Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(sobo @ 2012 03 26, 20:24)
Dziugios naujienos gitana36, meskute102 belieka laukt II. Vyru turtas idealus tikrai sulauksit teigiamu atsakymu  4u.gif

Noretusi tiket, bet buna kartais kitaip ax.gif Na bet jai 3 IUI nepasiseks darysiu maza petraukele keliu menesiuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 26 kovo 2012 - 19:35
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 26, 20:34)
Noretusi tiket, bet buna kartais kitaip ax.gif  Na bet jai 3 IUI nepasiseks darysiu maza petraukele keliu menesiuku 4u.gif

kaip bebutu, svarbiausiai nenuleisti ranku ir toliau eiti musu tikslo link mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 03 26, 20:11)
Mergytes, kas dare IUI , jums virusiukas  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

O mano " kambariokei"  mirksiukas.gif  dar ir asmeniskas  2.gif , meskutei

oi merginos aciu uz palaikyma 4u.gif kaip faina tiek balioneliu wub.gif jauciu nuo ju kiekio galiu ir pakilti blush2.gif o is kambariokes griebiu viruselius ir ne viena wub.gif gobsuole as blush2.gif

kaip pati laikaisi? kaip tavo mazius ?

gitana nu matai kaip bijojai o viskas labai gerai 4u.gif na ka begsim abi i ligonine hcg daryt mirksiukas.gif

rytoj sobo sekmes per iui , musu kumsciai suspausti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 26, 10:21)
Velnias, o aš va paprastai visada jaučiu kiaušides, kai sugeriu pusė dozės vaistų ( stimuliuojančių). Ir dabar sėdžiu, o šonai vis pabraška. O sprogimą irgi jaučiu, tik aišku ne patį sprogimą  biggrin.gif , o tokį gana stiprų maudimą pilve ir šonuose. Bet tik stimuliuojant. Įprastam cikle viskas daug silpniau. Gal dėl to, kad ir folis paprastai tik vienas susiformuoja.
Labas rytas  4u.gif . Pas mane namie - remontas  bash.gif Gyvenu dulkėse ant cemento, gerai, kad neilgam.

A irgi jauciu Ovitrelle poveiki, kai sprogdinasi, bet kaip auga nejauciu smile.gif

QUOTE(sobo @ 2012 03 26, 10:43)
Labas rytas. Siandien susileidau Ovitreli, blyn kaip skauda visi sonai  doh.gif Ryt jau IUI. Siandien kelios merginos darosi IUI. Kaip jums sekesi? kiek foliu, kiek mln?
Maidenana, kaip tu laikaisi, ar jau ipusejo tavo egzu maratonas  smile.gif ?

ne, neipusejo, bet liko 2 savaites. rytoj 3 egzaminai, bet "vaztarasti" man israsys tik vienai (vienas egzas - viena diena), tai bandysiu priekinem ir atgalinem datom makaluotis, jeigu iseis. nesukalbamos tos metodistes cia.

QUOTE(Glamour @ 2012 03 26, 17:34)
Merginos antradieni per TV3 berods 17.40 "Prieš srovę" laidoje S ir Jolsaną rodys, jei kam įdomu.
Susirinko kruva debilu, norinciu pakelti savo laidos reitinga nevaisingu seimu saskaita. Visu jusu, mano, Sangrijos, Olialia ir daugybes kitu seimu.
O reitinga nori pakelti, kaip visada, su lietuvisku gobsumu skaiciuodami svetimus pinigus. Jiems knieti, kad zmogus talentingas ir padedamas kitiems dar gali uzsidirbti. Bet nei vienas tu zurnaliugu neklause, kiek kainuoja vien spermos atplovimas, nesidomejo bankuose kiek S paeme kredito jolsanos statybai, kiek jai kainuoja jos amzinas darbas iki 23 val be poilsio ir normaliu 28 k.d. atostogu, kiek jai kainuoja algos darbuotojams. Uz visa sita sumokame, mes, pacientes, nevaisingos seimos. O tie kaip visada galvoja, kad ji leidzia ligonines pinigus, lygtais, ji galetu prie ju prieiti. Pigu ir zema. labai pigi, neverta nei puses balo medziaga. Tikiuosi, jie perskaitys si mano posta ir labai nemanau, kad nors vienam is ju dasils kada nors kas nors apart honoraro. Isgamos.

