Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2012 03 24, 11:34)
Pagerėjo iki 19 mln ( dar tebegeria tamoxi , tikiuosi, jog ir dar kils kiek nors ) ir judrumas nuo 14% iki 26 %.
O dėl IUI su 1 mln taip išėjo. Kai tarėmės su gydytoja dėl procedūros , buvo 6 mln, o atėjo IUI diena , bac ir tik 1mln. Tai ir suleido, kad jau paruošta sperma. Gydytoja nepatikėjo , kad galėjo taip staiga pakrist, sako - gali būt, kad koks lašas su kelias mln nepateko į indukąsmile.gif. Tai pabandėm antrąkart. Ir buvo lygiai tiek pat, tai ėmėmės vyro. Ėjo pas Žilaitienę. Tavo patarimais dėl papildų pasinaudojau taip pat  mirksiukas.gif .
Dėl gydytojos - aš pas Sąlygienę, kaip ir tu  smile.gif

A, supratau. As tai pries IUI maratona vyra patikrinu, nes jeigu maziau nei 15 mln, tai as net nesvaigstu su IUI. Bet ziuriu, kad su 20-15 mln eina visai lengvai pastoti. manau, kad jeigu jums nepakis kojos judrumas ir S gerai apskaiciuos IUI data, tai turetu pavykti. Aj, zinai dar ka, jeigu IUI nebus pirmadieni, tai paprasyk gydytojos tave apziureti diena pries IUI, kad per IUI tiksliau butu. Ta prasme, gal reikes ta pacia diena daryti, nes dominuojantis prades ovuliuoti, arba palikti nustatyta data.
O kokius papildus gere?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 24, 00:52)
niu tai tau tikrai linkiu ramiu dvieju savaiteliu ,  4u.gif o gal gali priminti kaip su jusu vyro turtu  g.gif kiek pamenu viskas gerai ane?

MB galetu but donoru tuo klausimu,ir judrumas superinis minejo senai bemate klinikoj tokius rezultatus ,kai tyremes pirma karta tik agliutinacija i didesne puse buvo ,sako gal tai vienkartinis reiskinys gal ne, girdziau vitaminu C pagerint kokybe bet nezinau paskutiniu rezultatu per IUI neklausiau ne tas man galvojej buvo blush2.gif
Papildyta:
As taip pat su femara stimuliavausi + gonal nemazai, tai jokiu psihoziu jokiu neigiamu pojuciu nebuvo smile.gif Kiekvienai skirtingai veikia kazin nuo ko priklauso, pernesiau nemenkas dozes hormonu, gonalio leidausi be femaros 10 ampuliu ir nieko isskirtinio nepajutau . Clostibegytai irgi neveike kai geriau, pasiseke man cia 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 24, 15:28)
A, supratau. As tai pries IUI maratona vyra patikrinu, nes jeigu maziau nei 15 mln, tai as net nesvaigstu su IUI. Bet ziuriu, kad su 20-15 mln eina visai lengvai pastoti. manau, kad jeigu jums nepakis kojos judrumas ir S gerai apskaiciuos IUI data, tai turetu pavykti. Aj, zinai dar ka, jeigu IUI nebus pirmadieni, tai paprasyk gydytojos tave apziureti diena pries IUI, kad per IUI tiksliau butu. Ta prasme, gal reikes ta pacia diena daryti, nes dominuojantis prades ovuliuoti, arba palikti nustatyta data.
O kokius papildus gere?

Gėrė tribulus terestris tuos stipresnius ( 1600 mg)su cinku , maca, seleną, bičių pienelį.
Esi taip darius ? Tik kaip tą vyrą tada sugaudyt staigiai tai pačiai dienai.. Tiesa, prosiminiau , man abu kartus per IUI nebuvo ovuliavę foliai , gydytoja sakė - tuoj tuoj bus. Ir po kokių 2-3 valandų pareidavo tokie nemenki skausmai šonuose. Kaži tada verta dar prieš tai eit ? *****, eičiau kad ir kas antrą dieną, jei tik žinočiau, kad pavyks...
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 24, 14:46)
Gėrė tribulus terestris tuos stipresnius ( 1600 mg)su cinku , maca, seleną, bičių pienelį.
Esi taip darius ? Tik kaip tą vyrą tada sugaudyt staigiai tai pačiai dienai.. Tiesa, prosiminiau , man abu kartus per IUI nebuvo ovuliavę foliai , gydytoja sakė - tuoj tuoj bus. Ir po kokių 2-3 valandų pareidavo tokie nemenki skausmai šonuose. Kaži tada verta dar prieš tai eit ? *****, eičiau kad ir kas antrą dieną, jei tik žinočiau, kad pavyks...

aaa, mano vyras iki siol tebegeria tuos su cinku smile.gif Gal ir jam pakils..
Esu dariusi. Tik tai buvo S iniciatyva. Man IUI buvo sestadieni, bet liepe ateiti penktadieni patikrinti folius. Atejau, ten 5 min t apziura, pasake, akd jau mato kazkiek, bet mazai skyscio ir skubos tvarka uz poros valandu IUI. Rezultatas - Dvynukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 24, 15:40)
MB galetu but donoru tuo klausimu,ir judrumas superinis minejo senai bemate klinikoj tokius  rezultatus ,kai tyremes pirma karta tik  agliutinacija i didesne puse buvo ,sako gal tai vienkartinis reiskinys gal ne, girdziau vitaminu C pagerint kokybe bet nezinau paskutiniu rezultatu per IUI neklausiau ne tas man galvojej buvo   blush2.gif
Papildyta:
As taip pat su femara stimuliavausi + gonal nemazai, tai jokiu psihoziu jokiu neigiamu pojuciu  nebuvo smile.gif Kiekvienai skirtingai veikia kazin  nuo ko priklauso, pernesiau nemenkas dozes hormonu,  gonalio leidausi be femaros 10 ampuliu ir nieko isskirtinio nepajutau . Clostibegytai irgi neveike kai geriau, pasiseke man cia  4u.gif  ax.gif

