Oi susimaišiau, turėjau omeny Gitana36, ne dzastina
Papildyta:
[quote=aksioma,2012 03 26, 17:40]
sveikutė
o tu pirmą puslapį išsinagrinėjai pilnai? Gal tada labiau suprasi. Pažiūrėk youtube filmukus, tada ir sąvokos aiškesnės liks. Bent klausimus suformuluoti galėsi. Tada galėsi mūsų klausti, mes tau atsakysim , o ir su gydytoju bus lengviau susikalbėti. Yra nemažai forumiečių, kurios lankosi pas dakatrus kitoje šalyje, tai jos sąvokas pagrindines google išsiverčia išmoksta ir susikalba kažkaip su daktarais. O man įdomu paliko, ar jūs jau su andrologu konsultavotės, nes labai jau įtartini vyro spermiukai?
Madeinna
kaip tu manai, ar verta IUI darytis po tu papildus praejus 3 men? ar tik atlikti tyrima spermuku
kaip tu manai, ar verta IUI darytis po tu papildus praejus 3 men? ar tik atlikti tyrima spermuku
QUOTE(Glamour @ 2012 03 26, 18:34)
Merginos antradieni per TV3 berods 17.40 "Prieš srovę" laidoje S ir Jolsaną rodys, jei kam įdomu.
Aha, maciau anonsa. Kam ji dabar beigele, juk tokia gera gydytoja
Konkurentai pagalius i ratus kaišo. Na pažiūrėsim, sužinosim.
QUOTE(aksioma @ 2012 03 26, 17:40)
Sveikos..
Jei leisitės ir aš prisidėsiu prie jūsų... Mes su vyru bandome jau ilgai pastoti...Deja..
Man truputėlį keista skaityti jūsų žinutes, nes ne viską jose suprantu.
Jei leisitės ir aš prisidėsiu prie jūsų... Mes su vyru bandome jau ilgai pastoti...Deja..
Man truputėlį keista skaityti jūsų žinutes, nes ne viską jose suprantu.
Sveika Su laiku viską suprasi ir kitoms patarinėsi Nors linkiu, kad tiek neužtruktum čia
Ilgai tai kiek? 1 metus ir 4 mėnesius?
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 26, 14:54)
oi mrgiukai mums viskas gerai , sake viskas saunu sperma gera sake po atplovimu virs 90% judrumas , milijonu irgi belekiek ,mano foliai ovuliave, nu dabar tik laukti reiks. hcg 04.10 , istikro specialiai nieko per daug neklausiau nebenoriu lygint su kitomis ir taip stresa isivaryt , vienam skyrely kita mergina pasisake, kad folis 20mm, tai taip ja nuteike, kad jau viskas, kad nieko cia gero, kad gali net nebedaryt iui, kazkaip baisai nuskambejo ir pagalvojau, o man ir nereikia zinot as pasitikiu gydytoja ir tikrai tikiu, kad ji mums pades
mes dazniausiai visa info susirenkam is neto arba taip kaip mums sake gine, bet mes esam skirtingos ir visos savotiskos, tad lyginti ir nusiteikineti vienaip ar kitaip nenoriu , tikiu kad mums pasiseke ir taip tikesiu kol mmm sulauksiu arba ne ,
kai vaziavom namo tai vias kelia pilva kuteno , vis dilgciojo , maude kazkaip net keista ... sakau vyrui turbut sumacheriai nerimsta
Sveikutes , as ir po IUI pasirodo vietoje vieno didelio folio dar vienas buvo kurio mano mieste neuzmate ??? tai va vienas jau buvo ovuliaves kitas dar ne . vyro gerybes geros po apiplovimo net 97 proc. Na dabar viskas dievo rankose, kaip sakoma juk 3 IUI.
Noriu padekoti meskutei 102 kuri mane palaike kai man labai reikejo :
Papildyta:
Tikiu meskute kad tie sumacheriai, isitvirtins kur reikia
Noriu padekoti meskutei 102 kuri mane palaike kai man labai reikejo :
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 26, 19:52)
oi mrgiukai mums viskas gerai , sake viskas saunu sperma gera sake po atplovimu virs 90% judrumas , milijonu irgi belekiek ,mano foliai ovuliave, nu dabar tik laukti reiks. hcg 04.10 , istikro specialiai nieko per daug neklausiau nebenoriu lygint su kitomis ir taip stresa isivaryt , vienam skyrely kita mergina pasisake, kad folis 20mm, tai taip ja nuteike, kad jau viskas, kad nieko cia gero, kad gali net nebedaryt iui, kazkaip baisai nuskambejo ir pagalvojau, o man ir nereikia zinot as pasitikiu gydytoja ir tikrai tikiu, kad ji mums pades
mes dazniausiai visa info susirenkam is neto arba taip kaip mums sake gine, bet mes esam skirtingos ir visos savotiskos, tad lyginti ir nusiteikineti vienaip ar kitaip nenoriu , tikiu kad mums pasiseke ir taip tikesiu kol mmm sulauksiu arba ne ,
kai vaziavom namo tai vias kelia pilva kuteno , vis dilgciojo , maude kazkaip net keista ... sakau vyrui turbut sumacheriai nerimsta
Tikiu meskute kad tie sumacheriai, isitvirtins kur reikia
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 26, 19:52)
oi mrgiukai mums viskas gerai
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 26, 20:05)
Sveikutes
Saunuoles merginos, dabar lauksim II ir laikysim kumstukus
QUOTE(sobo @ 2012 03 23, 20:44)
Siandien buvau pas gydytoja. Turiu 3 dominuojancius folikulus ir 1 mazesni, bet dar gali suspet uzaugt . Kovo 27d. IUI. Dar 3 vakarus susileisiu gonali, pirmadienio ryta ovitrelis. Dabar svarbiausia gera nuotaika ir gydytoja liepe baliavot negalvot apie IUI visai, nors sunku apie tai nemastyt
SOBo viskas bus ok pamatysi
Mergytes, kas dare IUI , jums virusiukas
O mano " kambariokei" dar ir asmeniskas , meskutei
O mano " kambariokei" dar ir asmeniskas , meskutei
Dziugios naujienos gitana36, meskute102 belieka laukt II. Vyru turtas idealus tikrai sulauksit teigiamu atsakymu
gitana36, meskute102, kantriu vieju savaiteliu ir su tokiais vyru turtais tikrai turit teigiamu rezultatu sulaukti