u.gif , jos kartu su tikėjimu labiausiai ir reikia man blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites kaip laikotes ??? 4u.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas susidure su panasia situacija, nezinau ko tiketis dabar. Nuo pat ovitrele suleidimo skaudejo pilva is pradziu kiausides o paskui lyg auksciau gal gimda ir tuo paciu nugara vakar kaip ir atsileido bet pradejau tepliot ant vakaro nuo siandien pradedu dupastona idomu kas cia galetu but unsure.gif Dar net savaites nera praeje po IUI tik 5d jei tepliotu jau po kokiu 10d klausimu nekiltu o cia taip aksti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 27 kovo 2012 - 10:15
Sumi, sunku pasakyt tiksliai, bet tikėkimės, kad patepliojimas - implantacijos požymis. Pasistenk labai nesinervuoti. Atsakymas bet kokiu atveju paaiškės per laiką. Per vizitą daktarui nepamiršk papasakoti.

Gitana, meskute , panašu, kad perspektyvios jūsų IUI. Laikau kumštukus.

Meskute, tavo mastymą palaikau. Tiesiog daugiau pasitikėti daktare reikia.

Gitana, man tai jokių keistų pojūčių pilvuke nėra. Nepaisant to, kad biuletenį pratęsė ir bacilos nenori pasitraukti, temperatūros vis dar turiu, laikausi ramiai. Tik bandau visaip kaip įvairiomis procedūromis gydytis.
Atsakyti
Suku dabar galvą dėl PRL tyrimo. Kadangi yra rizika, kad jis man sukils, nes mažinome vaistus, tai daktarė liepė jį išsitirti pakartotinai šį mėnesį. Ta diena būtų rytoj. O aš dar vis sergu ir panašu, kad rytoj dar nebūsiu pasveikusi. Nežinau ar verta rizikuoti ir trenktis ryte su maršrutiniu priduoti kraują PRL tyrimui, o po to dar per pietus trenktis pas šeimos daktarę. Su taksu važiuoti jau per brangu gaunasi. Dar bandysiu MB prašyti, kad suderintų kažkaip, kad darbe mašinos nenaudotų tą dieną. Bet jis naujam darbe dar nepilnas mėnuo. Dar bandomajam laikotarpy doh.gif Sudėtingai man čia viskas, bet kažkaip reik spręst tą klausimą.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 27, 13:10)
Sumi, sunku pasakyt tiksliai, bet tikėkimės, kad patepliojimas - implantacijos požymis. Pasistenk labai nesinervuoti. Atsakymas bet kokiu atveju paaiškės per laiką. Per vizitą daktarui nepamiršk papasakoti.

Gitana, meskute , panašu, kad perspektyvios jūsų IUI. Laikau kumštukus.

Meskute, tavo mastymą palaikau. Tiesiog daugiau pasitikėti daktare reikia.

Gitana, man tai jokių keistų pojūčių pilvuke nėra. Nepaisant to, kad biuletenį pratęsė ir bacilos nenori pasitraukti, temperatūros vis dar turiu, laikausi ramiai. Tik bandau visaip kaip įvairiomis procedūromis gydytis.

Laikykis Glamaur 4u.gif o tau kelinta diena po IUI?
Atsakyti
IUI dare ketvirtadieni, na tas tepliojimas tai anksciau panasiai ovuliacija pasireiksdavo taip , bet sakau kvaila gal butu mastyt juk sprogduka leidausi is antradienio i treciadienio nakti , ketvirtadieni folis jau buvo subliuskes kai darem IUI bet nesproges. Kai pamaciau jog patepe tai aisku pirma blogiausios mintys sukilo, dabar tai juk tikrai galejo but ir implantacija ir PRG trukumas, teplioja ne kaip pries mm ir labai labai minimaliai buciau beveik nepastebejusi smile.gif O kada PRG reikia daryti ? ir kas dar ciklo pabaigoje kokie hormonai tiriami nes esu issityrusi tik ciklo pradzioje smile.gif

O blogiausia pagalvojau vien del to kad man ziauriai skaudejo ta pilva ar net gimda ir dabar is po vakar nustojo, ir patepe, tai labai ydomiai cia man , kad tik butu geras zenklas smile.gif

Galvojau dar nerasyti ka jauciu kas vyksta bet va uzteko vieno atsakymo ir pozityvesnes mintys sukilo , vis galvojam apie blogiausia , o reikia galvot atvirgsciai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 27 kovo 2012 - 12:55
QUOTE(Sumi @ 2012 03 27, 12:52)
Galvojau dar nerasyti ka jauciu kas vyksta bet va uzteko vieno atsakymo ir pozityvesnes mintys sukilo , vis galvojam apie blogiausia , o reikia galvot atvirgsciai  blush2.gif

Gal tikrai implantacija? wub.gif
Man po iui devintą dieną reikėjo PRG tyrimą daryti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Užsikasus darbais iki ausų, jau tuoj bus ir su visom ausim doh.gif
Kavos? Baltos, su pienu, iš molinio puodelio...

