Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

reikia neisikalbeti man kad nesprogs doh.gif paranoja daros bliambacki, ir ne del dvieju juosteliu o del foliu , nors sirdis sako nesijaudink viskas pagal plana biggrin.gif fiuu taip neramuma dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 22, 01:04)
Sveikutes,
Neapsilankiau kelias dieneles, o cia jau ir naujokiu priguzejo.
Sveikos atvykusios ir linkiu ilgai neuzsibuti.
Laimingu visoms IUI.

Glamour, kumstukai suspausti...

O pas mane siandien raudonoji svente  thumbup.gif  Prisisaukiau savo mmm. Jeee pirma karta dziaugiuosi, kad mmm atejo. Ir net keista - anksciau tokios skausmingos budavo, o dabar visai neskauda - gal cia tas nesivystantis man pakeis situacija. Arba prisisnekesiu ir ryt raitysiuos skausmuose.
Tai va gydytoja man sake ateiti is karto po mmm, tai antradieni turbut teks pas ja apsilankyti. Gal bent jau paaiskes kada galiu IUI planuoti.
O kol kas laikau uz visas kumstukus.

na pagaliau sulaukiai thumbup.gif , tikiuosi labai , kad jau greit galesi vel startuosi su IUI, tau to ir linkiu wub.gif , lauksim is taves ziniu kai apsilankysi pas gyne.

QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 20:28)
Kaip liaudiskais metodais prasprokdint folikulus, sako pirlvo presa reikia mankstinti  biggrin.gif  Siubliuskes tik vienas is visu keturiu  nors jau dvi dienos po ovitrelio , snd apturejau pirmaja  IUI  blush2.gif

sekmingu 2 savaiteliu laukimo tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 03 22, 22:39)
na pagaliau sulaukiai  thumbup.gif , tikiuosi labai , kad jau greit galesi vel startuosi su IUI, tau to ir linkiu  wub.gif , lauksim is taves ziniu kai apsilankysi pas gyne.
sekmingu 2 savaiteliu laukimo tau  4u.gif

padekosiu po poros savaiteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:40)
padekosiu po poros savaiteliu  biggrin.gif

niu ka sumi , dabar bent kelias dieneles atsipalaiduok, pailsek ND neapleiskit ir viskas bus ciki mirksiukas.gif pamatysi 4u.gif

man ir 4 foliai blush2.gif ziuresim kaip cia bus , niu gal bent vienas uzkibs g.gif

as buvus sheila102, mes stimuliaciju skyrely kartu buvom , o dabar draugiskai cia atejom blush2.gif

dzastina naujienos super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai tikiuosi kad ir toliau taip gerai seksis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 22, 10:13)
Sveika, Meskute, tikiu jums viskas bus gerai.  4u.gif

aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif biski nerimaut pradejau ir atrodo tas pirmadienis dar taip toli doh.gif gerai kad sekmadieni sunu paroda- bus uzsiemimas blush2.gif bet turbut jaudintis naturalu blush2.gif

beje zuzla dar norejau taves paklaust o tavo tth koks dabar ? kiek pamenu tu ji buvai numusus su vaistukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:40)
padekosiu po poros savaiteliu  biggrin.gif

ok thumbup.gif , o dabar ramiu 2 svaiteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 22, 21:52)

beje zuzla dar norejau taves paklaust o tavo tth koks dabar ?

neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 22, 23:03)
neįsivaizduoju smile.gif

niu ir gerai blush2.gif dabar svarbiausia tavo pilvelio gyventojas 4u.gif
Atsakyti
[quote=meskute102,2012 03 22, 22:52]
niu ka sumi , dabar bent kelias dieneles atsipalaiduok, pailsek ND neapleiskit ir viskas bus ciki mirksiukas.gif pamatysi 4u.gif

man ir 4 foliai blush2.gif ziuresim kaip cia bus , niu gal bent vienas uzkibs g.gif

as buvus sheila102, mes stimuliaciju skyrely kartu buvom , o dabar draugiskai cia atejom blush2.gif
dzastina naujienos super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai tikiuosi kad ir toliau taip gerai seksis 4u.gif
Papildyta:
aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif biski nerimaut pradejau ir atrodo tas pirmadienis dar taip toli doh.gif gerai kad sekmadieni sunu paroda- bus uzsiemimas blush2.gif bet turbut jaudintis naturalu blush2.gif

Zinau ka jauti ir sunku ta nerima nustumt i sona pries tokia svarbesne procedura , cia toks pat nerimas kaip po pirmojo bandymo nesisaugot biggrin.gif Na nieko nebeilgai liko laukti ir tau, ir paskui pailsesi taip pat nuo visko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2012 03 22, 22:52)
ok  thumbup.gif , o dabar ramiu 2 svaiteliu  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
CODE
Zuzla[COLOR=red]
kaip lailao, kokie pojuciai?, labai uz tave dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 22, 09:28)
nu pagaliau smile.gif Sekanti cikla IUI planuoji, jeigu gine leis? Siaip, laiko tai pakankamai praejo... nuo A.. gal jau ir susitvarke viskas?

Jeigu gine leis, tai butinai kita cikla IUI bus, jeigu neleis gal dar pas kita nueisiu smile.gif
Nu ziuresim kaip cia man toliau bus

QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:21)
reikia neisikalbeti man kad nesprogs  doh.gif  paranoja daros bliambacki, ir  ne del dvieju juosteliu o del foliu , nors sirdis sako nesijaudink viskas pagal plana biggrin.gif  fiuu taip neramuma dar  ax.gif

Klausyk sirdies ir svarbiausia nesinervink. Labai linkiu, kad viskas butu gerai, bet sprogs tie foliai - kur jiems daugiau dingti. O gal jau sprogo.

Ech mergaites - pavasaris smile.gif ir kino pavasaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 22, 22:03)
O kokie badymaisi čia laukia? Ne geriamas piliules vartosi?  blush2.gif

Ne, man iš karto gonalis

QUOTE(meskute102 @ 2012 03 22, 22:52)

dzastina naujienos super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai tikiuosi kad ir toliau taip gerai seksis 4u.gif

Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 22:18)
gerai kad sekmadieni sunu paroda- bus uzsiemimas

kaip gerai, kad priminei bigsmile.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 03 22, 22:27)
CODE
Zuzla[COLOR=red]
kaip lailao, kokie pojuciai?, labai uz tave dziaugiuosi wub.gif

4u.gif kol kas minimum tų pojūčių.. pilvo išvis nemaudžia, bet pasiskundžiau gydytojai strėnų skausmais, tai čia sako gimda spazmuoja, nori mmm, bet neštumas neleidžia, vienoms maudžia pilvą, kitoms nugara, tai aš prie tų kitų.. išrašė magnio miltelių, bet kažkaip praėjo, tai ir negeriau smile.gif didžiausias skausmas tai krūtinė.. labai jautri ypač rytais.. net dantis valantis skauda, nes ranka juda, na ir krūtinė šiek tiek, o jaučiasi doh.gif manau pagrindinės "linksmybės" prasidės įpusėjus antrą mėnesį smile.gif
Atsakyti