Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(gitana36 @ 2012 03 24, 23:48)
Na ka susileidau ovitrelle . Tačiau esu nerime, merginos čia prigasdino kad šis ciklas negeras nes folis perdidelis ( nurasomas). Tačiau gyd. kitaip kalba, kad sprogdukus leidžiam šiandiena kad neperaugtu, ir pirmad. IUI ???? aišku neklijuoju pinigeliu ant sienu , tačiau jai sako gyd.  daryt IUI tai gal nera taip jau visai prastai???? g.gif  turiu naudoti galimybes ..... juk laikas tiksi  verysad.gif

nesijaudink jei gydytoja sako tai reikia tiketi 4u.gif , visu musu organizmai skirtingi , ramiai miegok pailsek , o pirmadieni tiek tu tiek as darysimes IUI, ir abiems jis bus sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 24, 23:48)
Na ka susileidau ovitrelle . Tačiau esu nerime, merginos čia prigasdino kad šis ciklas negeras nes folis perdidelis ( nurasomas). Tačiau gyd. kitaip kalba, kad sprogdukus leidžiam šiandiena kad neperaugtu, ir pirmad. IUI ???? aišku neklijuoju pinigeliu ant sienu , tačiau jai sako gyd.  daryt IUI tai gal nera taip jau visai prastai???? g.gif  turiu naudoti galimybes ..... juk laikas tiksi  verysad.gif

pagal mane tai geras tas folis.
Atsakyti
Merginos, ar jus jauciat kai foliai pradeda augti ir mazdaug kelinta diena tai buna?
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 25, 20:53)
Merginos, ar jus jauciat kai foliai pradeda augti ir mazdaug kelinta diena tai buna?

kartais, pabreziu - kartais, galima jausti kaip jie sprogsta, bet kaip jie auga - niekas to nejaucia. biggrin.gif
dzastina, viskas bus gerai, nustok taip idemiai saves klausytis ir kankinti. Nekenk procesui ir tuo labiau i ji nesikisk biggrin.gif uzaugs tie tavo foliai biggrin.gif jautrioji tu musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 25, 21:15)
dzastina, viskas bus gerai, nustok taip idemiai saves klausytis ir kankinti. Nekenk procesui ir tuo labiau i ji nesikisk  biggrin.gif uzaugs tie tavo foliai biggrin.gif jautrioji tu musu  biggrin.gif

Žinok Maidenana, aš irgi galvoju,kad reikia liautis save analizuoti, nes vakar dar nė nesuleidus antros dozės jau jaučiau juos augančius blush2.gif esmė,kad aš bijau, jog nebūtų per daug man tų vaistų blush2.gif
Kol nieko nejaučiau tada susigalvojau naują baimę, kad kas bus jei maniškio turtas per du metus labai suprastėjo.... doh.gif reikia man smegenų persodinimo dar kokiai gerai savaitei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 26, 07:32)
Žinok Maidenana, aš irgi galvoju,kad reikia liautis save analizuoti, nes vakar dar nė nesuleidus antros dozės jau jaučiau juos augančius  blush2.gif  esmė,kad aš bijau, jog nebūtų per daug man tų vaistų blush2.gif
Kol nieko nejaučiau tada susigalvojau naują baimę, kad kas bus jei maniškio turtas per du metus labai suprastėjo.... doh.gif  reikia man smegenų persodinimo dar kokiai gerai savaitei ax.gif

