Laba,
na mes jau issirinkom ir uzsisakem viesbuti, vykstam i Marhaba Palace......
Siaip man tai keistoki tie viesbuciai Tunise 4-5* ir seifai registraturoje arba korteles duoda ir sedi visa laika prie vieno stalo per pietus ir vakariene, visus gerimus padavejas atnesa keista keista.Ypac dar kai atsiliepimus paskaitai........Na bet stengiuosi negalvot apie tai
Jurgita-Gabriele,
Gal žinote kur dabar Eglė dirba? Važiuočiau į bet kokią kelionę, kur tik ji gidė būtų Labai įdomus ir fainas žmogus.
Svelni,
Sveikinu, turesit pukias atostogas jei negalvosit, kodel sitam viesbutyje tas ir anas kitaip ne ten.... Pvz. mūsų viešbutyje buvo toks nepatogumas, kad pirmą savaitę (gegužės pabaiga) turėjom 'stalą' t.y. tik mums skirtą. O prasidėjus birželiui viešbutis pilnai užsipildė poilsiautojais ir teko stalu dalintis su kitais ir dar pagal grafiką, kad visi spėtų pavalgyti. Tai čia buvo kiek nemalonu, nes negalėjom ramiai pavakaroti po vakarienės pvz. bet nusprendėm, kad čia smulkmena ir vietoje to eidavome vakaroti į barą, į miestą, į savo kambario balkoną....
Seifas registratūroje man net labiau patiko, kažkaip saugiau, ten nuolat žmonės dirba.
Gal žinote kur dabar Eglė dirba? Važiuočiau į bet kokią kelionę, kur tik ji gidė būtų Labai įdomus ir fainas žmogus.
Svelni,
Sveikinu, turesit pukias atostogas jei negalvosit, kodel sitam viesbutyje tas ir anas kitaip ne ten.... Pvz. mūsų viešbutyje buvo toks nepatogumas, kad pirmą savaitę (gegužės pabaiga) turėjom 'stalą' t.y. tik mums skirtą. O prasidėjus birželiui viešbutis pilnai užsipildė poilsiautojais ir teko stalu dalintis su kitais ir dar pagal grafiką, kad visi spėtų pavalgyti. Tai čia buvo kiek nemalonu, nes negalėjom ramiai pavakaroti po vakarienės pvz. bet nusprendėm, kad čia smulkmena ir vietoje to eidavome vakaroti į barą, į miestą, į savo kambario balkoną....
Seifas registratūroje man net labiau patiko, kažkaip saugiau, ten nuolat žmonės dirba.
Vladuke
Taip,žinau kuo dabar Eglė užsiiminėja Turiu jos kontaktus
Pagrinde ji organizuoja tolimas keliones į Maroką,Namibiją,JAV ir t.t.Kalbinau dėl Tuniso,sakė-pagalvos...
Tikrai šauni gidė,aš su ja, taip pat, dar keliaučiau ir keliaučiau
Taip,žinau kuo dabar Eglė užsiiminėja Turiu jos kontaktus
Pagrinde ji organizuoja tolimas keliones į Maroką,Namibiją,JAV ir t.t.Kalbinau dėl Tuniso,sakė-pagalvos...
Tikrai šauni gidė,aš su ja, taip pat, dar keliaučiau ir keliaučiau
Jurgita-Gabriele,
Būčiau dėking auž Eglės kontaktus (į AŽ).
Atsimenu, labai kalbino į Maroką ir Siriją, Izraelį...Na, su ja į bet kur keliauti veinas malonumas Ir į Tunisą norisi grįžti...
Būčiau dėking auž Eglės kontaktus (į AŽ).
Atsimenu, labai kalbino į Maroką ir Siriją, Izraelį...Na, su ja į bet kur keliauti veinas malonumas Ir į Tunisą norisi grįžti...
prisiminimai patys geriausi is keliones
Merginos,o man toks kvailas klausimas atsirado-o svarus priima keitimui Tunise?Skrendam is Londono.
O aš nusipirkau teleloto ir tikiuosi išlošti kelionę į Tunisą
Skaitau apie gide Egle ir truputi nesuprantu Ji pati organizuoja keliones ar dirba kaip kelioniu agenturos gide tam tikroje salyje? Apsvieskit.
QUOTE(mamadaiva @ 2014 02 16, 09:57)
Skaitau apie gide Egle ir truputi nesuprantu Ji pati organizuoja keliones ar dirba kaip kelioniu agenturos gide tam tikroje salyje? Apsvieskit.
Gidė Eglė anksčiau(iki Tuniso revoliucijos) dirbo gide Tunise.Paskui Tunisas "užsidarė",nebeliko darbo.Dabar Eglė dirba kitur,gidauja ir pati organizuoja keliones Tikrai gera gidė,gidė iš didžiosios raidės.Su ja kelionės tikras džiaugsmas
Padekit brangiosios,norim keliauti i Tunisa nezinom nei i koki miesta nei i koki viesbuti,Svarbiausia ,kad butu ka vaikam veikti ,vienam 2 kitam 4metai,Patarkite labai prasau.
QUOTE(COCOS @ 2014 02 17, 22:00)
Padekit brangiosios,norim keliauti i Tunisa nezinom nei i koki miesta nei i koki viesbuti,Svarbiausia ,kad butu ka vaikam veikti ,vienam 2 kitam 4metai,Patarkite labai prasau.
Šiuo metu pasiūla tikrai nėra didelė Galima greitai ir lengvai išsirinkti viešbutį pagal šeimos poreikius Viskas priklauso nuo kainos,kurią sau galite skirti kelionei,taip pat,nuo datos Su mažais vaikais galima puikiai praleisti laiką ir 3* ir 5* viešbučiuose,svarbiausia,kad būtų AI ir skristi gegužės ,birželio prad. ar rugpjūčio gale,rugsėjo pradžioje,kad nebūtų l.b.karšta
P.S.Rekomenduočiau savo viešbutį,kuriame buvome jau kelis kartus apsistoję,bet deja,jo pasiūloje nėra
Nu jo labai aisku gaila,kad jusu viesbucio nebera pasiuloje,bet gal dar atsiras.Koks ten viesbutis buvo?per kur pirkti kelione?
Dekui
Dekui