reikia neisikalbeti man kad nesprogs paranoja daros bliambacki, ir ne del dvieju juosteliu o del foliu , nors sirdis sako nesijaudink viskas pagal plana fiuu taip neramuma dar
QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 22, 01:04)
Sveikutes,
Neapsilankiau kelias dieneles, o cia jau ir naujokiu priguzejo.
Sveikos atvykusios ir linkiu ilgai neuzsibuti.
Laimingu visoms IUI.
Glamour, kumstukai suspausti...
O pas mane siandien raudonoji svente Prisisaukiau savo mmm. Jeee pirma karta dziaugiuosi, kad mmm atejo. Ir net keista - anksciau tokios skausmingos budavo, o dabar visai neskauda - gal cia tas nesivystantis man pakeis situacija. Arba prisisnekesiu ir ryt raitysiuos skausmuose.
Tai va gydytoja man sake ateiti is karto po mmm, tai antradieni turbut teks pas ja apsilankyti. Gal bent jau paaiskes kada galiu IUI planuoti.
O kol kas laikau uz visas kumstukus.
Neapsilankiau kelias dieneles, o cia jau ir naujokiu priguzejo.
Sveikos atvykusios ir linkiu ilgai neuzsibuti.
Laimingu visoms IUI.
Glamour, kumstukai suspausti...
O pas mane siandien raudonoji svente Prisisaukiau savo mmm. Jeee pirma karta dziaugiuosi, kad mmm atejo. Ir net keista - anksciau tokios skausmingos budavo, o dabar visai neskauda - gal cia tas nesivystantis man pakeis situacija. Arba prisisnekesiu ir ryt raitysiuos skausmuose.
Tai va gydytoja man sake ateiti is karto po mmm, tai antradieni turbut teks pas ja apsilankyti. Gal bent jau paaiskes kada galiu IUI planuoti.
O kol kas laikau uz visas kumstukus.
na pagaliau sulaukiai , tikiuosi labai , kad jau greit galesi vel startuosi su IUI, tau to ir linkiu , lauksim is taves ziniu kai apsilankysi pas gyne.
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 20:28)
Kaip liaudiskais metodais prasprokdint folikulus, sako pirlvo presa reikia mankstinti Siubliuskes tik vienas is visu keturiu nors jau dvi dienos po ovitrelio , snd apturejau pirmaja IUI
sekmingu 2 savaiteliu laukimo tau
QUOTE(diana_j @ 2012 03 22, 22:39)
na pagaliau sulaukiai , tikiuosi labai , kad jau greit galesi vel startuosi su IUI, tau to ir linkiu , lauksim is taves ziniu kai apsilankysi pas gyne.
padekosiu po poros savaiteliu
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:40)
niu ka sumi , dabar bent kelias dieneles atsipalaiduok, pailsek ND neapleiskit ir viskas bus ciki pamatysi
man ir 4 foliai ziuresim kaip cia bus , niu gal bent vienas uzkibs
as buvus sheila102, mes stimuliaciju skyrely kartu buvom , o dabar draugiskai cia atejom
dzastina naujienos super labai tikiuosi kad ir toliau taip gerai seksis
Papildyta:
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 22, 10:13)
Sveika, Meskute, tikiu jums viskas bus gerai.
aciu mergaites uz palaikyma biski nerimaut pradejau ir atrodo tas pirmadienis dar taip toli gerai kad sekmadieni sunu paroda- bus uzsiemimas bet turbut jaudintis naturalu
beje zuzla dar norejau taves paklaust o tavo tth koks dabar ? kiek pamenu tu ji buvai numusus su vaistukais
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:40)
ok , o dabar ramiu 2 svaiteliu
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 22, 21:52)
neįsivaizduoju
QUOTE(zuzla @ 2012 03 22, 23:03)
neįsivaizduoju
niu ir gerai dabar svarbiausia tavo pilvelio gyventojas
[quote=meskute102,2012 03 22, 22:52]
niu ka sumi , dabar bent kelias dieneles atsipalaiduok, pailsek ND neapleiskit ir viskas bus ciki pamatysi
as buvus sheila102, mes stimuliaciju skyrely kartu buvom , o dabar draugiskai cia atejom
Papildyta:
aciu mergaites uz palaikyma biski nerimaut pradejau ir atrodo tas pirmadienis dar taip toli gerai kad sekmadieni sunu paroda- bus uzsiemimas bet turbut jaudintis naturalu
Zinau ka jauti ir sunku ta nerima nustumt i sona pries tokia svarbesne procedura , cia toks pat nerimas kaip po pirmojo bandymo nesisaugot Na nieko nebeilgai liko laukti ir tau, ir paskui pailsesi taip pat nuo visko
Papildyta:
Papildyta:
Zinau ka jauti ir sunku ta nerima nustumt i sona pries tokia svarbesne procedura , cia toks pat nerimas kaip po pirmojo bandymo nesisaugot Na nieko nebeilgai liko laukti ir tau, ir paskui pailsesi taip pat nuo visko
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2012 03 22, 22:52)
ok , o dabar ramiu 2 svaiteliu
CODE
Zuzla[COLOR=red]
kaip lailao, kokie pojuciai?, labai uz tave dziaugiuosi
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 22, 09:28)
nu pagaliau Sekanti cikla IUI planuoji, jeigu gine leis? Siaip, laiko tai pakankamai praejo... nuo A.. gal jau ir susitvarke viskas?
Jeigu gine leis, tai butinai kita cikla IUI bus, jeigu neleis gal dar pas kita nueisiu
Nu ziuresim kaip cia man toliau bus
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:21)
reikia neisikalbeti man kad nesprogs paranoja daros bliambacki, ir ne del dvieju juosteliu o del foliu , nors sirdis sako nesijaudink viskas pagal plana fiuu taip neramuma dar
Klausyk sirdies ir svarbiausia nesinervink. Labai linkiu, kad viskas butu gerai, bet sprogs tie foliai - kur jiems daugiau dingti. O gal jau sprogo.
Ech mergaites - pavasaris ir kino pavasaris
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 22, 22:03)
O kokie badymaisi čia laukia? Ne geriamas piliules vartosi?
Ne, man iš karto gonalis
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 22, 22:52)
Ačiukas
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:18)
gerai kad sekmadieni sunu paroda- bus uzsiemimas
kaip gerai, kad priminei
QUOTE(diana_j @ 2012 03 22, 22:27)
kol kas minimum tų pojūčių.. pilvo išvis nemaudžia, bet pasiskundžiau gydytojai strėnų skausmais, tai čia sako gimda spazmuoja, nori mmm, bet neštumas neleidžia, vienoms maudžia pilvą, kitoms nugara, tai aš prie tų kitų.. išrašė magnio miltelių, bet kažkaip praėjo, tai ir negeriau didžiausias skausmas tai krūtinė.. labai jautri ypač rytais.. net dantis valantis skauda, nes ranka juda, na ir krūtinė šiek tiek, o jaučiasi manau pagrindinės "linksmybės" prasidės įpusėjus antrą mėnesį