Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 26, 23:02)
Šaunuolės, abi su tokiais gerais rezultatais pradėjusios, dar geresnių sulaukite!
4u.gif  4u.gif

aciu mergyt blush2.gif o kaip jusu planai ?
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2012 03 26, 16:40)

Sveika prisijungus, sėkmės 4u.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 03 26, 17:45)
kaip tu manai, ar verta IUI darytis po tu papildus praejus 3 men?  g.gif  ar tik atlikti tyrima spermuku  unsure.gif

Aišku, kad spermatograma, nors nepilna jeigu nesinori pinigų metyti. O jei nepagerėjo rezultatai po vitaminų, tai kam pinigus mesti į balą ant IUI?

Meškute, Gitana, šilčiausi linkėjimai, ramių jums dviejų savaitėlių, labai abi palaikau ir tikiu jūsų sėkme 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 26 kovo 2012 - 23:29
mergaitės, aš jus stebiu ir laikau kūmštukus už jūsų sėkmę wub.gif
Atsakyti

Susirinko kruva debilu, norinciu pakelti savo laidos reitinga nevaisingu seimu saskaita. Visu jusu, mano, Sangrijos, Olialia ir daugybes kitu seimu.
O reitinga nori pakelti, kaip visada, su lietuvisku gobsumu skaiciuodami svetimus pinigus. Jiems knieti, kad zmogus talentingas ir padedamas kitiems dar gali uzsidirbti. Bet nei vienas tu zurnaliugu neklause, kiek kainuoja vien spermos atplovimas, nesidomejo bankuose kiek S paeme kredito jolsanos statybai, kiek jai kainuoja jos amzinas darbas iki 23 val be poilsio ir normaliu 28 k.d. atostogu, kiek jai kainuoja algos darbuotojams. Uz visa sita sumokame, mes, pacientes, nevaisingos seimos. O tie kaip visada galvoja, kad ji leidzia ligonines pinigus, lygtais, ji galetu prie ju prieiti. Pigu ir zema. labai pigi, neverta nei puses balo medziaga. Tikiuosi, jie perskaitys si mano posta ir labai nemanau, kad nors vienam is ju dasils kada nors kas nors apart honoraro. Isgamos.

[/quote]
nerealiai gerai pasakyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 26, 22:03)
aciu mergyt  blush2.gif o kaip jusu planai ?

Šį kaip ir neplanuojam, nes folikulų nesimatė kad yra. Tai relaxas. Tikriausiai kitą mėnesį bandysim vėl iui. ax.gif
Papildyta:
Gal kas gali paaiškinti, kodėl parą prieš iui gydytojai rekomenduoja smileysex.gif natūraliai. Juk nuo to iui naudojamų spermiukų kokybė būna nepakankamai subrendus? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 03 27, 06:50)
mergaitės, aš jus stebiu ir laikau kūmštukus už jūsų sėkmę wub.gif

Kaip tu laikaisi, kaip pojūčiai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boopsi-Boo: 27 kovo 2012 - 08:31
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 27, 09:35)
Kaip tu laikaisi, kaip pojūčiai?  4u.gif

pas mane viskas kol kas tas pats smile.gif po savaitės pas gydytoją, tai gal kokių gražių naujienų parnešiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 27, 08:48)
pas mane viskas kol kas tas pats smile.gif po savaitės pas gydytoją, tai gal kokių gražių naujienų parnešiu wub.gif

Lauksim lauksim. smile.gif O tai tu dar nežinai vienas pas tave ar du stebuklėliai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 27, 09:53)
Lauksim lauksim. smile.gif O tai tu dar nežinai vienas pas tave ar du stebuklėliai?  wub.gif

daugiau nebuvau echo, tai tikiuosi, po savaitės jau bus tikrai aišku, nebus kur slėptis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 27, 08:59)
daugiau nebuvau echo, tai tikiuosi, po savaitės jau bus tikrai aišku, nebus kur slėptis hihihi.gif

Graži savaitė laukia tavęs, gali ramiai ruoštis susitikimui ir svajoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boopsi-Boo: 27 kovo 2012 - 09:06
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 27, 10:05)
Graži savaitė laukia tavęs, gali ramiai ruoštis susitikimui ir svajoti.  4u.gif

4u.gif tik nėra to ramumo, o jau svajonių doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Ar priimsite mane į savo gretas? blush2.gif
Turiu jau ketvirtą stimuliaciją ir bandysim pirmąkart IUI. Nuo vakar pradėjau vaistukus gerti (Femara+Puregon), kitą 1nį lėksiu žiūrėti pas S. kas užaugo. Vakar baimės buvo pilnos kelnės, o šiandien jau normaliai reaguoju. Bijau hiperstimuliacijos, bijau, kad gali nepavykti ir t.t. Žinau, kad reikia būti ramiai, tai bandau taip ir nusiteikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 27, 09:34)
Sveikos, merginos!
Ar priimsite mane į savo gretas? blush2.gif
Turiu jau ketvirtą stimuliaciją ir bandysim pirmąkart IUI. Nuo vakar pradėjau vaistukus gerti (Femara+Puregon), kitą 1nį lėksiu žiūrėti pas S. kas užaugo. Vakar baimės buvo pilnos kelnės, o šiandien jau normaliai reaguoju. Bijau hiperstimuliacijos, bijau, kad gali nepavykti ir t.t. Žinau, kad reikia būti ramiai, tai bandau taip ir nusiteikti mirksiukas.gif

Labas prisijungus,

bigsmile.gif o ko bijoti? iui procedūra vyksta taip, kad net nepajusi kas įvyko. O jei bus taip, kad negalima daryti iui - gydytoja ir nedarys. Ramybės, ramybės, ramybės. smile.gif
Atsakyti