Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(meskute102 @ 2012 03 23, 22:46)
man ir po O visada sunkiausia , nes as amzinai po O nescia  doh.gif negaliu i vonia, negaliu i pirti, negaliu gert , negaliu sunkiau pakelt , negaliu.... negaliu ....

Man mmm turi būti kitą savaitę, o taip jau noriu šį savaitgalį prisigert, pasilinksmint doh.gif

Ir kaip paskui nagus graušiuos, jei to nepadarysiu, o mmm ateis. O kur jos dėsis neatėjusios doh.gif

Einu gal gult, nauja diena, šviesesnės mintys wacko.gif

Eik, meskut, ir tu pailsėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 23, 20:47)
niu va vadinasi ne viena tokia nekantruole esu blush2.gif

na o mes savo mazylio laukiam 2m 8m  verysad.gif  pas mane prolaktinas buvo per didelis , dabar jau geras , hormonai normoj, skydliauke - gara, sperma - normospermija, po LP rado endo Ist(du zidinukai ant gimdos raisciu) , kiausintakiai pratekami, paskui rado polipa, tad gruosi histero. per stimuliacijas su femara uzaugdavo po du folius. tad ir pribrendom prie iui labai tikimes kad ji mums pades. 7cd(21d) mate 3 folius po 14mm, 1 folis 13mm, tad dabar laukiam pirmadienio iui , tikimes kad viskas bus gerai ir laiku.  blush2.gif labai idomu koks bus vyro turtas po visu perplovimu  g.gif ar kaip jie ten vadinasi  blush2.gif tikiuosi bus sumacheriai , kurie pasieks tiksla ax.gif

Iei pas vyrą normospermija iki perplovimo, tai po jo tiksliai liks tik šviesgreičiu judantys. thumbup.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 03 23, 21:46)
beje mergaites norejau paklaust o kiek dienu susilaikymas jums pries IUI buvo nurodytas, mums susilaikyti viena diena, bet dabar galvoju ar ne per mazai  g.gif

Jo, mums para irgi gavos iki iui. Tai nžn, MV turtas vistiek buvo tos pačios nekokybės kaip ir buvo susilaikius tris paras. Tai nepergyvenk. mirksiukas.gif

Papildyta:

O polį išoperavo? Man irgi buvo. Tik įdomu, randas likęs gimdoje po operacijos ar negali trukdyti pastojimui irgi? Mano gimdoj jis buvo matyti. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 23, 23:12)
Iei pas vyrą normospermija iki perplovimo, tai po jo tiksliai liks tik šviesgreičiu judantys.  thumbup.gif
Jo, mums para irgi gavos iki iui. Tai nžn, MV turtas vistiek buvo tos pačios nekokybės kaip ir buvo susilaikius tris paras. Tai nepergyvenk.  mirksiukas.gif

Papildyta:
O polį išoperavo? Man irgi buvo. Tik įdomu, randas likęs gimdoje po operacijos ar negali trukdyti pastojimui irgi? Mano gimdoj jis buvo matyti.  g.gif

nu net nezinau as apie randus net nepagalvojau schmoll.gif sake buvo mazas polypukas kurio nereikia , tad ir ryzausi darytis, o randai net nezinau , man niekada nieko nesake apie juos tai gal nesimato per echo, g.gif as manau geriau jei ir su randu bet be polypo, va tas tai tikrai veikia abortuojanciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 23, 22:19)
nu net nezinau as apie randus net nepagalvojau schmoll.gif  sake buvo mazas polypukas kurio nereikia , tad ir ryzausi darytis, o randai net nezinau , man niekada nieko nesake apie juos tai gal nesimato per echo,  g.gif as manau geriau jei ir su randu bet be polypo, va tas tai tikrai veikia abortuojanciai g.gif

Aš tik taip paklausiau, nes išsigandau kai per paskutinę apžiūrą gydytoja ant rando pagalvojo kad naujas polipas atsirado. Nežinau irgi kaip jis veikia - galvojau, gal nebent užima naudingą inplantacijai plotą. blush2.gif
Atsakyti
sveikos biskuti naktineju , Glamour dekui uz palaikima, dabar pilva skauda nuo mankstos ir net labai , vakar kokia 50 atsilenkimu padariau, man drauge sake pakacialink presa kad foliai sprogtu, kai pasimankstinau nzn sutapima ar kaip dingo pilvo maudimai tempimai atsipalaidavo kur visa diena jautesi gal suveike lotuliukas.gif