pavydžiu dėl spermiukų biggrin.gif
aš va ryte išgėriau, tai porą valandų bloga buvo. Dabar jau nieko. Vakar vakare tas pats. Ai, vistiek ištversiu tas penkias dienas smile.gif Su clostylbegitu man jokių pojūčių nebuvo. Tik pastorėjau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 24, 15:49)
aaa, mano vyras iki siol tebegeria tuos su cinku smile.gif Gal ir jam pakils..
Esu dariusi. Tik tai buvo S iniciatyva. Man IUI buvo sestadieni, bet liepe ateiti penktadieni patikrinti folius. Atejau, ten 5 min t apziura, pasake, akd jau mato kazkiek, bet mazai skyscio ir skubos tvarka uz poros valandu IUI. Rezultatas - Dvynukai  smile.gif

šakės, kaip nuostabiai skamba tie dvynukai..
O man jau sunku patikėt, kad pamatysiu kada dvi juosteles, darau viską tik, kad nesėdėt sudėjus rankų. Taip ramiau.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 24, 14:51)
pavydžiu dėl spermiukų  biggrin.gif
aš va ryte išgėriau, tai porą valandų bloga buvo. Dabar jau nieko. Vakar vakare tas pats. Ai, vistiek ištversiu tas penkias dienas  smile.gif Su clostylbegitu man jokių pojūčių nebuvo. Tik pastorėjau blush2.gif

man pirmas dvi dienas buvo labai zemas spaudimas prie miego trauke tik nzn ar del pasilpusio kraujo ar nuo vaistu , o paskui nieko , as jau tikejaus priaugti svorio nuo tokiu vaistu kiekio bet nieko vel , va kai kt geriu tai jauciuos akmenine, dabar kai reikejo viena men pagert kt del cistu tai tokie leva savijauta, atrode kad tona sveriu lotuliukas.gif nors realiai 53kg tera smile.gif Jau geriau butu rezultatas nes kol vyro nebus LT nenoriu gert Kt doh.gif
Papildyta:
Nors labai baisu kai pagalvoji apie pampersu kiekius bet irgi noreciau dvynuku lotuliukas.gif bet galvoju ar tu dabar turesi du vaikucius ar veliau koks skirtumas , tai tikiuosi kad bus du drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes su kuo daugiau pasidalinsiu jai ne su jumis naujienomis ( mano sielos draugytes 4u.gif ):
tai va 9 c.d o mano folis jau 20.6 ir du maziukai.(gleivine - 11)...tai siandiena velai vakare liepe susileisti ovitrelle o pirmadieni 3 IUI ax.gif
sakykite o iki to laiko jis man neperaugs kazkaip uzaugo jau labai greitai si cikla nors stimuliacija tik po puse tabletes letrozole nuo 5.c.d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 24, 15:05)
Sveikutes  su kuo daugiau pasidalinsiu jai ne su jumis naujienomis ( mano sielos draugytes 4u.gif ):
tai va 9 c.d o mano folis jau 20.6 ir du maziukai.(gleivine - 11)...tai siandiena velai vakare liepe susileisti ovitrelle o pirmadieni 3 IUI  ax.gif
sakykite o iki to laiko jis man neperaugs kazkaip uzaugo jau labai greitai  si cikla nors stimuliacija tik po puse tabletes letrozole nuo 5.c.d. g.gif

man atrodo, kad kai susileidi ovitrelle, tai ir nebeauga. O siaip, tai jis gali 22 mm paaugti ir bus geras.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 24, 15:13)
man atrodo, kad kai susileidi ovitrelle, tai ir nebeauga. O siaip, tai jis gali 22 mm paaugti ir bus geras.

nu tikiuosi viskas bus gerai...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 24, 10:50)
Sveikos, merginukės  4u.gif
Grįžtu pas jus. Vyras kelis mėn pagėrė vaistus, sperma pagerėjo iki tinkamos IUI, tad nuo vakar stipmuliacija Femara ir balandžio pradžioje 3IUI arba 1 IUI su tinkama IUI sperma ( pirmos dvi buvo su 1 mln)
Vaistus geriu nuo vakar. Pykina...Gal kas stimuliavotės Femara ?

QUOTE(Shira @ 2012 03 24, 14:46)

o kiek laiko, vyrasgere visus tuos papildus? kai pastebejot kad pagerejo? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 03 24, 16:29)
o kiek laiko, vyrasgere visus tuos papildus? kai pastebejot kad pagerejo?  rolleyes.gif  4u.gif

Žinai, nuo papildų, pastebėjau, pagerėjo judrumas. O vat kiekis - nuo tamoksifeno.
Papildus geria jau 4-5 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 24 kovo 2012 - 15:50
Na ka susileidau ovitrelle . Tačiau esu nerime, merginos čia prigasdino kad šis ciklas negeras nes folis perdidelis ( nurasomas). Tačiau gyd. kitaip kalba, kad sprogdukus leidžiam šiandiena kad neperaugtu, ir pirmad. IUI ???? aišku neklijuoju pinigeliu ant sienu , tačiau jai sako gyd. daryt IUI tai gal nera taip jau visai prastai???? g.gif turiu naudoti galimybes ..... juk laikas tiksi verysad.gif
Atsakyti