QUOTE(Shira @ 2012 03 26, 10:21)
Velnias, o aš va paprastai visada jaučiu kiaušides, kai sugeriu pusė dozės vaistų ( stimuliuojančių). Ir dabar sėdžiu, o šonai vis pabraška. O sprogimą irgi jaučiu, tik aišku ne patį sprogimą
, o tokį gana stiprų maudimą pilve ir šonuose. Bet tik stimuliuojant. Įprastam cikle viskas daug silpniau. Gal dėl to, kad ir folis paprastai tik vienas susiformuoja.
Labas rytas
. Pas mane namie - remontas
Gyvenu dulkėse ant cemento, gerai, kad neilgam.
A irgi jauciu Ovitrelle poveiki, kai sprogdinasi, bet kaip auga nejauciu
QUOTE(sobo @ 2012 03 26, 10:43)
Labas rytas. Siandien susileidau Ovitreli, blyn kaip skauda visi sonai
Ryt jau IUI. Siandien kelios merginos darosi IUI. Kaip jums sekesi? kiek foliu, kiek mln?
Maidenana, kaip tu laikaisi, ar jau ipusejo tavo egzu maratonas
?
ne, neipusejo, bet liko 2 savaites. rytoj 3 egzaminai, bet "vaztarasti" man israsys tik vienai (vienas egzas - viena diena), tai bandysiu priekinem ir atgalinem datom makaluotis, jeigu iseis. nesukalbamos tos metodistes cia.
QUOTE(Glamour @ 2012 03 26, 17:34)
Merginos antradieni per TV3 berods 17.40 "Prieš srovę" laidoje S ir Jolsaną rodys, jei kam įdomu.
Susirinko kruva debilu, norinciu pakelti savo laidos reitinga nevaisingu seimu saskaita. Visu jusu, mano, Sangrijos, Olialia ir daugybes kitu seimu.
O reitinga nori pakelti, kaip visada, su lietuvisku gobsumu skaiciuodami svetimus pinigus. Jiems knieti, kad zmogus talentingas ir padedamas kitiems dar gali uzsidirbti. Bet nei vienas tu zurnaliugu neklause, kiek kainuoja vien spermos atplovimas, nesidomejo bankuose kiek S paeme kredito jolsanos statybai, kiek jai kainuoja jos amzinas darbas iki 23 val be poilsio ir normaliu 28 k.d. atostogu, kiek jai kainuoja algos darbuotojams. Uz visa sita sumokame, mes, pacientes, nevaisingos seimos. O tie kaip visada galvoja, kad ji leidzia ligonines pinigus, lygtais, ji galetu prie ju prieiti. Pigu ir zema. labai pigi, neverta nei puses balo medziaga. Tikiuosi, jie perskaitys si mano posta ir labai nemanau, kad nors vienam is ju dasils kada nors kas nors apart honoraro. Isgamos.
QUOTE(diana_j @ 2012 03 26, 18:45)
kaip tu manai, ar verta IUI darytis po tu papildus praejus 3 men?
ar tik atlikti tyrima spermuku
IUI - 1300,- LT, spermograma pilna - 170,- LT
Nu ir kaip manai? As pries IUI maratona visada nusiunciu vyra spermogramai. Jeigu normali - galiu 3 ciklus drasiai darytis. Bet jeigu ne kas - nu kam metyti tukstancius? Aisku, kad spermograma - tai pirmiausias zingsnis link IUI
Beje, labai domintu tavo rezultatai. Laukiu tik geru
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.