As po IUI rami, istikro nenoriu kaip tik testo gadint kad nepamatyciau riebaus I. tai nelaukiu tu dvieju savaiciu pabaigos , dupa reikes pradet gerti uo antradienio sy karta liepe gert ne 10 tableciu o iki kol pasirodys rezultatas koks nors ax.gif

Del susilaikymo MV liepe susilaikyt dvi dienas, sako pataupykim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 24, 00:44)
sveikos biskuti naktineju , Glamour dekui uz palaikima, dabar pilva skauda nuo mankstos ir  net labai , vakar kokia  50 atsilenkimu padariau, man drauge sake pakacialink presa kad foliai sprogtu, kai pasimankstinau nzn sutapima ar kaip dingo pilvo maudimai  tempimai  atsipalaidavo kur visa diena jautesi  gal suveike  lotuliukas.gif

As po IUI rami,  istikro nenoriu kaip tik testo gadint kad nepamatyciau riebaus I. tai nelaukiu tu dvieju savaiciu pabaigos , dupa reikes pradet gerti uo antradienio sy karta liepe gert ne 10 tableciu o iki kol pasirodys rezultatas koks nors ax.gif

Del susilaikymo MV liepe susilaikyt dvi dienas, sako pataupykim  rolleyes.gif

niu tai tau tikrai linkiu ramiu dvieju savaiteliu , 4u.gif o gal gali priminti kaip su jusu vyro turtu g.gif kiek pamenu viskas gerai ane?
Atsakyti
Mes tai jau su MB pradėjom abejot ar nepakenkia mums tie ND parą iki IUI. Bet juk jei dakatarė liepia, tai reik klausyti.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 24, 01:21)
Mes tai jau su MB pradėjom abejot ar nepakenkia mums tie ND parą iki IUI. Bet juk jei dakatarė liepia, tai reik klausyti.

Na ji mums neliepe as pati paklausiau.tai ji sako sestadieni dar galima sekmadieni ne.pirmadieni iui per pietus . tai galvoju sest ryte dar pasidarbuosim ir jau iki pirmadienio lauksim blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginukės 4u.gif
Grįžtu pas jus. Vyras kelis mėn pagėrė vaistus, sperma pagerėjo iki tinkamos IUI, tad nuo vakar stipmuliacija Femara ir balandžio pradžioje 3IUI arba 1 IUI su tinkama IUI sperma ( pirmos dvi buvo su 1 mln)
Vaistus geriu nuo vakar. Pykina...Gal kas stimuliavotės Femara ?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 24, 11:50)
Sveikos, merginukės  4u.gif
Grįžtu pas jus. Vyras kelis mėn pagėrė vaistus, sperma pagerėjo iki tinkamos IUI, tad nuo vakar stipmuliacija Femara ir balandžio pradžioje 3IUI arba 1 IUI su tinkama IUI sperma ( pirmos dvi buvo su 1 mln)

labuka, as stimuliuojuosi femara, isgeriau jau 10tabl.,jauciu tik silpnuma retkarciais daugiau nieko...
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 03 24, 10:50)
Sveikos, merginukės  4u.gif

Nu laba:)
O kiek pagerejo? (as isviso nesuprantu, katras gydytojas daro IUI su 1 mln, jeigu minimali IUI norma skaitosi 5 mln? blink.gif as net supykau. )
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 24, 12:20)
Nu laba:)
O kiek pagerejo? (as isviso nesuprantu, katras gydytojas daro IUI su 1 mln, jeigu minimali IUI norma skaitosi 5 mln?  blink.gif as net supykau. )

Pagerėjo iki 19 mln ( dar tebegeria tamoxi , tikiuosi, jog ir dar kils kiek nors ) ir judrumas nuo 14% iki 26 %.
O dėl IUI su 1 mln taip išėjo. Kai tarėmės su gydytoja dėl procedūros , buvo 6 mln, o atėjo IUI diena , bac ir tik 1mln. Tai ir suleido, kad jau paruošta sperma. Gydytoja nepatikėjo , kad galėjo taip staiga pakrist, sako - gali būt, kad koks lašas su kelias mln nepateko į indukąsmile.gif. Tai pabandėm antrąkart. Ir buvo lygiai tiek pat, tai ėmėmės vyro. Ėjo pas Žilaitienę. Tavo patarimais dėl papildų pasinaudojau taip pat mirksiukas.gif .
Dėl gydytojos - aš pas Sąlygienę, kaip ir tu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 24 kovo 2012 - 10:46