QUOTE(gitana36 @ 2012 03 27, 13:37)
Laikykis Glamaur
o tau kelinta diena po IUI?
šešta
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 03 27, 13:52)
IUI dare ketvirtadieni, na tas tepliojimas tai anksciau panasiai ovuliacija pasireiksdavo taip , bet sakau kvaila gal butu mastyt juk sprogduka leidausi is antradienio i treciadienio nakti , ketvirtadieni folis jau buvo subliuskes kai darem IUI bet nesproges. Kai pamaciau jog patepe tai aisku pirma blogiausios mintys sukilo, dabar tai juk tikrai galejo but ir implantacija ir PRG trukumas, teplioja ne kaip pries mm ir labai labai minimaliai buciau beveik nepastebejusi
O kada PRG reikia daryti ? ir kas dar ciklo pabaigoje kokie hormonai tiriami nes esu issityrusi tik ciklo pradzioje
O blogiausia pagalvojau vien del to kad man ziauriai skaudejo ta pilva ar net gimda ir dabar is po vakar nustojo, ir patepe, tai labai ydomiai cia man , kad tik butu geras zenklas
Galvojau dar nerasyti ka jauciu kas vyksta bet va uzteko vieno atsakymo ir pozityvesnes mintys sukilo , vis galvojam apie blogiausia , o reikia galvot atvirgsciai
Džiaugiuosi, kad tau nuo mano komentaro kiek ramiau pasidarė. O tu negalvok apie blogiausia, atsiduok likimui, leisk sau negalvoti apie tai, kas vyksta iki NT. Kai pardėsi nervintis, siūlau sau pasakyti šią frazę "Aš sveika ir rami, sveikas kūdikėlis auga mano gimdoje". Kartok, kol pati tuom patikėsi ir nusiraminsi
Tyrimus geriau daryk nestimuliuotame cikle. PRG daromas 21-23 cd, jei ciklas 28-30 cd. Tada dažnai skiriamas ir PRL tyrimas, bet mano dakatarrė jį liepia tirti ciklo pradžioj, taip pat ir PRG. Visi kiti ciklo pradžioj tiriami.
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 03 27, 14:46)
Čiut nepaspringau kava
O aš tik dabar perskaičius supratau. Nu rimtai juokinga.
Grim, reikia juk ir pailsėti nuo visko. Ramybės tau