Permečiau akimis, kas kuo gyvenat, už ką kumščius laikyt.

Pati dabar nedarau nieko ta linkme. Keista kaip. Bet ir nereik vaistų ryt ir mylėtis pagal kalendorių, jeeee biggrin.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 26, 20:26)
Gal turi rezultatus, kiek pas taviski milijonu? smile.gif cia apie spermiukus, o ne apie $$$ wink.gif

lotuliukas.gif Čiut nepaspringau kava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 27, 13:37)
Laikykis Glamaur 4u.gif  o tau kelinta diena po IUI?

šešta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 03 27, 13:52)
IUI dare ketvirtadieni, na tas tepliojimas tai anksciau panasiai ovuliacija pasireiksdavo taip , bet sakau kvaila gal butu mastyt juk sprogduka leidausi is antradienio i treciadienio nakti , ketvirtadieni folis jau buvo subliuskes kai darem IUI bet nesproges. Kai pamaciau jog patepe tai aisku pirma blogiausios mintys sukilo, dabar tai juk tikrai galejo but ir implantacija ir PRG trukumas, teplioja ne kaip pries mm ir labai labai minimaliai buciau beveik nepastebejusi  smile.gif  O kada PRG reikia daryti ? ir kas dar ciklo pabaigoje kokie hormonai tiriami nes esu issityrusi tik ciklo pradzioje  smile.gif

O blogiausia pagalvojau vien del to kad man ziauriai skaudejo ta pilva ar net gimda ir dabar is po vakar nustojo, ir patepe,  tai labai ydomiai cia man , kad tik butu geras zenklas smile.gif 

Galvojau dar nerasyti ka jauciu kas vyksta bet va uzteko vieno atsakymo ir pozityvesnes mintys sukilo , vis galvojam apie blogiausia , o reikia galvot atvirgsciai  blush2.gif

Džiaugiuosi, kad tau nuo mano komentaro kiek ramiau pasidarė. O tu negalvok apie blogiausia, atsiduok likimui, leisk sau negalvoti apie tai, kas vyksta iki NT. Kai pardėsi nervintis, siūlau sau pasakyti šią frazę "Aš sveika ir rami, sveikas kūdikėlis auga mano gimdoje". Kartok, kol pati tuom patikėsi ir nusiraminsi wink.gif 4u.gif

Tyrimus geriau daryk nestimuliuotame cikle. PRG daromas 21-23 cd, jei ciklas 28-30 cd. Tada dažnai skiriamas ir PRL tyrimas, bet mano dakatarrė jį liepia tirti ciklo pradžioj, taip pat ir PRG. Visi kiti ciklo pradžioj tiriami.
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 03 27, 14:46)
lotuliukas.gif Čiut nepaspringau kava biggrin.gif

O aš tik dabar perskaičius supratau. Nu rimtai juokinga. lotuliukas.gif

Grim, reikia juk ir pailsėti nuo visko. Ramybės tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 27, 15:00)
šešta wink.gif

Papildyta:
O aš tik dabar perskaičius supratau. Nu rimtai juokinga. lotuliukas.gif

Grim, reikia juk ir pailsėti nuo visko. Ramybės tau wink.gif

Glamour tikiuosi kad greit pasveiksi, o dabar ilsekis 4u.gif plamuoji nt daryt, as turbut ne nes po praito ciklo vaiduokliu dar neatsihabau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 27, 15:57)
Glamour tikiuosi kad greit pasveiksi, o dabar ilsekis 4u.gif plamuoji nt daryt, as turbut ne nes po praito ciklo vaiduokliu dar neatsihabau doh.gif

vajei merginos kiek klaidu darau doh.gif daugiau darbe telefonu neberasysiu nes labai jau geda kad taip su klaidom blush2.gif
Atsakyti