O dar ka prisigalvosi? Kodel tu linki sau blogio? Ant tiek saves nekenti? Viskas bus gerai, prasyciau susiimti ir nustoti panikuoti ir uzsiimti bala zino kuo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 26, 10:02)
O dar ka prisigalvosi? Kodel tu linki sau blogio? Ant tiek saves nekenti? Viskas bus gerai, prasyciau susiimti ir nustoti panikuoti ir uzsiimti bala zino kuo.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Velnias, o aš va paprastai visada jaučiu kiaušides, kai sugeriu pusė dozės vaistų ( stimuliuojančių). Ir dabar sėdžiu, o šonai vis pabraška. O sprogimą irgi jaučiu, tik aišku ne patį sprogimą biggrin.gif , o tokį gana stiprų maudimą pilve ir šonuose. Bet tik stimuliuojant. Įprastam cikle viskas daug silpniau. Gal dėl to, kad ir folis paprastai tik vienas susiformuoja.
Labas rytas 4u.gif . Pas mane namie - remontas bash.gif Gyvenu dulkėse ant cemento, gerai, kad neilgam.
Atsakyti
Labas rytas. Siandien susileidau Ovitreli, blyn kaip skauda visi sonai doh.gif Ryt jau IUI. Siandien kelios merginos darosi IUI. Kaip jums sekesi? kiek foliu, kiek mln?
Maidenana, kaip tu laikaisi, ar jau ipusejo tavo egzu maratonas smile.gif ?
Atsakyti
Labas,
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 24, 23:26)
nesijaudink jei gydytoja sako tai reikia tiketi  4u.gif , visu musu organizmai skirtingi , ramiai miegok pailsek , o pirmadieni tiek tu tiek as darysimes IUI, ir abiems jis bus sekmingas mirksiukas.gif

kaip Jum sekėsi?

4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad Shyros reikaliukai pajudejo. thumbup.gif ir, kad brangiojo turtas taip greit pagerėjo. O gal čia tik man laikas greit bėga.

O dėl pojūčių augant folikulams, tai aš stimuliuotam cikle į vaistų gėrimo pabaigą ir prieš IUI pamaudenimus atitinkamoj kiaušidėj jaučiu. O šį kartą beveik nieko nejaučiau ir kada jie sprogo nė neįtariu. Kol kas visada su Femara stimuliavausi. Taip, kad nėra jokių garantijų, kad visad tokie patys pojūčiai bus.

Aš vis tik nepasveikau, biuletenį pratęsė, panašu, kad ligą valdau, bet dabar dar prisidėjo kosulys. Mama ir MB nesusirgo rimčiau, o aš įklimpau kaip reikiant. Matyt neblogai man su hormonais susilpnino imunitetą. O už lango taip gražu kaip tyčia.

Turbūt Sheila ir Dzastina vėliau apsireikš. Sheilai gi iki Klp trenktis reik ir dar namo grįžt.

Merginos antradieni per TV3 berods 17.40 "Prieš srovę" laidoje S ir Jolsaną rodys, jei kam įdomu.
Atsakyti

Sveikos..
Jei leisitės ir aš prisidėsiu prie jūsų... Mes su vyru bandome jau ilgai pastoti...Deja.. unsure.gif
Man truputėlį keista skaityti jūsų žinutes, nes ne viską jose suprantu. Mat mes su MB gyvename Belgijoje ir čia lankausi pas daktarus. Tai kažkaip kitaip vadinami, bet aišku rezultatas tas pats. Gydytojas šiandien pasakė, kad jei norime pastoti teks mums IUI darytis. MB spermos kokybe labai kinta. Pirma karta buvo kuo puikiausia poto 0 , o paskutiniai du kartai parode 8% ir 17%. Sakė gydytojas, jei 4 būna, tai jei patenkinti ir daro IUI.
Su manimi sakė viskas gerai, tai lauksim sekančio ciklo. Bet man neišrašė jokių stimuliuojančių vaistų nieko. Jūs čia kalbate apie juos. Maniškis geria FLIXAR. Sakė man gydytojas, kad kai prasidės mėnesinės paskambinti tada ateisiu ir jie žiūrės kada daryti. Ir sakė, kad būna, jog kai kurioms harmonus reika susileisti diena prieš ar tą pačią. PREGNYL vadinasi.
Tai vat ir nežinau kas ir kaip. Jūs apie tuos folikulus kalbate, o as net enžinau kas tai.. blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aksioma: 26 kovo 2012 - 16:40