QUOTE(diana_j @ 2012 03 26, 18:45)
kaip tu manai, ar verta IUI darytis po tu papildus praejus 3 men?  g.gif  ar tik atlikti tyrima spermuku  unsure.gif
IUI - 1300,- LT, spermograma pilna - 170,- LT smile.gif Nu ir kaip manai? As pries IUI maratona visada nusiunciu vyra spermogramai. Jeigu normali - galiu 3 ciklus drasiai darytis. Bet jeigu ne kas - nu kam metyti tukstancius? Aisku, kad spermograma - tai pirmiausias zingsnis link IUI smile.gif Beje, labai domintu tavo rezultatai. Laukiu tik geru smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 kovo 2012 - 19:54
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 26, 20:45)
IUI - 1300,- LT, spermograma pilna - 170,- LT smile.gif Nu ir kaip manai? As pries IUI maratona visada nusiunciu vyra spermogramai. Jeigu normali - galiu 3 ciklus drasiai darytis. Bet jeigu ne kas - nu kam metyti tukstancius? Aisku, kad spermograma -  tai pirmiausias zingsnis link IUI smile.gif Beje, labai domintu tavo rezultatai. Laukiu tik geru smile.gif 4u.gif

Sveikutes smile.gif kaip suprantu cia 1300 bendra iui kaina su vaistukais i apsilankymais+spermograma? blush2.gif nelabai dar ismanau kainas ax.gif
Mes ketinam startuoti su iui tai sudomino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 26, 20:45)
IUI - 1300,- LT, spermograma pilna - 170,- LT smile.gif Nu ir kaip manai? As pries IUI maratona visada nusiunciu vyra spermogramai. Jeigu normali - galiu 3 ciklus drasiai darytis. Bet jeigu ne kas - nu kam metyti tukstancius? Aisku, kad spermograma -  tai pirmiausias zingsnis link IUI smile.gif Beje, labai domintu tavo rezultatai. Laukiu tik geru smile.gif 4u.gif

na taip zinau kad IUI kazkur 1300 -1000 man kainuoja, priklauso ar stimuliuoja ar ne doh.gif
jau patikek a sir noriu sulaukti labai geru rezultatu, na bet per pus kad butu pagereja, as ir galvojau pasidaryt spermograma ir matytumem kas ir kaip.. tik dar tas vyro nenoras nepraeja, kartais is yra kartais jo visiskai nera doh.gif, as dbr ir galvoju baigs gert papildus siuos tris men ir eit pasiziuret ar kas pasitaise, as net nzn galvoju gal ir daktre keisti nzn net, bet galvoju pasidaryt dar spermograma, dar viena IUI o tada jjeigu nieko, keisti jauciu daktare, na bent kolkas taip mastau doh.gif unsure.gif
jau kai zinosiu savo rezultatus po papildu tai pranesiu tikrai kokie jie bebutu mirksiukas.gif
dar vis galvoju, gal dar pas kokius genetikus nueit ar vyra siust pas vyru dakata, bet juos nusiust pa sdaktara yr kazkas baisaus

Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2012 03 26, 21:16)
Sveikutes smile.gif kaip suprantu cia 1300 bendra iui kaina su vaistukais i apsilankymais+spermograma? blush2.gif  nelabai dar ismanau kainas ax.gif
Mes ketinam startuoti su iui tai sudomino  blush2.gif

