Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 12:16)
tai visgi turėsite šį ciklą IUI?

užtenka vieno, su dviem/trim, atitinkamai didesnė tikimybė, kad kuris nors apsivaisins.

Tai turejo buti,bet kaip suprantu nebuvo ten tu folikulu,nors man atrodo buvo biggrin.gif tai mano gine gris tik 26d,tai negaliu net miegoti naktimis,nes man atrodo kad man dabar vaisingos dienos,visai jau nieko neuprantu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 12:27)
Tai turejo buti,bet kaip suprantu nebuvo ten tu folikulu,nors man atrodo buvo  biggrin.gif  tai mano gine gris tik 26d,tai negaliu net miegoti naktimis,nes man atrodo kad man dabar vaisingos dienos,visai jau nieko neuprantu  schmoll.gif

Nes dabar bet kokiu atveju tik po PMS dabar bus tas IUI,o tai bus po velyku ar net veliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 13:27)
Tai turejo buti,bet kaip suprantu nebuvo ten tu folikulu,nors man atrodo buvo  biggrin.gif  tai mano gine gris tik 26d,tai negaliu net miegoti naktimis,nes man atrodo kad man dabar vaisingos dienos,visai jau nieko neuprantu  schmoll.gif

įdomu, kodėl nesusišnekėjot su gydytoja mastau.gif bet ta jūsų ginė irgi gera - ruošė jus IUI, o pati išvažiavo.. pavadavo kita.. tai pasakė ta kita, kad viskas, nėra folikulų, nebus IUI ar ne?
baisu... žmogus moki didelius pinigus ir pakliūni į tokią kvailą situaciją schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 13:30)
Nes dabar bet kokiu atveju tik po PMS dabar bus tas IUI

PMS tai priešmenstruacinis sindromas, turbūt turėjote omeny IUI bus po mėnesinių smile.gif kurias sutrumpintai vadiname mmm
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 12:33)
įdomu, kodėl nesusišnekėjot su gydytoja mastau.gif bet ta jūsų ginė irgi gera - ruošė jus IUI, o pati išvažiavo.. pavadavo kita.. tai pasakė ta kita, kad viskas, nėra folikulų, nebus IUI ar ne?
baisu... žmogus moki didelius pinigus ir pakliūni į tokią kvailą situaciją schmoll.gif

Na mano gine is anksciau sake kad isvaziuos 10d,ir sake jei spesiu susirgti pms,tai ji ir paziures kiausintakiu praeinamuma,nu ir spejau ir paziurejo,viskas ok,ir paklause ar darom jau si menesi IUI,nu as sakau taip,ir uzrase mane echo.,bet perspejo dar karta kad ne ji apziures mane,nu o as sutikau cool.gif
bet idomiausia tai kad ta kita gine man rodo nuotraukoj tuos folikolus,bet jie mazuciukai,nu ir ji sako neiseis sis menesi IUI schmoll.gif aisku labai liudna pasidare verysad.gif
Bet dabar galvoju jiems paskambinti ir paprasysiu kad atskanuotu mano echosk.nuotrauka,o tada pameginsiu aiskintis tuoj foto,juk pinigai nemenki jau isleisti ju klinikoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 13:39)
Na mano gine is anksciau sake kad isvaziuos 10d,ir sake jei spesiu susirgti pms,tai ji ir paziures kiausintakiu praeinamuma,nu ir spejau ir paziurejo,viskas ok,ir paklause ar darom jau si menesi IUI

jums greičiausiai žiūrėjo ne kiaušintalių praeinamumą, o ar neliko kiaušidėse cistų, kas yra įprasta procedūrą prieš stimuliavimą.
kiaušintakių praeinamumas tikrinamas gimdos nuotraukos pagalba, tai ne itin maloni, o kartais ir labai skausminga procedūra.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 12:50)
jums greičiausiai žiūrėjo ne kiaušintalių praeinamumą, o ar neliko kiaušidėse cistų, kas yra įprasta procedūrą prieš stimuliavimą.
kiaušintakių praeinamumas tikrinamas gimdos nuotraukos pagalba, tai ne itin maloni, o kartais ir labai skausminga procedūra.

taip tai sita dalyka ir ziurejo, jo,jis nera malonus ir skausmingas ,per kateteri leido skysti ir dare daug nuotraukyciu,kurias man paskui rode kaip graziai suteka skystis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 12:54)
taip tai sita dalyka ir ziurejo, jo,jis nera malonus ir skausmingas ,per kateteri leido skysti ir dare daug nuotraukyciu,kurias man paskui rode kaip graziai suteka skystis  ax.gif

