Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Grim @ 2012 03 21, 16:11)

Až tavo pilna, nieko parašyt negaliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 21:47)
pirmadieni  ax.gif oi aciu mergyt tikiuosi labai tikiuosi.... blush2.gif

Kaip greitai thumbup.gif
laikysiu kumštukus 4u.gif
Atsakyti
[quote=meskute102,2012 03 21, 20:47]
pirmadieni ax.gif oi aciu mergyt tikiuosi labai tikiuosi.... blush2.gif
As ir prisidedu prie sveikinimu, linkiu, kad tai butu ir paskutinis IUI,ir kad po dvieju saviteliu pranestumet geras zinias nestuke.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 17:41)
Tai ji man pasake,kai atvaziuos gydytoja,ji ir paskirs man didesne doze,nes as buvau echosk.11c.d.,o sian man jau 13c.d.,tai manau,kad as durna ir jau nieko nesuprantu toje situacijoje,nes juk ji gydytoja gal butu pati israsius didesne doze ar kaip,nesuprantu  gun_bandana.gif

Na tikrai keista gydytoja!, o kuri ten tave apziurinejo nepameni pavardes? Kazkaip keistau
Moki didelius pinigus juk,o normaliai pakomentuot negalejo tau... Budavo kad ir Mano gyd isvykus ir ji sutardavo kad kita apziuretu, bet man atsakydavo I visus klausimus ir nebudavo tokiu bedeliu...
Atsakyti
Sveikutes,
Neapsilankiau kelias dieneles, o cia jau ir naujokiu priguzejo.
Sveikos atvykusios ir linkiu ilgai neuzsibuti.
Laimingu visoms IUI.

Glamour, kumstukai suspausti...

O pas mane siandien raudonoji svente thumbup.gif Prisisaukiau savo mmm. Jeee pirma karta dziaugiuosi, kad mmm atejo. Ir net keista - anksciau tokios skausmingos budavo, o dabar visai neskauda - gal cia tas nesivystantis man pakeis situacija. Arba prisisnekesiu ir ryt raitysiuos skausmuose.
Tai va gydytoja man sake ateiti is karto po mmm, tai antradieni turbut teks pas ja apsilankyti. Gal bent jau paaiskes kada galiu IUI planuoti.
O kol kas laikau uz visas kumstukus.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 19:36)
siai dienai  didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai zuzlai. wub.gif o dabar aukit ir didekit 4u.gif

mes ir ruosiames IUI ji bus pirmoji  wub.gif labai laukiam ir dar labiau tikim kad pavyks blush2.gif

4u.gif

ir aš tikiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 22:47)
pirmadieni  ax.gif oi aciu mergyt tikiuosi labai tikiuosi.... blush2.gif

Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 22, 01:04)
Sveikutes,
Neapsilankiau kelias dieneles, o cia jau ir naujokiu priguzejo.
Sveikos atvykusios ir linkiu ilgai neuzsibuti.
Laimingu visoms IUI.

Glamour, kumstukai suspausti...

O pas mane siandien raudonoji svente  thumbup.gif  Prisisaukiau savo mmm. Jeee pirma karta dziaugiuosi, kad mmm atejo. Ir net keista - anksciau tokios skausmingos budavo, o dabar visai neskauda - gal cia tas nesivystantis man pakeis situacija. Arba prisisnekesiu ir ryt raitysiuos skausmuose.
Tai va gydytoja man sake ateiti is karto po mmm, tai antradieni turbut teks pas ja apsilankyti. Gal bent jau paaiskes kada galiu IUI planuoti.
O kol kas laikau uz visas kumstukus.

nu pagaliau smile.gif Sekanti cikla IUI planuoji, jeigu gine leis? Siaip, laiko tai pakankamai praejo... nuo A.. gal jau ir susitvarke viskas?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 19:36)
sveikos merginos  4u.gif
mes ir ruosiames IUI ji bus pirmoji  wub.gif labai laukiam ir dar labiau tikim kad pavyks blush2.gif

Sveika, Meskute, tikiu jums viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

vel ruosiuosi grysti pas jus.

Priminsiu apie save.
Isviso esu apturejus 3IUI per gyvenima

1 iui baigesi Sunumi.
2 iui rugseji nesekme
3 iui spali nesekme
4 iui planuoju kita cikla. Kai tik susirgsiu skambinsiu ginei. (tai turetu butu apie balandzio viduri). Per ji jau tikiuosi apniesteti.

Bet dar iskilo klausymas.
Turejau pienlige pries keleta ciklu. Vartojau kapsules viena cikla.
zvakutes kita cikla. Poto keleta ciklu nieko. Tai reziume. Gal ir neesu 100% pasveikus. Nevargina manes ryskiai. tai nebevartoju nieko.
O jei pasirodys kad tikrai pas mane pienlyge yra. Ar darys IUI? Ar tai neturi itakos stimuliacijai / gleivinei?

Gal kas susiduret?
Atsakyti
Kaip liaudiskais metodais prasprokdint folikulus, sako pirlvo presa reikia mankstinti biggrin.gif Siubliuskes tik vienas is visu keturiu nors jau dvi dienos po ovitrelio , snd apturejau pirmaja IUI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 14:12)
As kazkaip cia tiek daug prisiskaitinejau,tai dabar gelesiu daug ko klausti ir busiu protingesne nuvaziavus pas gine,a tai visai zalia buvo  cool.gif

Patarius susirasyt klausimus,nes tiek ruosiausi siandien paklausti,o tik atsisedus i masina suvokiau,kad visiskai nieko nepaklausiau blush2.gif

O man pagaliau duotas leidimas pirmajai IUI, pagaliau cistu nebeliko,tai nuo sestadienio pradedu badymosi maratona.
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 19:28)
Kaip liaudiskais metodais prasprokdint folikulus, sako pirlvo presa reikia mankstinti  biggrin.gif  Siubliuskes tik vienas is visu keturiu  nors jau dvi dienos po ovitrelio , snd apturejau pirmaja  IUI  blush2.gif

gal ir gerai kad subliukš tik po iui, gal daugiau šansų? Nors man ovitrelis tai iš kart suveikė. Pagal tempertūros pokyčius jau už pusės paros po suleidimo įtariau ovulaiciją įvykus.
Tegul būna pavykęs 4u.gif

QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 22, 19:33)
O man pagaliau duotas leidimas pirmajai IUI, pagaliau cistu nebeliko,tai nuo sestadienio pradedu badymosi maratona.

Labai sveikinu ir kartu džiaugiuosi. O kokie badymaisi čia laukia? Ne geriamas piliules vartosi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boopsi-Boo: 22 kovo 2012 - 21:04