kaina gali but ir didesne, viskas priklauso kiek ir kokiu vaistu reikes stimuliacijai. gali svyruoti nuo 1000 iki 2000 Lt, viskas nuo situacijos priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 26 kovo 2012 - 20:26
Na ilgokai turejau omenyje, kad jua daugiau nei trys metai praėjo. Na intensyvaus bandymo daugiau nei du.
Na aš eisiu paskaitysiu atidžiau tas pirmas temeles. Šiaip vyrui daug visokio kraujo eme ir tikrino ten viska. Hormonai ir taip toliau genetika ka jis dar sake. sake viskas normoje. Negali pats paaiškinti kodėl taip svyruoja. Sako atrodo, kad tas pirmas tyrimas ir kiti kito žmogaus būtų... Nes primas labai egras buvo, o šitie kaip ir blogesni, nes tik su tuo specialiu skysčiu kažkas lieka. g.gif
Atsakyti
GITANA, MESKUTE - ramiai laukit pora savaiteliu teigiamu rezultatu. Kol kas tikrai viskas labai optimistiskai nuteikia, tik reikia ramiai islaukti.

SOBO, sekmes ryt su IUI, kad vyro turtas butu kuo geresnis ir kokie 2 foliai idealus.

Del Jolsanos ir TV3 laidos, tai manau, kad S konkurentai nepakenks, jau tiek daug gero prisiklausiau apie ta gydytoja, kad net gaila kad ne klp gyvenu. O geri atsiliepimai yra pati geriausia reklama.
Papildyta:
QUOTE(aksioma @ 2012 03 26, 21:21)
Na ilgokai turejau omenyje, kad jua daugiau nei trys metai praėjo. Na intensyvaus bandymo daugiau nei du.
Na aš eisiu paskaitysiu atidžiau tas pirmas temeles. Siaip vyrui daug visokio kraujo eme ir tikrino ten viska. Hormonai ir taip toliau genetika ka jis dar sake. sake viskas normoje. Negali pats paaiškinti kodėl taip svyruoja. Sako atrodo, kad tas pirmas tyrimas ir kiti kito žmogaus būtų... Nes primas labai egras buvo, o šitie kaip ir blogesni, nes tik su tuo specialiu skysčiu kažkas lieka. g.gif

Ar gerai supratau, kad spermogramos rezultatai labai skirtingi?
Gal turi rezultatus, kiek pas taviski milijonu? smile.gif cia apie spermiukus, o ne apie $$$ wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchideja88: 26 kovo 2012 - 20:42
QUOTE(diana_j @ 2012 03 26, 21:19)
kaina gali but ir didesne, viskas priklauso kiek ir kokiu vaistu reikes stimuliacijai. gali svyruoti nuo 1000 iki 2000 Lt, viskas nuo situacijos priklauso  mirksiukas.gif

man sis iui kainavo apie 1750lt, bet cia viskas iskaiciuota ir keliones i klaipeda is siauliu ir konsultacijos ir vaistai ir pats iui. man vien keliones atsiejo 450lt -500lt, vaistai apie 350lt , konsultacijos 340lt , ir dar pati iui 500lt tada suma taip ir gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Oi pamiršau iš to streso palinketi merginoms teigiamų rezultatų po 2 savaitėlių 4u.gif 4u.gif
Na reiks paieškoti lapelio vyro.. nes šiaip viskas ligoninėje papkėje. Nieka mums nedavė. Tik sakau šiandien sake:
1 bandymas: normaliausia viskas.. geras viskas
2 bandymas: 0%
3 bandymas: 8%
4 bandymas: 17%
Sakė, kad nuo 4% daro IUI. Paskutiniai du buvo jau geriant jam tuos vaistukus.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 26, 21:37)
man sis iui kainavo apie 1750lt, bet cia viskas iskaiciuota ir keliones i klaipeda is siauliu ir konsultacijos ir vaistai ir pats iui. man vien keliones atsiejo 450lt -500lt, vaistai apie 350lt , konsultacijos 340lt , ir dar pati iui 500lt tada suma taip ir gaunasi blush2.gif

na taip, viska reikia susipliusuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 26, 18:52)
oi mrgiukai mums viskas gerai 4u.gif 

QUOTE(gitana36 @ 2012 03 26, 19:05)
Sveikutes , as ir po IUI

Šaunuolės, abi su tokiais gerais rezultatais pradėjusios, dar geresnių sulaukite!
4u.gif 4u.gif
Atsakyti