Kaip as sakau: kuo toliau i miska - tuo daugiau malku thumbup.gif cia mano toks posakis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 13:56)
taip tai sita dalyka ir ziurejo, jo,jis nera malonus ir skausmingas ,per kateteri leido skysti ir dare daug nuotraukyciu,kurias man paskui rode kaip graziai suteka skystis  ax.gif

a, nu aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 21, 14:52)
Ai tai bus kaip bus, tik taip nefaina jei sprogrtu is kart, ir nepaveluot baime smile.gif  nezinosi cia is pirmo karto kas kaip suveiks, tikiuosi kad atitiks viskas.Is ryto nerimas uzejo  tokia tustuma pasijuto, o dabar jau pora valandziukiu maudzia kiausides tai dar kazkas vyksta. Labai sunkiai uzauginom folius su nemazom vaistu dozem ryt net 19cd ir tik dabar tegalim daryt IUI.  ax.gif

Nestresuok taip, nes stresas gali pakenkti pastojimui 4u.gif Spermuikai moters organizme isgyvena 2 paras, tai turi daug sansu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 15:39)
bet idomiausia tai kad ta kita gine man rodo nuotraukoj tuos folikolus,bet jie mazuciukai,nu ir ji sako neiseis sis menesi IUI

g.gif kazkaip keistai cia deliojasi tavo visa istorija, jei folikulai buna mazi, gydytojas skiria didesne vaistu doze ir toliau juos augina, kartais tas auginimas gali uztrukti iki 19 -20ciklo dienos. Po to seka sprogdinantys vaistai t.y. ovitrelis ir IUI.
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 15:30)
man atrodo kad man dabar vaisingos dienos,visai jau nieko neuprantu  schmoll.gif

jeigu jauti, kad tau vaisingos dienos, neleisk laiko veltui. Atlikinekite namu darbus su vyru. Esi po GN, tai turi sansu pastot. daug moteru pastojo po GN, nebereikejo net planuojamo IUI.
Atsakyti
Sveikos,

dirbu dirbu doh.gif Net neturiu laiko kavos pasiūlyt...

*chiquita*, parašyk ir man, jei gali, kodėl Visockienės išsižadėjai smile.gif Aš irgi ją pakeičiau į kitą... Gerai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 21, 15:04)
Nestresuok taip, nes stresas gali pakenkti pastojimui  4u.gif Spermuikai moters organizme isgyvena 2 paras, tai turi daug sansu  smile.gif
Papildyta:

g.gif kazkaip keistai cia deliojasi tavo visa istorija, jei folikulai buna mazi, gydytojas skiria didesne vaistu doze ir toliau juos augina, kartais tas auginimas gali uztrukti iki 19 -20ciklo dienos. Po to seka sprogdinantys vaistai t.y. ovitrelis ir IUI.
Papildyta:

jeigu jauti, kad tau vaisingos dienos, neleisk laiko veltui. Atlikinekite namu darbus su vyru. Esi po GN, tai turi sansu pastot. daug moteru pastojo po GN, nebereikejo net planuojamo IUI.

Tai ji man pasake,kai atvaziuos gydytoja,ji ir paskirs man didesne doze,nes as buvau echosk.11c.d.,o sian man jau 13c.d.,tai manau,kad as durna ir jau nieko nesuprantu toje situacijoje,nes juk ji gydytoja gal butu pati israsius didesne doze ar kaip,nesuprantu gun_bandana.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

vis skaitau ir skaitau jusu skyreli, turbut jau pusmetis blush2.gif , tai kaip ir naujienas zinau, o siai dienai didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai zuzlai. wub.gif o dabar aukit ir didekit 4u.gif

mes ir ruosiames IUI ji bus pirmoji wub.gif labai laukiam ir dar labiau tikim kad pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 21, 16:11)
*chiquita*, parašyk ir man, jei gali, kodėl Visockienės išsižadėjai smile.gif Aš irgi ją pakeičiau į kitą... Gerai skamba biggrin.gif

Tuoj 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 19:36)
mes ir ruosiames IUI ji bus pirmoji  wub.gif labai laukiam ir dar labiau tikim kad pavyks blush2.gif

Sveika 4u.gif

Nuoširdžiai linkiu, kad pirmas ir sėkmingas būtų 4u.gif Kada darotės?
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 21, 22:28)
Tuoj  4u.gif
Sveika  4u.gif

Nuoširdžiai linkiu, kad pirmas ir sėkmingas būtų  4u.gif Kada darotės?

pirmadieni ax.gif oi aciu mergyt tikiuosi labai tikiuosi.... blush2.gif
Atsakyti