Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 09:16)
jei prasideda mmm, reiškia ovuliacija būvo, kad ir nekokybiška. o jei folis nesprogo visai, susidaro cista, mmm neprasideda, skiria vaistus.
na pvz. man aukštas prolaktinas slopino ovuliacija, todėl ji būdavo nekokybiška, todėl man ir skyrė ovitrelle

Aišku. na, aš tik vieną kartą ant vaistų buvau pasodinta, tai dar mažai ką išsiaiškinus esu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boopsi-Boo: 21 kovo 2012 - 10:17
QUOTE(Boopsi-Boo @ 2012 03 21, 10:17)
Aišku. na, aš tik vieną kartą ant vaistų buvau pasodinta, tai dar mažai ką išsiaiškinus esu.  blush2.gif

aš tik du smile.gif
Atsakyti
Labukas turesiu pirmaja IUI, man PKS o su vyru viskas gerai, uzaugo berods 4 foliai buvo pora didesniu pora mazesniu, bet apsvieskit mane , truputi nerimauju, kodel tiek ilgai reikia laukti dvi paras po ovitrele, iki IUI, o jei as jauciu dabar kad lyg kazkas vyksta ta vadinamoji ovuliacija gal , tai kyla tokiu minciu o frug bus pozna jau IUI kai viskas issprogines dar visa para iki proceduros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 21, 12:30)
Labukas turesiu pirmaja IUI, man PKS  o su vyru viskas gerai, uzaugo berods 4 foliai buvo pora didesniu pora mazesniu,  bet  apsvieskit mane , truputi nerimauju, kodel tiek ilgai reikia laukti dvi paras po ovitrele, iki IUI,  o jei as jauciu dabar kad lyg kazkas vyksta ta vadinamoji ovuliacija gal , tai kyla tokiu minciu o frug bus pozna  jau IUI kai viskas issprogines dar visa para iki proceduros  ax.gif

sveikute, as buvau susileidusi ovitrelli pries dvie dienas iki IUI, per procedura jau folio nebemate, nes buvo jau sproges, bet rezultatas yra mirksiukas.gif
zuzla sveikinu su pirmu pasimatymu su savo kleckiuku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 21 kovo 2012 - 11:41
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 21, 12:40)
sveikute, as buvau susileidusi ovitrelli pries dvie dienas iki IUI, per procedura jau folio nebemate, nes buvo jau sproges, bet rezultatas yra mirksiukas.gif

truputi paguodei smile.gif) sianakt beveik nemiegojau tiek minciu puole, pirmas IUI ir beja paskutinis, daromes IUI nes vyras paskui bus nelietuvoje visa pusmet teks laukt iki vel galesim pradet kazka del mazylio, tai pasiule maximaliai isnaudoti sita cikla daryti IUI.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 21, 11:40)

mirksiukas.gif

Sumi, įvairiai būna su tuo ovitreliu, vienoms po kelių val prasideda O, kitos po dviejų dienų į IUI su nesprogusiais foliais ateina. suprantu, kad norisi, kad ta pirmoji IUI būtų paskutinė, bet jeigu kas tai kitą kartą žinosi, kaip reaguoji į ovitrelį ir galėsi pakoreguoti IUI laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 07:43)
na lyg ir nėra čia nieko keisto, juk jei užauga bent vienas folis, tai bet kokiu atveju būna ovuliacija, mmm, kitais žodžiais tariant, taip, pats folio užaugimas skatina ovuliaciją. tik kad ta ovuliacija būna ir kokybiška, ir ne..

Tai vat man gine siuos vaistukus ir israse,bet matyt buvo per maza doze,teks ja sake didinti ir tada tikiuosi sulaukti 1-ojo IUI, ax.gif taip nekantrauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 13:20)
mirksiukas.gif

Sumi, įvairiai būna su tuo ovitreliu, vienoms po kelių val prasideda O, kitos po dviejų dienų į IUI su nesprogusiais foliais ateina. suprantu, kad norisi, kad ta pirmoji IUI būtų paskutinė, bet jeigu kas tai kitą kartą žinosi, kaip reaguoji į ovitrelį ir galėsi pakoreguoti IUI laiką smile.gif

Ai tai bus kaip bus, tik taip nefaina jei sprogrtu is kart, ir nepaveluot baime smile.gif nezinosi cia is pirmo karto kas kaip suveiks, tikiuosi kad atitiks viskas.Is ryto nerimas uzejo tokia tustuma pasijuto, o dabar jau pora valandziukiu maudzia kiausides tai dar kazkas vyksta. Labai sunkiai uzauginom folius su nemazom vaistu dozem ryt net 19cd ir tik dabar tegalim daryt IUI. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 21, 10:51)
truputi paguodei smile.gif) sianakt beveik nemiegojau tiek minciu puole, pirmas IUI ir  beja paskutinis, daromes IUI nes vyras paskui bus nelietuvoje visa pusmet teks laukt iki vel galesim pradet kazka del mazylio, tai pasiule maximaliai isnaudoti sita cikla daryti IUI.

Sumi,as taip pat linkiu Jums kad is pirmo karto uzkibtu zirniukas nestuke.gif
nes as pati nekantrauju ir tikiu kad mums irgi pavyks is pirmo karto thumbup.gif
Papildyta:
Tai kiek turi buti tu foliuku,kad butu galima daryti IUI?
Atsakyti
yra nedidele hiperstimuliacija rizikuojam ne viena pagaut lotuliukas.gif matysim kuo cia pasibaigs, gleivine trisluoksne ir stora sako dar nebuvo mate tokios gleivines superines na bet visko gali but, dar tai nieko nereiskia , reikia mastyti blaiviai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 21, 12:00)
yra nedidele hiperstimuliacija rizikuojam ne viena pagaut  lotuliukas.gif  matysim kuo cia pasibaigs, gleivine trisluoksne ir stora sako dar nebuvo mate tokios gleivines superines na bet visko gali but, dar tai nieko nereiskia ,  reikia mastyti blaiviai  ax.gif

As kazkaip cia tiek daug prisiskaitinejau,tai dabar gelesiu daug ko klausti ir busiu protingesne nuvaziavus pas gine,a tai visai zalia buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2012 03 21, 13:00)
nes as pati nekantrauju ir tikiu kad mums irgi pavyks is pirmo karto  thumbup.gif

Tai kiek turi buti tu foliuku,kad butu galima daryti IUI?

tai visgi turėsite šį ciklą IUI?

užtenka vieno, su dviem/trim, atitinkamai didesnė tikimybė, kad kuris nors apsivaisins.
Atsakyti